Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto

zakwas-na-barszcz(1).jpg

jawjol / Przepisy kulinarne / zakwas-na-barszcz(1).jpg
Przepisy kulinarne - zakwas-na-barszcz1.jpg
Download: zakwas-na-barszcz(1).jpg

168 KB

(700px x 517px)

0.0 / 5 (0 głosów)
Zakwas na barszcz –nastawiamy na tydzień przed świetami
Kilogram buraków obieramy ze skórki,kroimy w ósemki. Do wyparzonego większego słoja wrzucamy tak przygotowane buraki i zalewamy wodą, wrzucamy do tego kilka ząbków czosnku oraz kawałeczek najlepiej „pietki” chleba razowego. Słoik zakrywamy o odstawiamy w chłodne miejsce.Po kilku dniach odcedzamy i zakwas jest gotowy. Będzie podstawą świątecznego barszczu

Komentarze:

Nie ma jeszcze żadnego komentarza. Dodaj go jako pierwszy!

Aby dodawać komentarze musisz się zalogować

Inne pliki do pobrania z tego chomika
Przepisy kulinarne - zakwas-na-barszcz1.jpg
Zakwas na barszcz –nastawiamy na tydzień przed świetami ...
Zakwas na barszcz –nastawiamy na tydzień przed świetami Kilogram buraków obieramy ze skórki,kroimy w ósemki. Do wyparzonego większego słoja wrzucamy tak przygotowane buraki i zalewamy wodą, wrzucamy do tego kilka ząbków czosnku oraz kawałeczek najlepiej „pietki” chleba razowego. Słoik zakrywamy o odstawiamy w chłodne miejsce.Po kilku dniach odcedzamy i zakwas jest gotowy. Będzie podstawą świątecznego barszczu
Przepisy kulinarne - Sałatka Gyros.jpg
nowa koncepcja sałatki GYROS Ułożyć warstwami: -2 pier ...
nowa koncepcja sałatki GYROS Ułożyć warstwami: -2 piersi z kurczaka, pokrojone w kostkę, usmażone w przyprawie GYROS -czerwoną cebulę pokrojoną w kosteczkę -ogórki konserwowe ,4-5 szt. -cienką warstwę keczupu -kukurydza z puszki -pół paczki płatków migdałowych -poszatkowaną kapustę pekińską-1/2 dużej lub 1 małą -cienką warstwę keczupu -sos majonezowo-jogurtowy, doprawiony solą i pieprzem, -prażone ziarna słonecznika( na suchej patelni) -nieco koperku.
więcej plików z tego folderu...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności