Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
Lucjan64Bis
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

widziany: 17.09.2021 23:34

  • pliki muzyczne
    9
  • pliki wideo
    1
  • obrazy
    43358
  • dokumenty
    0

51308 plików
2344,21 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
Lucjan64Bis
Dokumenty
Galeria
METAL - DYSKOGRAFIE = A =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = B =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = C =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = D =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = E =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = F =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = G =
 
Gaia Epicus - Discography (2003-2012) [Flac]
 
Galloglass (Ger) - Discography (2003-2005) [Flac]
 
[2003] Galloglass - Legends From Now And Nevermore (Flac)
[2005] Galloglass - Heavenseeke r (Flac)
Gama Bomb - Discography (2005-2020) [Flac]
 
Gardenian - Discography (1997-2000) [Flac]
 
[1997] Gardenian - Two Feet Stand (Flac)
[1999] Gardenian - Soulburner (Flac)
[2000] Gardenian - Sindustries (Flac)
Gary Hughes - Discography (1990-2007) [Flac]
 
Generation Kill - Discography (2011-2013) [Flac]
 
[2011] Generation Kill - Red White And Blood (Flac)
[2013] Generation Kill - We're All Gonna Die (Flac)
Ghost Machinery - Discography (2004-2010) [Flac]
 
[2004] Ghost Machinery - Haunting Remains (Flac)
[2010] Ghost Machinery - Out For Blood (Flac)
[2015] Ghost Machinery - Evil Undertow (Flac)
Giuntini Project - Discography (1994-2013) [Flac]
 
Gladiators (Ger) - Discography (1998-1999) [Flac]
 
[1998] Gladiators - Steel Venegeance (Flac)
[1999] Gladiators - Bound To Steel (Flac)
Glenn Tipton - Discography (1997-2006) [Flac]
 
[1997] Glenn Tipton - Baptizm Of Fire (2006 Japan) [Flac]
[2006] Tipton, Entwistle & Powell - Edge Of The World (Flac)
Gloryful - Discography (2013-2019) [Flac]
 
Goddess Of Desire - Discography (1997-2005)
 
Godiva - Discography (2003-2007) [Flac]
 
Goodbye Thrill - Discography (2007-2010) [Flac]
 
[2007] Goodbye Thrill - Goodbye Thrill (Flac)
[2010] Goodbye Thrill - Keepsakes (Flac)
[2010] Goodbye Thrill - Outrageous (Flac)
Gothic Knights - Discography (1996-2012)
 
Grand Design - Discography (2009-2020) [Flac]
 
Grand Magus - Discography (2001-2019) [Flac]
 
Grand Prix (UK) - Discography (1981-1983) [Flac]
 
[1981] Grand Prix - The First Album (Flac)
[1982] Grand Prix - There For None To See (Flac)
[1983] Grand Prix - Samurai (2012 Reissue) (Flac)
Graveheart - Discography (2018-2020)
 
[2018] Graveheart - Return of the Curse of the Creature's Ghost
[2020] Graveheart - Mostly Dead
Great White
 
Grinder - Discography (1989-2015) [Flac]
 
Guild Of Ages - Discography (1998-2018) [Flac]
 
Gwyllion - Discography (2007-2009) [Flac]
 
[2007] Gwyllion - Awakening The Dream (Flac)
[2009] Gwyllion - The Edge Of All I Know 9Flac)
Gypsy Rose (Swe) - Discography (2005-2008) [Flac]
[2005] Gypsy Rose - Gypsy Rose (Flac)
[2008] Gypsy Rose - Another World (Flac)
METAL - DYSKOGRAFIE = H =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = I =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = J =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = K =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = L =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = M =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = N =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = O =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = P =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = R =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = S =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = T =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = U =
 
Untimely Demise - Discography (2009-2018)
METAL - DYSKOGRAFIE = V =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = W =
 
METAL - DYSKOGRAFIE = X =
 
XT - Discography (1992-2017) (Flac]
 
Xtasy - Discography (2014-2020)
 
[2014] Xtasy - Revolution
[2017] Xtasy - Second Chance
[2020] Xtasy - Eye Of The Storm
X-Wild - Discography (1994-1996) [Flac]
[1994] X-Wild - So What! (Flac)
[1995] X-Wild - Monster Effect (Flac)
[1996] X-Wild - Savageland (Flac)
METAL - DYSKOGRAFIE = Y =
 
Y&T
 
[1990] Y&T - Ten (Flac)
Yexotay - Discography (2010-2020)
[2010] Yexotay - The Dark Window
[2020] Yexotay - The End of Times
METAL - DYSKOGRAFIE = Z =
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [1980-1989)
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [1990-1999)
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2000-2009]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2010-2011]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2012-2013]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2014]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2015]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2016]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2017]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2018]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2019]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2020]
 
METAL - LOSSLESS (FLAC) [2021]
 
METAL - MP3 320kbps
 
Black Knight - Tales from the Dark Side (1998) (2020 Reissue)
METAL - MP3 320kbps (2010)
 
METAL - MP3 320kbps (2011)
 
METAL - MP3 320kbps (2012)
 
METAL - MP3 320kbps (2013)
 
METAL - MP3 320kbps (2014)
 
METAL - MP3 320kbps (2015)
 
METAL - MP3 320kbps (2016)
 
METAL - MP3 320kbps (2017)
 
METAL - MP3 320kbps (2018)
 
METAL - MP3 320kbps (2019)
 
METAL - MP3 320kbps (2020)
 
METAL - MP3 320kbps (2021)
 
Playlisty
Prywatne
RUPIECIARNIA
 
Uzupełnienia
 
[2004] Arryan Path - Road To Macedonia (Flac)
Z
Renni Rucci - Big Renni (2019)
Z1
Z2
  • 1,6 MB
  • 6 sty 21 0:37
  • 2,3 MB
  • 6 sty 21 0:37
  • 2,7 MB
  • 6 sty 21 0:37
  • 2,7 MB
  • 6 sty 21 0:37
  • 2,7 MB
  • 6 sty 21 0:37
  • 2,7 MB
  • 6 sty 21 0:37
  • 2,6 MB
  • 6 sty 21 0:37
  • 0,7 MB
  • 6 sty 21 0:37
  • 1,2 MB
  • 6 sty 21 0:37
  • 1,3 MB
  • 6 sty 21 0:37
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    10
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

11 plików
345,52 MB




Erozion

Erozion napisano 30.06.2021 21:05

zgłoś do usunięcia

.
ADA1963

ADA1963 napisano 1.07.2021 23:27

zgłoś do usunięcia
Pozdrawiam i zapraszam [] [] []
Dzidzi_XXX

Dzidzi_XXX napisano 4.07.2021 09:13

zgłoś do usunięcia
palestale94

palestale94 napisano 10.07.2021 11:40

zgłoś do usunięcia

Zapraszam

 

Każdy znajdzie coś dla siebie: Filmy 2020/21, Muzyka, Gry PC / Konsole / Android, Seriale, XXX i inne..

obrazek
Onlyfans

Onlyfans napisano 22.07.2021 19:02

zgłoś do usunięcia

 

Tylko XXX, Filmy: HD, Full HD, Pełnometrażowe, Krótkometrażowe, VR i wiele wiele więcej

obrazek
Mega-Filmy2021

Mega-Filmy2021 napisano 1.08.2021 00:15

zgłoś do usunięcia
kamil.2060

kamil.2060 napisano 13.08.2021 18:42

zgłoś do usunięcia

Dzidzi_XXX

Dzidzi_XXX napisano 16.08.2021 06:43

zgłoś do usunięcia
NolanSuperman

NolanSuperman napisano 6.09.2021 23:55

zgłoś do usunięcia
Yuko258

Yuko258 napisano 15.09.2021 15:33

zgłoś do usunięcia

Zajrzyj do mnie

 

Wejście tylko od +18 lat / FILMY XXX, Krótkometrażowe, Premium, FULL HD (1080p), UHD, VR, 2K, 4K, HD (720p)

obrazek

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (1)Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (1)
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności