zapomniałem
Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
scapule
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna buba

widziany: 9.09.2014 11:15

  • pliki muzyczne
    218
  • pliki wideo
    827
  • obrazy
    3
  • dokumenty
    3

1591 plików
496,23 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
scapule
♠ Jaś Fasola
♠ Ptaki ciernistych krzewów
Bob One - Twój Ruch [2013]
Dokumenty
 
anatomia olbrzymów
Dragan Dautovski Quartet
Filmy
harry
 
Muzyka
(2000) Time After Time
(2001) KRYSTYNA PROŃKO Subtelna gra
(FLAC) Dikanda - Muzyka czterech stron wschodu
1 The Motion Picture
1993 - The Essence of Maynard Ferguson
1995 - Etna
1995 - Wolfheart
1998 - Niecud
2000 - Midian
2001 Vikinga Seidur
2009...Anit a Lipnicka-Ha rd Land Of Wonder
2011 Let Them Talk
Aaja Nachle (Soundtrack )
aAnthony & The Johnsons
AcDc - 1980 - Back In Black
Acoustic Alchemy - Roseland (2011)
Adele-21
Aerosmith - Tough Love Best Of The Ballads
 
Artwork
Afromental [2009] Playing With Pop [xmrt34]
Aga Zaryan- Looking Walking Being
Agnieszka_C hylinska-Mo dern_Rockin g-PL-2009-B FPMP3
Al Jarreau - Accentuate the Positive (2004) flac
Alan Silvestri - Captain America, The First Avenger
Aleksandrov Chorus - The Legend
alexander rybak
Alfonso X el Sabio - Cantigas Santa Maria [Savall]
 
Librillo
Alice in wonderland@ 2010 [ Danny Elfman ] ~ [320kbps]
Alison Moyet - The Turn
Amy Winehouse - Back To Black (2007)
 
Amy Winehous e - Back To Black - CD1
Amy Winehous e - Back To Black - CD2
Amy Winehouse - Frank
Anastacia
 
Anastaci a
Freak Of Nature
Anastacia - 2008 - Heavy Rotation
Andrzej Grabowski - Mam Prawo. . . Czasami. . . Banalnie
Anita Lipnicka - Moje Oczy Są Zielone
Ankh
Anna Calvi - Anna Calvi (2011)
Anna Maria Jopek & Friends With Pat Metheny
 
Upojenie
Anna Maria Jopek- Farat
Annie Lennox-The Annie Lennox Collection- (Advance)-2 009
Antony and the Johnsons - Antony and the Johnsons
Antony_and_ the_Johnson s-The_Cryin g_Light-200 9-ONe
Aretha franklin
Aretha Franklin - 1998 - A Rose Is Still A Rose
Aretha Franklin - 20 Greatest Hits
Aretha Franklin - 2004 - Y Compania (Duetos)
Aretha Franklin - 2007 - Jewels In The Crown
Aretha Franklin - Take A Look The Clyde Otis Sessions (Remastered ) (2011)
Atmasphera
B.B. King-Comple tely Well-Remast ered-2004
Bach
Bajm
Bajor Michał - Największe Przeboje
 
CD1
CD2
Balkanika
ballady rockowe polskie
Barbaros Erkose - Istanbul Nights - 2007
 
Istanbul Nights - 2007 - ARTWORKS
Bebel Gilberto- All In One
Behemoth - Evangelion (2009)
Beirut - Gulag Orkestar
Beirut - The Flying Club Cup [2007]
 
alhambra
Beirut - The Rip Tide (2011)
Belinda Underwood - Greenspace (2008)
bellum gnosticorum
Benny Golson
Blues Box
 
Blues Brothers 2000 - Soundtrack
Bob_Marley_ and_The_Wai lers_Live_F orever_2011
Bob_One-Jed en-(PC004)- CD-PL-2008- 211
Boban Markovic Orkestar
 
Bonnie Tyler
Branford Marsalis and Joey Calderazzo - Songs of Mirth and Melancholy (2011)
Brathanki - Ano! (2000)
Breakout festiva;
 
VA - Breakout Festiwal 2007 - Wysłucha j mojej pieśni Panie (2009)
CD1
CD2
Bruce Springsteen - Magic
Bruce Springstin- 1995 Greatest Hits
Buddha Cafe - Bar Del Mar.2011
Candy Dulfer
Candy Dulfer - Funked Up & Chilled Out (2009)
 
CD 1
CD 2
Carl Orf - Carmina Burana
Carlos Santana
Carrantuohi ll - Inis
carrantuohi ll - na zywca
CD1
Cesaria Evora - 1999 - Mar Azul
Charles Bradley - (2011) - No Time For Dreaming
Cher
Children of bodom
Chinese bamboo flute music
Chinese Orchestra Album
Chóry mnichów
Chris Rea - Santo Spirito Blues (Deluxe Edition) - 2011 (320 kbps)
 
CD1
CD2
CD3
Chris Rea- blues
Christina Aguilera - [2002] Stripped
Chuk mangione
Clapton
Closterkell er
 
Aurum
Coma kawałki z poza płyt
cow
 
Cowboys & Aliens [OST] (2011)
CZESŁAW NIEMEN ZŁOTE PRZEBOJE
CZESLAW SPIEWA
 
COMA-Hip ertrofia [2008]
 
CD1
CD2
Czesław Śpiewa - Debiut (2008)
Czesław Śpiewa - Tesco Value (Disc 1)
Czesław Śpiewa-Pop
Danuta Rinn
Dargaard - In Nomine Aeternitati s
DDT
Dead Can Dance by Borys
 
1987 - Within The Realm Of A Dying Sun
Dead can Dance-1990 - Aion
Dead Can Dance-Towar d The Within
Dee Dee Bridgewater - This Is Now (2002) flac
 
scans
Diana Krall - The Girl in the Other Room (320)
Diane Schuur - The Gathering (2011)
Dido - Safe Trip Home
dikaNDA
Dinah Washington- The Bessie Smiyhs Songbook
Dreadsquad- Dread_Za_Dr eadem-PL-20 05-41ST
Dżem - List Do R. Na 12 Głosów vol 1 (1995)
Dżem - List Do R. Na 12 Głosów vol 2 (1995)
Dżem - List Do R. Na 12 Głosów vol 3 (1995)
dzem-akusty cznie
e nomine
e nomine Die Prophezeiun g Klassik Edition
e nomine- das dunkle element
E.S. Posthumus
Earl Sixteen - The Fittest (2011)
East West Rockers_Jed yna Broń-2008
Edith Piaf - Padam Padam And Other Hits [2008]
Edyta Bartosiewic z - Dziecko (1997)
Edyta Geppert - Pytania do księżyca
Edyta Geppert & KROKE - Śpiewam życie
 
Okładki
Edyta Geppert, Krzysztof Herdzin - Moje królestwo-2 006
Ella Fitzgerald - Gold (Remasteriz ado) (2007)
Eluveitie -2010- Everything Remains As It Never Was [Limited Edition]
 
Everythi ng Remains As It Never Was Artwork
Eluveitie-2 010 - Everything Remains As It Never Was
Eluveuti- Evocation I
Eluveuti- s
Elvis Presley - The King of Rock' N' Roll (2006)
Enej - Folkorabel - 2010
Enigma-Seve n.Lives.Man y.Faces.(20 08).MP3
E-Nomine(02 )by_patyr
 
Finstern is
era- reborn
Eric Clapton - Unplugged
 
MOJE
MOJE dok. KO
Eric Lindell - Cazadero (2011)
Eric Sardinas and Big Motor - Sticks And Stones (2011)
Erykah Badu- New Amerykah
Evanescence - Fallen
Evanescence The_Open_Do or
Ewa Farna - 2010 - Ewakuacja
FINNTROLL- Midnattens Widunder
Fiolka - 2001 - Fiolka
flamenco mix
fleetwood mac
Fleetwood Mac - Rumours [Expanded & Remastered]
 
CD1
CD2
Fortepian
Francja
fREDDIE kING
FREDDIE KING-FREDDI E KING IS A BLUES MASTER
Gaba Kulka - Hat, Rabbit [2009]
Garmarna [Discograph y] by EViN
 
1994 Vittrad
1996 Guds Speleman
1999 Vedergal lningen
Garou - Piece Of My Soul [2008][CD+S kidVid_XviD +Cov]
Globus- Epicon
Górecki 3 symfonia
Gossip - Music For Men [2009]
Gotan Project
 
Gotan Project - La Revancha Del Tango
grace
Grazyna Lobaszewska & Ajagore
Grubson-Cos _wiecej_niz _muzyka-2CD -PL-2011-HQ -SCW
Grzegorz Turnau - Fabryka Klamek 2010
Grzegorz_Tu rnau-Do_Zob aczenia-PL- 2009-BFPMP3
Guano Apes
 
2003 Walk On A Thin Line
Guano Apes - Bel Air (2011)
haarel skat
haggard
 
Hans_Zimmer -Angels_and _Demons_OST -2009-ONe
Harley Davidson-Ro adhouse Blues
Hasiok - 2oo9 - Znak niepokoju
Hasiok[AllA lbums]BykPL
 
Brudy
Siła konkretu
Hector Berlioz- Les Troyens
Henryk Miśkiewicz
Herzeleid
Hey - (2007) - MTV Unplugged
Hey - Miłość Uwaga Ratunku Pomocy
House, M.D. (Dr House)
House, M.D. (Dr House) sezon 1 Soundtrack
Ibrahim Ferrer - Mi Sueno
India.Arie - Acoustic Soul (Special Edition 2007)
India.Arie- Testimony- Vol.1, Life & Relationshi p 2006
India.Arie- Testimony.V ol. 2, Love & Politics 2009
India.Arie- Voyage to India 2002
Insomnium - (2009) Where The Last Wave Broke
Insomnium - 2004 - Since the Day it All Came Down
Insomnium-A bove The Weeping World (2006)
Iron Maiden - 2002 - Live at Rock in Rio - CD1
James Blake - James Blake (2011)
James Blunt - Back to Bedlam{GJS}
James_Blunt -All_The_Lo st_Souls-20 07-FNT
Jan Garbarek - Officium
Janis Joplin - Greatest Hits
Jay Brannan
Jazzanova - Belle Et Fou (2007) flac
Jeffree Star
Jelonek - Jelonek - 2007
Joan_Armatr ading-Into_ The_Blues-2 007-LzY
Joe Cocer
Jopek.Jo.Co
Justyna_Ste czkowska-Da j_Mi_Chwile -PL-2007
Kasia Kowalska - Antepenulti mate 2008
Kasia Nosowska - [2008] NO [mp3@320]
Kasprzycki
KAYAH - MTV UNPLUGGED
Kayah & Royal Quartet
Kayah i Bregovic
Kenny Neal - Let Life Flow (2008) - Blues
Kenny Wayne Shepherd Band
Kings of convenance
Kings Of Convenience - Riot On An Empty Street [2004]
Kings Of Convenience - Versus [2001]
Kitaro-Gram my_Nominate d-2010-C4
Klasyka
 
jean sibelius
klaztorna
Kod da Vinci Soundtruk
kop_d-e disc 1
korpiklani
KOWALSKA
KRAWCZYK BREGOVIC
Kroke - 2007 - Seventh trip
Krystyna Prońko - Album
Krzysztof Komeda - Astigmatic
KSU [2008] - Akustycznie
Kyung-Wha Chung - Antonio Vivaldi The Four Seasons
Lady Antebellum - Need You Now (2010)
Lauren Hill
Led_Zeppeli n_III_1970
 
Led_Zepp elin_III _1970
Led_Z eppel in_II I_197 0
Leszek Mozdzer - Komeda (2011)
Linkin Park
Linkin_Park -A_Thousand _Suns-2010
Lira korbowa
London Symphony Orchestra (dantalion)
London Symphony Orchestra Plays Queen [2005] (smluky)
LordiGetHea vy
Loreena_McK ennitt--An_ Ancient_Mus e-2006
Lorena mc 1991 - The visit [OGG VBR 256]
Lorena mc1987 - To drive the cold winter away [OGG VBR 256]
Lorena mc1994 - The mask and mirror [OGG VBR 256]
Lorena mc1999-.Liv e.in.Paris. and.Toronto .(2CD) 320
 
cd1
cd2
Lorena mc2008-.A Midwinter Night's Dream 320
LOTR - The Two Towers Soundtrack
Louis_Armst rong_-_49_O riginal_Rec ordings-2CD -2001
Lycanthropy (jalugh)
Maciej_Male nczuk-Psych odancing-PL -2008-BFPMP 3
Manson - The Golden Age Of Grotesque
manson kompilacja
Marek Grechuta - Dni, których nie znamy (złota kolekcja)
Maria peszek
 
Nowy folder
MARIA PESZEK - MANIA SIKU
Maria Peszek - Maria Awaria
Marilyn Manson - Eat Me Drink Me
Marilyn Manson - The High End of Low (2009) Up.Semogena do
Maryla Rodowicz - Jest Cudnie
Masala - Obywatele IV Swiata EP - 2007
Mason Brothers - Ghost Season (2011)
Maynard Ferguson - M.F. Horn 4 & 5 - Live at Jimmy's (1974)
Metallica
 
[1999] S & M
Metallic a - [2008] Death Magnetic
Metro
Michael Buble - Call Me Irresponsib le
Michael Buble - Crazy Love
Michael Buble - It's Time 2005
Mika
Modern Talking - Greatest Hits (Steel Box Collection) -2009
Modest Musorgski - Obrazki z Wystawy (2008) mp3
Monty Alexander - Uplift (2011)
Najlepsze piosenki do uprawiania seksu[Lance r]
Nas2010
Nat King Cole - NBC Sounds of the Season The Nate King Cole Holiday Collection (2008)
Neil Diamond
nek 2009
neofolk
Nesairah
NIGEL KENNEDY - PLAYS JAZZ
Nightwish - Angels Fall First
Nightwish- Dark Passion Play
Nina Simone
 
CD1
CD2
CD3
nosowska- 8
Nowy folder
 
O.N.A
 
Ogniem i Mieczem
Omnia - Pagan folk (2006)
ONA
 
Owl City - Ocean Eyes [2009][CDRi p+Bonus Track][Musi cRoutes.Blo gspot] [caprio4us]
Paganini - The 6 Violin Concertos - 1993; Cd1
Paganini - The 6 Violin Concertos - 1993; Cd2
Passion Pit- Manners
Pat Metheny - What's It All About (2011)
Patrick Wolf
 
The Bachelor
Perfect - Live 2001 (2001) [FLAC]
 
Covers
Pi
Piesni kozackie
Piotr Fronczewski - Franek Kimono
Piotr Lisiecki - Rules Changed Up (2011)
Piraci z Karaibów Klątwa Czarnej Perły-Sound track
Polski ogień
Polskie Radio SA - Perfect - Symfoniczni e Platinum
Popa Chubby
posner
pr
Przemyslaw Gintrowski - 2009 - Kanapka z człowiekiem
Psio Crew - Szumi Jawor Soundsystem
 
Psio Crew - Szumi Jawor Soundsys tem
PUDELSI - WOLNOŚĆ SŁOWA
Putumayo Presents A Jazz & Blues Christmas (2008)
Queen
 
Live At Wembley '86
Rage Against the Machine
Rammstein (2009) Liebe Ist Fur Alle Da
Raul Midon
RAUL MIDON - LIVE AT HOTEL CAFE
Ray Charles
 
