Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto

3 Bit.rtf

Download: 3 Bit.rtf

404 KB

0.0 / 5 (0 głosów)
bj01ODAxMTcwMCZzPXZocyZmPS11c2Vycy0yNTQyMy1jNzU0ODA5ZTE4ZmY1LmpwZztzXmt1Y2huaWE7cV4wLjg7bV5mYWxzZTtjXnRydWU=

Komentarze:

Nie ma jeszcze żadnego komentarza. Dodaj go jako pierwszy!

Aby dodawać komentarze musisz się zalogować

Inne pliki do pobrania z tego chomika
Ciasta1 - Styropian.jpg
Składniki Ciasto: 3 szklanki mąki 1/2 szklanki cukr ...
Składniki Ciasto: 3 szklanki mąki 1/2 szklanki cukru pudru 5 żółtek 2 łyżeczki proszku do pieczenia 250 g Kasia Powidła lub konfitury Masa smietanowa: 1 litr śmietany 18% 20 dag wiórków kokosowych 5 białek 1 szklanki cukru 1 łyżka mąki ziemniaczanej 1 budyń śmietankowy duży (w proszku) 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia Przepis zasiegnelam ze strony Arabeski :) Jak zrobić? Ciasto: Z podanych składników zagnieść ciasto i podzielić na 2 części. Jedną częścią wykleić spód blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. (prostokątnej 20x30 lub tortownicy średnica 30cm) Posmarować powidłem śliwkowym lub konfiturą. Drugą włożyć do zamrażarki. Masa: Białka ubić z cukrem, dodać śmietanę oraz pozostałe składniki i wymieszać. Wyłożyć to na ciasto posmarowane powidłem. Na wierzch zetrzeć drugą część ciasta. Piec ok. 50 minut w temp.peraturze 180°C. Temperatura piekarnika: 180°C Czas pieczenia: 50 min
Ciasta1 - 100 dan na gwiazdke i karnawal036.jpg
migdałowa krajanka
migdałowa krajanka
Ciasta1 - Sernik, który zawsze wychodzi.jpg
Składniki Spód: herbatniki na wyłożenie blachy ok. ...
Składniki Spód: herbatniki na wyłożenie blachy ok. 10 dag Kasia Na sernik: 4 bite śmietany (np. śnieżki) 3 szklanki mleka 1 kg sera śmietankowego 1,5 szklanki cukru 5-6 łyżek żelatyny 2 galaretki owoce np. maliny, truskawki, brzoskwinie Jak zrobić? SPÓD: Herbatniki pokruszyć i wymieszać ze stopioną Kasia. Masą wylepić spód formy. Bite śmietany i 1.5 szklanki mleka ubić (mikserem). W osobnym naczyniu utrzeć 1 kg sera i 1.5 szklanki cukru, pod koniec dodawać bitą śmietanę. Do kubka wlać 1.5 szklanki mleka i żelatynę. Kubek włożyć do gorącej wody (ma być na ogniu), aż żelatyna będzie dobrze rozpuszczona. Jeszcze gorącą przelać do sernika. Wszystko wymieszać (nie za długo) i wylać na herbatniki. Po zastygnięciu ozdobić owocami i wylać galaretki.
więcej plików z tego folderu...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności