SO324.gif
-
1 -
12345 -
2 -
2222 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
Akiko SUZUKI -
ALE JAJA -
ARTYSTYCZNE -
BASEN -
DNI TYGODNIA -
JAŚMIN -
KIEŁKI -
KWIATOWE SERCE -
LAWENDOWE POLE -
NATURALNE PODLEWANIE -
ODJAZD -
POMARAŃCZ -
SPACER -
TĘCZOWE -
TYDZIEŃ -
W ŚWIETNEJ FORMIE -
ZEBERKA -
ZWIEDZAMY -
🏬 PLACE -
🏬 DW NADODRZE -
🏬 DW ŚWIEBODZKI -
🏬 FONTANNA MULTIMEDIALNA -
🏬 GALERIE -
🏬 JATKI -
🏬 JEDNOŚCI NARODOWEJ -
🏬 KOLEJ GONDOLOWA -
🏬 LOTNISKO -
🏬 MKNĄ PO SZYNACH -
🏬 MŁYN MARIA -
🏬 ODRA -
🏬 OGRÓD BOTANICZNY -
🏬 OŁBIN -
🏬 PANORAMICZNIE -
🏬 PARK TOŁPY -
🏬 STADION ,BASEN -
🏬 TURYSTYKA WODNA -
🏬 WROCŁAW -
🏬 WYSPA DALIOWA -
🏬 WYSPA SŁODOWA -
🏬 ZIMA -
🏬CMENTARZ
Składniki
2 kawałki łososia ( steki , filet ) 8 dużych pieczarek 4 łyżki oleju słonecznikowego 2 łyżki oliwy aromatyzowanej truflami lub prawdziwkami 4 łyżki masła klarowanego ( lub jeśli nie ma to prawdziwe – nie mix ) 2 łyżki soku z cytryny sól pieprz mielony
Etapy przygotowania
Łososia skropić sokiem z cytryny , posolić i popieprzyć z obu stron .Na jednej patelni rozgrzać 2 łyżki oleju słonecznikowego i 2 łyżki klarowanego masła i smażyć na rumiano pokrojone w grube plastry pieczarki .Gdy będą gotowe lekko posolić . W trakcie smażenia pieczarek na drugiej mniejszej patelni rozgrzać 2 łyżki oleju słonecznikowego, oliwę aromatyzowaną i 2 łyżki masła . Położyć łososia i usmażyć na rumiano z obu stron .Pieczarki razem z tłuszczem przełożyć na łososia razem z tłuszczem i dusić na małym gazie przez 5 minut.