(1988) Antholog y
Ray Charles - Genius Loves Company (2004)
Ray Charles - Live in Concert (2011) flac
 
Artwork
Ray_Charles -Late_In_Th e_Evening-2 005-0MNi
Raz Dwa Trzy - 2000 - Muzyka z talerzyka
Red Hot Chili Peppers Discography (1984-2011) [iTunes-Rip ] {tL}
 
Studio Albums
Calif ornic ation (1999 )
I'm With You (2011 )
Reise, Reise
Rhapsody - Rain Of A Thousand Flames
Ritmo De La Noche - Rhythm Of The Night - The Very Best of Latin Jazz (2002)
robert kasprzycki
Rodowicz
Rolling Stones
Roxette-A_C ollection_O f_Roxette_( Their_20_Gr eatest_Song s)
rozna
 
OST-Hair spray-20 07-EON
Rozna new
Rumor- Seasons Of My Soul
rybak
Sade- soldier of love
sakralna
 
The tallissc holars
Sandra Nasic
 
2007 The Signal
Scorpions - Sting In The Tail - 2010 FLAC
Screaming Trees - Last Words The Final Recordings (2011)
Seal - Soul (2008)
seal- seal IV
SEAL-BEST 1991-2004
Sean Castello
serj tankian - elect the dead
serj tankian symphonic
Sheila Chandra
Sia
Simply Red- Greatest Hits
six degrees of india
Skała
Skunk Anansie - [1995] Paranoid and Sunburnt
Skunk Anansie - [1996] Stoosh
Skunk Anansie - Smashes and Trashes (2009)
slipknot - The Subliminal Verses
SOAD live @ BDO
Soulive - Up Here (2009) flac
Spirit
Stanisław Soyka
Star Trek
 
Stanisła w Soyka
STAR WARS ROTS
Star_Guard_ Muffin-Jama ican_Trip-W EB-PL-2011
Sting - 2006 - Songs From The Labyrinth
Sting If On A Winter's Night (2009)
Sting- Brand New Day
Sting_Live_ in_Berlin_2 010
 
Sting_Li ve_in_Be rlin_201 0
Sting - Live In Berli n 2010
STONE SOUR
 
Stone Sour
Stone_So ur-Come_ What(Eve r)_May-( Special_ Edition) -2007-uF
SuperHeavy - SuperHeavy (Deluxe Edition)(20 11) MP3 320Kbps {Boobsman}
sweet_noise (2011) (Mortuus)
Tad Morose - Matters Of The Dark (2002) 320 Kbps
Tadeusz Nalepa & Dżem - Numero Uno (1988) (reed 2008) [FLAC]
 
Covers
Taj Mahal - The Essential (2005)
 
CD1
CD2
Cover
Texas Slim - 2009 - Driving Blues
The Baseballs - Strike! (2009)
THE BEST OF MTV UNPLUGGED
The Classic Jazz Collection (2003)
 
The Classic Jazz Collecti on CD1
The Classic Jazz Collecti on CD2
The Cranberries - Bury the Hatchet
The Godfather - Original Soundtrack
The jeff Healey Band
The Jeff Healey Band_live at Montreux`99 _mp3_320kbs
 
Live At Montreux 1999 [UK]
The Lord Of The Rings - Fellowship Of The Ring
The Music Of Islam
The Police
THE ROUGH GUIDE TO ALI HASSAN KUBAN
The Rough Guide To Astor Piazzolla
The Shipping News
THE TUDORS SOUBTRUCK
The Two Towers
 
CD 1
CD 2
CD 3
tina turner
Tom Jones - Praise & Blame
Tomasz Stańko Quintet - Dark Eyes 2009
Tracy Chapman - Our bright future
 
Tracy_Ch apman-Ou r_Bright _Future- 2008-ONe
Tracy Chapman- Tracy Chapman
Transformer s_Dark_Side _Of_The_Moo n_2011
 
