Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
Lucjan64Bis
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

widziany: dzisiaj o 02:48

  • pliki muzyczne
    13
  • pliki wideo
    1
  • obrazy
    48143
  • dokumenty
    0

57152 plików
2614,12 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
Lucjan64Bis
Dokumenty
Galeria
METAL - DYSKOGRAFIE = A =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = B =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = C =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = D =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = E =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = F =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = G =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = H =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = I =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = J =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = K =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = L =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = M =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = N =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = O =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = P =
 
Pagan - Discography (1990-1993) [Flac]
 
[1990] Pagan - Pagan (Flac)
[1993] Pagan - The Weight (Flac)
Pan Ram - Discography (1992-1996) [Flac]
 
[1992] Pan Ram - Pan Ram (Flac)
[1993] Pan Ram - Time Is Gone (Flac)
[1996] Pan Ram - Rats (Flac)
Pandorium - Discography (2013-2019)
 
[2013] Pandorium - The Human Art of Depression
[2019] Pandorium - The Eye Of The Beholder
Paradox (Ger) - Discography (1987-2021) [Flac]
 
Paragon - Discography (1994-2019) [Flac]
 
Parasite City - Discography (2008-2010)
 
[2008] Parasite City - 10 Hits To K.O
[2010] Parasite City - Minstrel's Creed (Flac)
Parsifal - Discography (2013-2020)
 
[2013] Parsifal - Here from the Past
[2016] Parsifal - Heavy Duty
[2020] Parsifal - Mountain King
Pathfinder (PL) - Discography (2010-2012) [Flac]
 
[2010] Pathfinder - Beyond The Space Beyond The Time (Flac)
[2012] Pathfinder - Fifth Element (Flac)
Patriarch - Discography (1990-2016) [Flac]
 
Pegazus - Discography (1995-2011) [Flac]
 
Perpetual Rage - Discography (2015-2020)
 
Perpetual Rage - Empress of the Cold Stars (2017)
Perpetual Rage - Flames From Below (2020)
Perpetual Rage - The New Kingdom (2015)
Perseus - Discography (2014-2016)
 
[2014] Perseus - The Mystic Hands of Fate
[2016] Perseus - A Tale Whispered In The Night
Persuader - Discography (2000-2014) [Flac]
 
Pertness - Discography (2008-2018) [Flac]
 
Perzonal War - Discography (1998-2016) [Flac]
 
Phantom Blue - Discography (1989-1998)
 
Pharao - Discography (1990-2010)
 
[1990] Pharao - Bad Boys From East
[2010] Pharao - Road To Nowhere (Flac)
Phoenix Rizing - Discography (1998-2000) [Flac]
 
[1998] Phoenix Rizing - Rise From The Ashes (Flac)
[2000] Phoenix Rizing - Eternal Crusade (Flac)
Pleonexia - Discography (2014-2020)
 
[2014] Pleonexia - Break All Chains
[2020] Pleonexia - Virtute E Canoscenza
Poisonblack - Discography (2003-2013) [Flac]
 
Poltergeist - Discography (1989-1993) [Flac]
 
Pompei Nights - Discography (2011-2013)
 
[2011] Pompei Nights - Rather Die Than Livin' In Boundaries
[2013] Pompei Nights - High On Adrenaline
[2013] Pompei Nights - When The Saints Go Marching Out (EP)
Portrait - Discography (2008-2017) [Flac]
 
Post Profession - Discography (2012-2014) [Flac]
 
[2012] Post Profession - A Few Minutes Before (Flac)
[2014] Post Profession - Frozen Feelings (Flac)
Power Quest - Discography (2002-2017) [Flac]
 
Powerwolf - Discography (2005-2021) [Flac]
 
Powerworld - Discography (2008-2013) [Flac]
 
[2008] Powerworld - Powerworld (Japan) (Flac)
[2010] Powerworld - Human Parasite (Flac)
[2013] Powerworld - Cybersteria (Flac)
Prophesied Gnar - Discography (2018-2020)
 
[2018] Prophesied Gnar - Murder at the Seance
[2020] Prophesied Gnar - Sesh With Death
Prowler - Discography (2013-2015) [Flac]
 
[2013] Prowler - After You (FLac)
[2013] Prowler - The New Blood (EP) (Flac)
[2015] Prowler - From The Shadows (Flac)
Psychosomatic - Discography (1999-2020)
 
Pump - Discography (2003-2009) [Flac]
 
Pyramaze - Discography (2004-2017) [Flac]
METAL - DYSKOGRAFIE = Q =
 
Q5 - Discography (1984-2016) [Flac]
 
[1984] Q5 - Steel The Light (2000 Reissue) (Flac)
[1986] Q5 - When The Mirror Cracks (2000 Reissue) (Flac)
[2016] Q5 - New World Order (Flac)
Qantice - Discography (2009-2014) [Flac]
[2009] Qantice - The Cosmocinesy (Flac)
[2014] Qantice - The Phantonauts (Flac)
METAL - DYSKOGRAFIE = R =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = S =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = T =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = U =
 
