Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto

3760_Zasady przeprowadzania inspekcji mięsa.doc

borys.karawaning / Weterynaria / Mięso / 3760_Zasady przeprowadzania inspekcji mięsa.doc
Download: 3760_Zasady przeprowadzania inspekcji mięsa.doc

76 KB

0.0 / 5 (0 głosów)

Komentarze:

Nie ma jeszcze żadnego komentarza. Dodaj go jako pierwszy!

Aby dodawać komentarze musisz się zalogować

Inne pliki do pobrania z tego chomika
rozdziały 1-8 Podstawy analizy i oceny jakości żywności - Skrypt do ćwiczeń Autor: Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna, Lesław Juszczak, Joanna Sobolewska-Zielińska Kraków 2012 Spis treści: Przedmowa 1. Zasady i metody pobierania próbek i przygotowywania ich do analizy 2. Błędy w analizie żywności 3. Podstawowe szkło i sprzęt laboratoryjny 4. Podstawy analizy sensorycznej 5. Oznaczanie gęstości 6. Podstawy reologii i wiskozymetrii 7. Oznaczanie kwasowości 8. Oznaczanie zawartości wody 9. Oznaczanie zawartości ekstraktu 10. Oznaczanie zawartości białka 11. Oznaczanie zawartości i jakości tłuszczów 12. Oznaczanie zawartości sacharydów 13. Oznaczanie zawartości polisacharydów 14. Oznaczanie zawartości alkoholu 15. Oznaczanie zawartości popiołu i składników mineralnych 16. Analiza witamin. Oznaczanie zawartości witaminy C 17. Oznaczanie zawartości substancji przedłużających trwałość żywności 18. Wartość odżywcza produktów żywnościowych 19. Wykrywanie zafałszowań żywności Literatura Wykaz norm wykorzystanych w opracowaniu
więcej plików z tego folderu...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności