Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
zalogowany1
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Louis De Funes

widziany: 28.05.2015 20:55

dodatkowe uprawnienia
  • pliki muzyczne
    732
  • pliki wideo
    2080
  • obrazy
    333
  • dokumenty
    24

3423 plików
2533,65 GB

Ukryj opis
Ostatnio pobierane pliki Ostatnio pobierane pliki
Fantomas kontra scotland yard.avi play
Fantomas chce ukraść pieniądze Szkotom. Nie wie jedna ...
Lewiatan - Leviathan 2014.PLSUBBED.720p.BRRip.XviD.AC3-K83.avi play
GATUNEK: Dramat PRODUKCJA: Rosja PREM ...
71.2014.PL.BRRip.XviD-KiT.avi play
● LEKTOR PL ● GATUNEK : DRAMAT AKCJA ● ROK: 2 ...
ANI WIDU, ANI SŁYCHU Louis De Funes Lektor Pl.avi play
Montgaillard szczyci się najspokojniejszym miastem we Fr ...
komentarz1
JEGO RYBKI 1954 Bourvil, Louis de Funes Lektor PL.avi play
Bourvil ... Émile Dupuy Annie Cordy ... Charlott ...
Przejście - The Corridor 2010.PL.DVDRip.XViD.J25.avi play
● LEKTOR PL ● GATUNEK: THRILLER ● ROK: 201 ...
Ukryta fortuna Putina 2013 Lektor.PL.DVBRIP.XVID-SANTE.avi play
● LEKTOR PL ● GATUNEK: DOKUMENTALNY ● ROK: 20 ...
1954 ŚPIĄCA KRÓLEWNA Louis de Funes Napisy PL.avi play
CIEKAWOSTKA Louis de Funes - Rola: Wróżbita Napi ...
« poprzednia stronanastępna strona »
  • 1,66 GB
  • 14 maj 15 21:26
obrazek
------------------------------------------------------------------
Album: Universe - Dyskografia (1991 - 2008)

Gatunek: Pop, Rock
Jakość: Mp3 320kbps
Waga: 1,66 GB
------------------------------------------------------------------
Dyskografia CD Select
------------------------------------------------------------------
1991 - The Best Of
1992 - Magnes serc
1993 - Ciągle szukam drogi
1993 - Maleńki Jezu
1994 - Być przy Tobie
1996 - Latawce
1997 - Bahama Yellow
1998 - Złote Przeboje
1999 - Złote ballady
2000 - Mr Lennon
2001 - Kto Ci jeszcze wierzy
2003 - Złota kolekcja
2005 - Zanim
2008 - Mijam jak deszcz

z chomika Dance_Club_Party

  • 5,0
  • 704,3 MB
  • 3 kwi 15 20:16
GATUNEK: Biograficzny, Dramat
PRODUKCJA: Niemcy
Nanga Parbat - Chomikuj
PREMIERA: 2010 CZAS: 99 min
WERSJA: AVI – PL.BRRiP.XViD-MX
polski lektor chomikuj


OPIS FILMU:
Film opowiada o tragicznej wyprawie dwóch braci Messnerów na Nanga Parbat (8125 m) w 1970 roku. Podczas wyprawy zginął młodszy z braci - Günther.

ViDEO: 640x272 Dźwięk: MP3
Obsada: Florian Stetter, Andreas Tobias, Karl Markovics i innichomikuj


z chomika filmy----chomikuj

  • 492,3 MB
  • 3 kwi 15 20:05






GATUNEK: Dramat historyczny, Biograficzny
PRODUKCJA: USA
PREMIERA: 29 marca 2015

KONTENER: RMVB
JAKOŚĆ: HDTV

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Historia życia Jezusa Chrystusa od urodzenia do śmierci, ze szczególnym naciskiem na tło historyczne i społeczne wydarzenia, na knowania w trójkącie: namiestnik rzymski Poncjusz Piłat, tetrarcha Galilei i Perei Herod Antypas z ambitną żoną Herodiadą, świątynni kapłani na czele z Kajfaszem. Ich działania doprowadziły do uwięzienia, osądzenia, skazania i zabicia niewygodnego dla wszystkich stron Jezusa z Nazaretu. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
VIDEO: 640 x 352 [482 Kb/s] AUDIO: 2 channels 44.1 KHz [64 Kb/s]
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[CZĘŚĆ 1 i 2 / 2]
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
obrazek

z chomika Kamil-1983

  • 5,0
  • 700,0 MB
  • 3 kwi 15 19:52
obrazek-
(dramat USA 2013)
Opowieść o dramatycznych wydarzeniach, które miały miejsce w szpitalu Parkland Dallas, kiedy zamordowano prezydenta USA, Johna F. Kennedy'ego w 1963 roku...
POLECAM !

z chomika YPSYLONKA

  • 1,37 GB
  • 26 mar 15 19:12
obrazek
Losy obywatela Jana Bratka, który musi odnaleźć się w kluczowych momentach polskiej historii.

z chomika trekk43

  • 3,81 GB
  • 18 lut 15 21:05






GATUNEK: Dramat
PRODUKCJA: Rosja
PREMIERA: 23 maja 2014

FORMAT: AVI
JAKOŚĆ: 720p BRRip AC3

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Kola, jego młoda żona Lila i syn Roma stają w obliczu eksmisji z własnego domu. Z pomocą znajomego prawnika Kola walczy ze skorumpowaną strukturą władzy. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
VIDEO: 1280 x 536 [3.208 Kb/s] AUDIO: 6 channels 48.0 KHz [640 Kb/s]
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[WTOPIONE NAPISY PL]
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
obrazek

z chomika Kamil-1983

« poprzednia stronanastępna strona »
  • Odtwórz folderOdtwórz folder
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    1
  • pliki wideo
    198
  • pliki muzyczne
    15

241 plików
253,6 GB

GRZ2

GRZ2 napisano 9.03.2014 10:10

zgłoś do usunięcia
obrazek

Grawitacja

(2013)

gatunek: Dramat , Sci-Fi produkcja: USA , Wielka Brytania premiera: 11 października 2013 (Polska) 28 sierpnia 2013 (świat) reżyseria: Alfonso Cuarón scenariusz: Jonás CuarónAlfonso Cuarón


Dwoje astronautów szuka sposobu przetrwania, kiedy ich stacja zostaje prawie całkowicie zniszczona przez szczątki satelity.
█ KOPIA BluRay'a (3D) 1080p [ 1920 x 1080 ] Z DŹWIĘKIEM AC-3 , 6 kanałów DTS [ LEKTOR , NAPISY PL ] █
GRZ2

GRZ2 napisano 9.03.2014 11:41

zgłoś do usunięcia

obrazek

GRZ2

GRZ2 napisano 9.03.2014 11:42

zgłoś do usunięcia
obrazek
orzech58

orzech58 napisano 3.09.2014 18:43

zgłoś do usunięcia
ZAPRASZAM DO ODWIEDZANIA
zalogowany1

zalogowany1 napisano 18.10.2014 14:51

zgłoś do usunięcia
obrazek
zalogowany1

zalogowany1 napisano 13.11.2014 18:59

zgłoś do usunięcia
obrazek
FILMY-NOWOSCI-2015

FILMY-NOWOSCI-2015 napisano 15.05.2015 09:47

zgłoś do usunięcia
SERIALE 2015 FILMY NOWOŚCI 2015 ZAPRASZAM
MaxFILM_2015

MaxFILM_2015 napisano 23.05.2015 13:43

zgłoś do usunięcia
Hej zalogowany1 Zapraszam serdecznie na mojego chomcóra, jak to mówią dla każdego coś dobrego. Nowe filmy, ebooki, muzyka i wiele innych znajdziesz w mojej spiżarni. Pozdrawiam MaxFILM_2015. ( HASŁO DO WSZYSTKICH FOLDERÓW TO "184")

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (222)Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (222)
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności