cover_electronic_smal_800.jpg
redakcja: Hanna Szymanderska, Krzysztof Lendzion
ISBN: 978-83-940267-1-4
Wydawca: Instytut Badań i Edukacji sp. z o.o.
Olsztyn 2014
Autorzy:
Hanna Szymanderska
Grażyna Uścińska
Gieno Mientkiewicz
Małgorzata Frajberg
Edyta Borys
Piotr Polkowski
Piotr Lipka
Paweł Szliwiński
Jarosław Dumanowski
Jarosław J. Pająkowski
Marek J. Szczygielski
To prawdopodobnie jedna z ostatnich książek nad którymi pracowała Hanna Szymanderska.
Publikacja jest wynikiem realizacji projektu "Kucharz Doskonały. Dziedzictwo Kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych", którego realizatorem było Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego.
Publikacja jest dystrybuowana bezpłatnie.
Publikacja nie jest przeznaczona do użytku komercyjnego. Można ją udostępniać bez ograniczeń pod warunkiem, że będzie udostępniona nieodpłatnie oraz społeczeństwo będzie poinformowane o współfinansowaniu tej publikacji ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego oraz wysłania informacji o udostępnieniu publikacji na adres ibeolsztyn@gmail.com
Publikacja współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
w folderze znajduje się gotowa do zainstalowania na Państwa witrynie strona www zawierająca książkę w wersji pdf, epub i mobi.
Jeśli nie mają Państwo ochoty zajmować powierzchni swojego serwera w pliku "Kucharz doskonały- banery przekierowujące do ksiażki.docx" znajdują gotowe kody do wstawienia na Państwa strony bezpośrednio przekierowujące na nasz serwer.
W folderze znajdują się również pliki graficzne z okładką do samodzielnej edycji i podłączenia publikacji pod Państwa stronę
Publikacja jest zainstalowana na stronie ibie.pl
Gorąco zachęcamy do propagacji Historycznej kuchni przez Państwa organizacje.
Zespół Instytutu Badań i Edukacji