Untimely Demise - Discography (2009-2018)
METAL - DYSKOGRAFIE = V =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = W =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = X =
 
XT - Discography (1992-2017) (Flac]
 
Xtasy - Discography (2014-2020)
 
[2014] Xtasy - Revolution
[2017] Xtasy - Second Chance
[2020] Xtasy - Eye Of The Storm
X-Wild - Discography (1994-1996) [Flac]
[1994] X-Wild - So What! (Flac)
[1995] X-Wild - Monster Effect (Flac)
[1996] X-Wild - Savageland (Flac)
METAL - DYSKOGRAFIE = Y =
 
Y&T
 
[1990] Y&T - Ten (Flac)
Yexotay - Discography (2010-2020)
[2010] Yexotay - The Dark Window
[2020] Yexotay - The End of Times
METAL - DYSKOGRAFIE = Z =
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [1980-1989)
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [1990-1999)
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2000-2009]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2010-2011]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2012-2013]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2014]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2015]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2016]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2017]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2018]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2019]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2020]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2021]
 
METAL - MP3 320kbps
 
Black Knight - Tales from the Dark Side (1998) (2020 Reissue)
Smash Alley - Too Late To Say No (2006)
The Scream Clan - The Scream Clan (2003)
METAL - MP3 320kbps (2010)
 
METAL - MP3 320kbps (2011)
 
METAL - MP3 320kbps (2012)
 
METAL - MP3 320kbps (2013)
 
METAL - MP3 320kbps (2014)
 
METAL - MP3 320kbps (2015)
 
METAL - MP3 320kbps (2016)
 
METAL - MP3 320kbps (2017)
 
METAL - MP3 320kbps (2018)
 
METAL - MP3 320kbps (2019)
 
METAL - MP3 320kbps (2020)
 
METAL - MP3 320kbps (2021)
 
Playlisty
Prywatne
RUPIECIARNIA
 
Uzupełnienia
 
[2004] Arryan Path - Road To Macedonia (Flac)
Z
Renni Rucci - Big Renni (2019)
Z1
Z2
  • 1,4 MB
  • 25 paź 21 19:55
  • 2,3 MB
  • 25 paź 21 19:55
  • 2,5 MB
  • 25 paź 21 19:55
  • 0,6 MB
  • 25 paź 21 19:55
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    4
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

5 plików
335,65 MB




ABCD-FILMY-4K_GRY-PC

ABCD-FILMY-4K_GRY-PC napisano 28.10.2021 21:03

zgłoś do usunięcia
💗 SERIALE POLSKIE I ZAGRANICZNE FILMY NOWOŚCI- 4K- 3D- FULL-HD 💖 GRY PC 💖POZDRAWIAM I ZAPRASZAM
Gdzie_jest_Dory

Gdzie_jest_Dory napisano 7.11.2021 15:10

zgłoś do usunięcia
ʕ◉ᴥ◉ʔ
★★★ 🔥🔥🔥🎥🎥🎥🔥🔥🔥★★★
ezgif.com-gif-makercd29f452e9d62891.gif
★★★ 🔥🔥🔥🎥🎥🎥🔥🔥🔥★★★
ʕ◉ᴥ◉ʔ
Bajki i Filmy 2021
Chomik wolny od treści erotycznych
Tylko sprawdzony UPLOAD
wszystkoav

wszystkoav napisano 9.11.2021 18:16

zgłoś do usunięcia
tumblr-ocuuyx-Ivzh1vevhwpo1-500-1 NOWOŚCI FILMOWE ZAPRASZAM
Arizona56

Arizona56 napisano 11.11.2021 15:39

zgłoś do usunięcia
>
Arizona_56

Arizona_56 napisano 13.11.2021 13:19

zgłoś do usunięcia
Strefa_Usmiechu

Strefa_Usmiechu napisano 13.11.2021 14:53

zgłoś do usunięcia

Dobry Wieczór

Zapraszam za Zabawe przy Muzyce z lat 90 Przyjemnego odsłuchu Zróbmy hałas


Chcę być Twoją słodką, mleczną czekoladką ------- Żebyś mogła chrupać mnie całymi dniami ------- Chcę pomadką być do Twojej buzi Mała ------- By całować usta Twoje przez czas cały ------- Chcę być gąbką, która myje Twoje ciało ------- Żeby skóry gładkiej, miękkiej dotykała ------- Rękawiczką, co dotyka Twojej dłoni ------- Co mam zrobić żebyś bardziej mnie kochała ------- Akcent - Pragnienie Miłości

obrazek
robert970

robert970 napisano 16.11.2021 12:24

zgłoś do usunięcia
Zapraszam
Justa_Movies

Justa_Movies napisano 18.11.2021 02:33

zgłoś do usunięcia
👌😉👍
komandos2929

komandos2929 napisano 24.11.2021 02:12

zgłoś do usunięcia
Arizona_56

Arizona_56 napisano 25.11.2021 20:46

zgłoś do usunięcia

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (1)Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (1)
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności