Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto

Dostosowanie się do wymagań rynku mięsnego HACCP.ppt

lolop2 / System HACCP prezentacja / Dostosowanie się do wymagań rynku mięsnego HACCP.ppt
Download: Dostosowanie się do wymagań rynku mięsnego HACCP.ppt

0,53 MB

0.0 / 5 (0 głosów)

Komentarze:

Nie ma jeszcze żadnego komentarza. Dodaj go jako pierwszy!

Aby dodawać komentarze musisz się zalogować

Dzięki dobrze opracowanej i nadzorowanej dokumentacji systemu HACCP spełnicie Państwo wszystkie wymogi organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej oraz ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.
Oferta
• Opracowanie indywidualnej Księgi HACCP
• Wdrożenie systemu HACCP
• Usuwanie niezgodności pokontrolnych SANEPID-u
• Szkolenie personelu
• Nadzór nad dokumentacją i zapisami
• Audity

Jeżeli są Państwo zainteresowani moją ofertą (z terenu Zachodniopomorskiego zapraszam do współpracy stałej) proszę o kontakt TEL 609 587 879 po 18,00 celem uzgodnień szczegółowych lub na adres

e – mail HACCP.dokumenty@wp.pl


Wysyłając e – maila proszę podać dane:
1. podać nazwę lokalu, imię nazwisko właściciela i dokładny adres
2. krótki opis swojej działalności
3. menu serwowane w restauracji, lokalu
5. struktura organizacyjna w firmie.
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności