Drogi Chomiku,

Chcielibyśmy przypomnieć pewne informacje dot. ochrony danych osobowych. Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx

Czy wykorzystujemy pliki cookies?

Administrator Twoich danych osobowych Kelo Corporation z siedzibą w Belize City wykorzystuje na stronie chomikuj.pl pliki cookies, czyli pliki zapisywane na telekomunikacyjnym urządzeniu końcowym osoby odwiedzającej stronę i technologie zbliżone. Część plików cookies jest niezbędna do korzystania z serwisu, inne ułatwiają korzystanie z serwisu np.: zapisują informacje, dzięki czemu nie trzeba ich wprowadzać ponownie podczas kolejnych odwiedzin serwisu, jeszcze inne pozwalają dostarczać Użytkownikowi niestandardową i spersonalizowaną reklamę.

W jaki sposób wykorzystujemy pliki cookies?

Wykorzystujemy pliki cookies, zebrane podczas korzystania ze stron serwisu, w celu marketingu naszych usług, co mieści się w naszym usprawiedliwionym interesie. w szczególności wyświetlamy w ramach serwisu reklamy odpowiadające Twoim zainteresowaniom, dotyczące naszych usług.

Zapewniamy, że z plików  cookies nie korzystamy w celu zbierania danych osobowych bezpośrednio identyfikujących użytkownika takich jak imię i nazwisko, adres zamieszkania, adres e-mail czy numer telefonu. Pliki cookies nie wpływają na oprogramowanie użytkownika ani sprzęt z którego korzysta.

Do wykorzystania plików cookies w celu marketingu produktów lub usług innych podmiotów potrzebna jest Twoja zgoda, którą możesz wyrazić klikając "Zgadzam się i przechodzę do serwisu". Brak Twojej zgody spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dostosowana do Twoich preferencji, będzie to reklama wyświetlona przypadkowo, a nie dopasowana dla Ciebie. w przypadku, gdy nie chcesz instalować na swoim urządzeniu plików cookies wykorzystywanych do dostosowania treści reklamowych masz prawo do niewyrażenia zgody lub wyrażenia sprzeciwu.

Czy wyrażasz zgodę na wyświetlanie profilowanych reklam?
NIE TAK

w przypadku udzielenia zgody na wykorzystanie plików cookies przez naszych partnerów, nasi partnerzy będą również mogli, wykorzystać zebrane informacje dla celów analitycznych aby ocenić skuteczność działań marketingowych.

Zgodę wyrażasz dobrowolnie i możesz ją wycofać w dowolnym momencie, zmieniając ustawienia przeglądarki w sposób opisany poniżej. Możesz kliknąć "przejdź do serwisu" tylko, jeśli masz co najmniej 16 lat.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Sposoby korzystania oraz usunięcia plików cookies zawarte są w instrukcjach producentów przeglądarek internetowych, które znajdują się pod poniżej zamieszczonymi linkami:

Jak już wspominaliśmy, pełną informację dotyczącą ochrony Twoich danych osobowych znajdziesz w Polityce Prywatności (http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx).

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
yemen1
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

widziany: 17.04.2018 10:48

  • pliki muzyczne
    1680
  • pliki wideo
    178
  • obrazy
    969
  • dokumenty
    788

3691 plików
67,75 GB

FolderyFoldery
yemen1
Voo Voo Z Kobietami
(1979) Communiqué
[1966] Incredible String Band
[1967] The 5000 Spirits Or The Layers Of The Onion
[1968] The Hangman's Beautiful Daughter
►Muzyka - Glen Hansard - Didn't He Ramble♫♪
●Tapety Widoki
❤ Shaolin - Six Combination Gong
1997 - CSN
1999 - Looking Forward
2003 - slingshot professionals
2005 - tap the red cane whirlwind
2010 - corinne west & kelly joe phelps - magnetic skyline
2012 - brother sinner & the whale
A New Day Yesterday-Bonamas sa-2001
Aerial Boundaries
Amistad-Soundtrac k
ATLAS KSIĘŻYCA I NIEBA
bajki audio
BAJKI AUDIO-DLA DZIECI-BAJKI DO SŁUCHANIA
BAJKI NA DOBRANOC - audio
Bill Withers
Bjorn Berge - Mad Fingers Ball
BLACK COUNTRY COMMUNION!
 
Black Country Communion
Black Country Communion - Black Country Communion 2 - 2011 (320 kbps)
Blues Deluxe- Bonamassa-2003
Cat Stevens
 
Children's favorite songs,. Disney.CD 1
Clannad - Dyskografia
Crosby_Stills_Nas h_and_Young_-_Bri ng_Me_Gladness-Bo otleg-1969
CSN
 
Crosby Stills & Nash-1994
CSN&Y-So Far
Dave Matthews Band - Busted Stuff
Dave Matthews Band 1994 - Under The Table & Dreaming
Dave Matthews Band 1996 - Crash
Dave Matthews Band 2005 - Stand Up
Dave Matthews Band -2012 Away from the World
Dave Matthews Band -2012 Away from the World (Deluxe Version)
Dave Matthews Band1998 - Before These Crowded Streets
Dave Matthews Band2001 - Everyday
DIRE STRAITS
 
Dire Straits-Brothe rs In Arms
Dire Straits-Love Over Gold
Dokumenty
 
Wzory Umów
Domisie
DROLLS
 
Eric Bibb - Jericho Road (2013)
FILMY
 
●Nobody Knows
Juno
POZDROWIENIA Z PARYŻA LEKTOR .PL
FRANCUSKIE SERIALE KRYMINALNE
 
Galeria
GODSMACK
 
Had To Cry Today- Bonamassa- 2004
Harry Potter i Książe Półkrwi avi 2009 PL
Heritage Blues Orchestra
HILDEGARD VON BINGEN
 
HUMAN
Iam Anderson- The Secret Language of Birds
Ian Anderson - The Secret Language of Birds
Ian Anderson- Divinities
Jake i piraci z Nibylandii
Jefferson Airplane
Język arabski
Język indonezyjski
Jim Croce - The Best of (Stories and Characters)
Jim Croce-Greatest Hits
John Dowland - Lachrimae or seaven teares
john fahey-1992 old girlfriends and other horrible memories
Keith Jarrett - The Koln Concert
koncerty
KULA SHAKER
 
Laurence Juber-Plays The Beatles
Laurence Juber-Plays The Beatles - Vol. 2
Mahavishnu Orchestra
 
Mamma mia soundtrack
 
zdjecie
Mankell Henning
MARK KNOPFLER
 
Marvin Gaye
Marvin Gaye - The Best Of
Mike Oldfield - Dyskografia
mix piosenek dzieciecych
Muzyka różna
My Little Pony - Przyjaźń do Magia Sezon 3 (polski dubbing)
My Little Pony - Przyjaźń to Magia Sezon 2 (polski dubbing)
My Little Pony - Przyjaźń to Magic (polski dubbing)1
my little pony sezon 1-MP4 - dubbing PL
my little pony-sezon 3-AVI - Dubbing PL
my little pony-sezon2-AVI - Dubbing PL
NAUKA GRY NA INSTRUMENTACH KLAWISZOWYCH
Otis Taylor - When Negroes Walked the Earth
Otis Taylor - Otis Taylor's Contraband
Otis Taylor - Pentatonic Wars And Love Songs
otis taylor - recapturing the banjo
Ozdobne wiązanie apaszek
Patterson James - Kobiecy Klub Zbrodni 01
Patterson James - Kobiecy Klub Zbrodni 02 - Druga szansa
Patterson James - Kobiecy Klub Zbrodni 03 - Trzy oblicza zemsty
Patterson James - Kobiecy Klub Zbrodni 04 - Czwarty lipca
Patterson James - Kobiecy Klub Zbrodni 06 - Szósty cel
Patterson James- Kobiecy Klub Zbrodni 05 - Piąty jeździec apokalipsy
PETER GABRIEL
 
piosenki dla dzieci
Playlisty
podkłady blues
podkłady BLUES (Bayaniss)
QIGONG
Ray LaMontagne - Gossip In The Grain (2008)
Ray LaMontagne - Till the Sun Turns Black (2006)
Ryan Adams - Destroyer Sessions
SCARBOROUGH FAIR
SERIALE
 
24 GODZINY-SEZON1 LEKTOR
Kroniki braciszka Cadfaela LEKTOR PL
Sistars-AEIOU
Sistars-Siła sióstr
So, It's Like That- Bonamassa-2002
stary
Stolarstwo
 
stolarstwo
String Driven Thing- (1972) String Driven Thing
String Driven Thing The Machine That Cried (1973)
Sztuczki magiczne - nauka
tapety
 
120 National Gallery of London Paintings Wallpapers 1920 X 1200 [Set2]
40 Indian Best Places_[ wallpaperspub. net ]
Tapety- Kwiaty
Tapety- Zieleń
Tapety-Krajobrazy
the Art of Woodworking
The Suicide Handbook - Ryan Adams
Tim Eriksen
Tracy Chapman Dyskografia
 
Warsztat(stolarst wo,ślusarstwo,obr óbka mechaniczna,ciepl na)
wiązanie krawata
zachomikowane
Pokazuj foldery i treści
« poprzednia stronanastępna strona »
« poprzednia stronanastępna strona »
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    61
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

61 plików
23,35 MB




apzapz3 napisano 15.12.2012 17:30

zgłoś do usunięcia
Adirell

Adirell napisano 14.04.2013 17:47

zgłoś do usunięcia
Dzięki za Scarborough Fair.
mlody12222

mlody12222 napisano 24.06.2013 20:44

zgłoś do usunięcia
Sezar18

Sezar18 napisano 31.07.2013 12:49

zgłoś do usunięcia
WOLNE MIEJSCA VIP CENA 10.000 PKT ZA 2 TYGODNIE + 3000 REKLAM DZIENNIE! INFO NA PRIV!
x81226d

x81226d napisano 7.12.2013 07:25

zgłoś do usunięcia
crp7ly4rf

crp7ly4rf napisano 8.12.2013 01:13

zgłoś do usunięcia
p6v4ds58

p6v4ds58 napisano 11.12.2013 22:33

zgłoś do usunięcia

elena90 napisano 1.04.2016 12:53

zgłoś do usunięcia
obrazek
wagnerka9595

wagnerka9595 napisano 24.09.2017 18:56

zgłoś do usunięcia
obrazek

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności