Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
kazania
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Jarosław

widziany: 4.04.2021 23:37

dodatkowe uprawnienia
  • pliki muzyczne
    4966
  • pliki wideo
    296
  • obrazy
    184
  • dokumenty
    24

5550 plików
173,68 GB

FolderyFoldery
kazania
ciekawe filmy biblijne
 
bajki chrześcijański e
 
Koncerty chrześcijań skie
Zdjęcia budowlane - moje wykonanie
Dokumenty
 
Byłem gangsterem
filmy biblijne dokumentalne
kazania
 
koncerty chrześcijańskie
 
Worship video
Karen Wheaton
Marco Barvientos
Torque No Altar
Muzyka chrześcijańska
 
2 TM 2,3
 
Propaganda Dei
Propaganda Dei 2
2HP4J
Adonai
 
Skosztuj zobacz
Adonai - The Power of Worship
Adoramus
 
Gdzie jest Pan
Alfa i Omega
Amy Grant
 
Audio Adrenaline
Beata Bednarz
 
Pasja miłości
Zwątpienie - Zdziwienie
Bebo Norman
 
Big Blue Sky
Best Worship Songs...Ever!
 
Disc 1
Disc 2
Disc 3
Bonita Johnson
Both and Lance Buchanon
Casting Crowns
 
Ceadmon,s Call
 
40 acres
Cece Winans-Songs of Emotionals Heaning
 
CeCe Winans - Songs Of Emotionals healing
Pulpit
Chili My
Cliff Richard - Dyskografia
 
2008 - The Early Years
2011 - Soulicious
21 Today 1961
32 Minutes And 17 Seconds With Cliff Richard 1962
40 Years in Holland
50th Anniversary Album 2008
Always Guaranteed 1987
Bold As Brass 2010
Cliff At Chrystmas 2003
Cliff' Hits Album
Cliff Sing's 1959
Dressed For The Occasion 1983
Estabilsed 1958
Green Light 2002
Heathcliff Live(The Show)1996
 
CD1
CD2
I'm Nearly Famous 2001
I'm No Hero 1980
Listen To Cliff 1961
Love Song 1981
My Song's 2003
Now You See Me Now You Don't 2002
Platinum Collection 2005
 
CD1
CD2
Real as J Wanna by 1998
Remember Me 1987
Reunited 2009
 
2008 - Reunited (50th Annivers ary Album)
Rock'n'Roll Juvenile 1979
Romantic Collection 2008
Single collection 2002
 
CD1
CD2
Someting's Goin On 2004
Soulicious 2011
Stronger 1989
The Album 1993
The Danish Collection 2000
 
CD1
CD2
The EP Collection
The Whole Story 2000
 
CD1
CD2
The World Tour 2004
The Young Ones 1961
Two's Company 2006
Wanted 2001
Whole Story
Wired For Sound 2001
Closer to thee
David Crowder Band
David Scott
dc Talk
Delirious
 
Deus Meus
 
Don Moen
Dzieci i Dzieciom
 
Acapella Children - Like my daddy
Haritage Singers
Heaven is for Kids I
Heaven is for Kids II
Dziękuję za słońce
Eden's Bridge - Celtic Worship 1
Eden's Bridge - Celtic Worship 2
Hillsong
 
Hip - Hop chrześcijański
HobBlu z Ukrainy
 
AeHb
HobBLU
Hosanna
 
Trzecia godzina dnia
Janusz Bigda
Jerusalem
Kenny Rogers
 
Kirk Franklin - Hero
Koncert PO CO
lamb
Lidia Muszczyńska
Mate.O
 
Mercy Me
 
Messianic Worship Music
 
Michael W.Smith - Dyskografia
 
Missio Musica - Wysłuchajcie Mojego Głosu
Mix Chrześcijański
Mocha
Paul Wilbur - UpTo Zion
 
Messianic Worship Video
 
Shalom Jerusale m - Paul Wilbur
Praise Adonai 2007
Pray For the Peace
Petra - Dyskografia
 
Pieczyrak Bogdan
 
Cudowna Boża Łaska
Hosanna
Pieśni dla Króla Chwał
Pieśni Zielonogórskie go zespołu
Plumb
Pomoc Duchowa
 
Pul Baloche - Open The Eyes
Ray Boltz
 
Rebecca St.James
 
Rez Band
Robert Kasprowicz
Robin Mark
Ron Kenoly
 
Simply Red
 
Spichlerz
Steve Camp
 
Steven Curtis Chapman - This Moments
Syjon z Ukrainy
teledyski
 
Brooke Fraser
Teraz w NiM
TGD
The Best Dzięgielów
Third Day
 
Revelation
Wherever You Are
Tomek Kamiński
Vangelis
Venessa Mae
Vicky Beeching
 
[2005]Yeste rday,Today & Forever
Vineyard Music
Viola Karska
Vox Eremi
 
Brzegi wybawienia
Tęsknota
With Cliff Richard - Reunited
WOW Gospel 2010
Playlisty
Programy Biblijne
 
Biblia Warszawska mp3 (Marian Biernacki)Nowy Testament
 
Biblia Warszawska mp3 (Marian Biernacki)Star y Testament
Prywatne
Swiadkowie Jehowy
Tapety chrześcijańskie
 
tapety różne
zachomikowane
« poprzednia stronanastępna strona »
  • 2,8 MB
  • 26 sty 12 18:13
  • 2,4 MB
  • 26 sty 12 18:11
  • 3,1 MB
  • 26 sty 12 18:10
  • 3,0 MB
  • 26 sty 12 18:05
  • 3,9 MB
  • 26 sty 12 18:00
  • 2,9 MB
  • 26 sty 12 17:58
  • 1,8 MB
  • 26 sty 12 17:56
  • 3,7 MB
  • 26 sty 12 17:55
  • 2,1 MB
  • 26 sty 12 17:53
  • 3,5 MB
  • 26 sty 12 17:52
  • 2,7 MB
  • 26 sty 12 17:48
  • 1,9 MB
  • 26 sty 12 17:47
  • 3,8 MB
  • 26 sty 12 17:46
  • 3,0 MB
  • 26 sty 12 17:40
  • 2,8 MB
  • 26 sty 12 17:38
  • 2,7 MB
  • 26 sty 12 17:37
  • 2,4 MB
  • 26 sty 12 17:33
  • 4,5 MB
  • 26 sty 12 17:32
  • 3,4 MB
  • 26 sty 12 17:29
  • 2,3 MB
  • 26 sty 12 17:27
  • 4,7 MB
  • 26 sty 12 17:25
  • 4,7 MB
  • 26 sty 12 17:22
  • 2,2 MB
  • 26 sty 12 17:20
  • 4,3 MB
  • 26 sty 12 17:13
  • 3,3 MB
  • 26 sty 12 17:05
  • 3,5 MB
  • 26 sty 12 17:03
« poprzednia stronanastępna strona »
  • Odtwórz folderOdtwórz folder
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    31

31 plików
98,61 MB




Adelaida

Adelaida napisano 29.04.2019 12:04

zgłoś do usunięcia
„Piękno bez dobroci jest jak dom bez drzwi, okręt bez wiatru, źródło bez wody.”
Niechże Cię chwali za stworzenia dusza moja, o Boże, Stwórcoobrazek wszystkiego, lecz niech nie przywiera do nich sercem i zmysłami. Niech zakwitnie na nowo to, co w Tobie obumarło i przetrwa przy niewzruszonym, niezmiennie trwającym Bogu ☼♥☼ MILUTKO WITAM I POZDRAWIAM- SZCZĘŚĆ BOŻE!
Adelaida

Adelaida napisano 20.06.2019 14:39

zgłoś do usunięcia
† UROCZYSTOŚĆ NAJŚWIĘTSZEGO CIAŁA I KRWI CHRYSTUSAobrazek
Jezus zapewnia: „Kto spożywa moje ciało i pije moją krew, pozostaje we Mnie, a Ja w nim” (J 6, 56). Spożywać Ciało Chrystusa to przechodzić od śmierci do życia. ☼♥☼ SERDECZNIE POZDRAWIAM! Życzę miłego świętowania! SZCZĘŚĆ BOŻE!
Adelaida

Adelaida napisano 24.11.2019 12:42

zgłoś do usunięcia
UROCZYSTOŚĆ JEZUSA CHRYSTUSA KRÓLA WSZECHŚWIATA
obrazek
W Królestwie Jezusa nie ma bólu, płaczu, cierpienia, jest za to wieczna radość, szczęście, miłość. Wszystko w takiej pełni, że człowiekowi trudno to sobie nawet wyobrazić. W ludziach jest pragnienie szczęścia, nie wszyscy jednak uświadamiają sobie, że dawcą prawdziwego szczęścia jest Bóg. Nie każdy prosi Go o niebo. Bóg, który dla nas przygotował miejsce w swoim domu, chce, żebyśmy mieli szczęśliwą wieczność. ☼♥☼ SERDECZNIE POZDRAWIAM! ŻYCZĘ MIŁEGO ŚWIĘTOWANIA. KRÓLUJ NAM, CHRYSTE, ZAWSZE I WSZĘDZIE!
wagnerka9595

wagnerka9595 napisano 27.12.2019 18:56

zgłoś do usunięcia
obrazek
E-LECHIA

E-LECHIA napisano 15.03.2020 16:09

zgłoś do usunięcia
obrazek

WEJDŹ I POZNAJ INFORMACJE O KORONAWIRUSIE WOLNE OD FAŁSZU WŁADZ I MEDIÓW PUBLICZNYCH

wagnerka9595

wagnerka9595 napisano 21.04.2020 19:14

zgłoś do usunięcia
obrazek
gonod33584

gonod33584 napisano 19.11.2020 06:18

zgłoś do usunięcia
Swietny chomik
BG.SP..1450

BG.SP..1450 napisano 4.02.2021 21:29

zgłoś do usunięcia
Pozdrawiam i Zapraszam
NAJNOWSZE.FILMY.2020

NAJNOWSZE.FILMY.2020 napisano 19.03.2021 18:36

zgłoś do usunięcia
POZDRAWIAM I ZAPRASZAM ...KLIKNIJ W BANER PO SUPER HITY

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (101)Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (101)
« poprzednia stronanastępna strona »
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności