Dostosowanie się do wymagań rynku mięsnego HACCP.ppt
-
beata pawlikowska - hiszpanski -
Dokumenty -
e-booki -poradniki -
e-booki -poradniki(1) -
F1™ 2012 Timing App - Premium -
Galeria -
Google adwords - kurs -
Gramatyka -
ISO_pcbc -
Kombajny zbożowe -
Kosmetyki -
Kurs języka angielskiego - audiobook -
Kurs języka hiszpańskiego - audiobook -
Kurs na mysliwego -
materialy ogolne -
Materiały do pracy dyplomowej -
nowe -
Odpady środowisko -
poradniki_ -
Projekt - Regulacja potoku (zabudowa żłobem) -
rozgrzewka -
Stick Stunt Biker -
System HACCP prezentacja -
Taleb Nassim Nicholas - Czarny łabędź -
test pcbc uzupełniony -
test pcbc uzupełniony(1) -
Wściekłe Gacie -
Zarządzanie jakością -
Zarządzanie jakością(1)
Oferta
• Opracowanie indywidualnej Księgi HACCP
• Wdrożenie systemu HACCP
• Usuwanie niezgodności pokontrolnych SANEPID-u
• Szkolenie personelu
• Nadzór nad dokumentacją i zapisami
• Audity
Jeżeli są Państwo zainteresowani moją ofertą (z terenu Zachodniopomorskiego zapraszam do współpracy stałej) proszę o kontakt TEL 609 587 879 po 18,00 celem uzgodnień szczegółowych lub na adres
e – mail HACCP.dokumenty@wp.pl
Wysyłając e – maila proszę podać dane:
1. podać nazwę lokalu, imię nazwisko właściciela i dokładny adres
2. krótki opis swojej działalności
3. menu serwowane w restauracji, lokalu
5. struktura organizacyjna w firmie.