Transfor mers Dark of the moon - Steve Jablonsk y (OST) (2011)
Turnau
Urszula - 2010 - Dziś Już Wiem
Urszula_Dud ziak-Superb and_At_Jazz _Cafe_Live- 2CD-2009-21 1
VA - 20 Gold Hits of Russian Folk Songs - 1994 - 128 kbps
VA - 80's Movie Hits(2CD)
 
CD1
CD2
VA - A Metal Tribute To ABBA (2001) [mp3@192]
VA - Piosenki Jana Wołka - Zakład dla normalnych, Złota kolekcja (2001)
VA - Reggae Greats [5CD Boxset] (2011)_eras er1
 
VA - The Legendary Performers Sing The Songs Of George And Ira Gershwin 2008
VA - Women 'n Blues - New York State Rhythm and Blues 2000 [320]
VA-Bar.Indi a-2CD-2008- SzPi
VA-Best_Of- Country
VA-Blues Avenue 1
Vader - 1998 - Live In Japan
VA-Jazzy_Sp ring-2CD-20 10-BFHMP3
VA--Metalli ca_A_Tribut e_to_the_Bl ack_Album-M AG-2011-OMA
VA-Music_4_ Boys_and_Ga ys-2CD-2007 -BFHMP3
varius manx - ego
varius manx - elf
varius manx - emu
VA-Sila_Pol skiej_Muzyk i_Vol._1-MA G-PL-2008-I NL
Vaya Con Dios
VA-ZET_Sila _Polskiej_M uzyki_Vol._ 2-MAG-PL-20 08-INL
Verve Jazz Masters 52 - Maynard Ferguson (1996) [Jazz][mp3 192][h33t][ schon55]
 
Scans
Voo Voo - CD 1 - Trójdźwięk
Voo Voo - CD 2 - Trójdźwięk
Voo Voo & Haydamaky - 2009 - Voo Voo & Haydamaky
Weronika postanawia umrzec-soun dtruck
Whitney Houston - The Greatest Hits 2000
 
Whitney Houston - The Greatest Hits-CD 1
Whitney Houston - The Greatest Hits-CD 2
Wilki - MTV Unplugged
Wojciech Kilar - The Best CD1
Wojciech Kilar - The Best CD2
World Music Library - East Asia - Mongolian Songs
 
ArtWork
wyznania gejszy
z pc
 
zakonnica w przebraniu 1
zakonnica w przebraniu 2
ZAKOPOWER - BOSO - 2011
Zakopower - Na Siedem (upload by Mario (scooter)
zbigniew wodecki
Zero Assoluto - Discography
 
[2004] - Scendi
zion_train
Żydzi z odessy
zywiolak
zywiolak - muzyka psychodelic znej switezianki ep 2007
zzzzresztki
Kabaret TEY
Muzyka
Muzyka(1)
Piekielna Kuchnia Gordona Ramsaya sezon 8 pl
Piekielny hotel Gordona Ramsaya
Prywatne
reggae
 
Riddimy
Rodzina Soprano Sezon 2
sezon 1 (lektor)
sezon 1 (lektor)(1)
Sezon 1 (rmvb)
Sezon 1 rmvb PL
sezon 3 [RMVB] [WGRANE NAPISY PL]
sezon 3 [RMVB] [WGRANE NAPISY PL](1)
Sezon 8 (lektor PL)
Soundtrack Resident Evil - Afterlife
Warcraft 3 +The Frozen Throne (PL)
Welcome to Jamrock
zachomikowane
Pokazuj foldery i treści

Nie ma plików w tym folderze

  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

0 plików
0 KB

adres35

adres35 napisano 8.04.2012 07:54

zgłoś do usunięcia

ZAPRASZAM

CODZIENNIE NOWE FILMY

HETERO -GAY -BI-ORGY-LESS

POLSKI-LEKTOR-IVO

POLSKI-LEKTOR-IVO napisano 11.04.2012 16:02

zgłoś do usunięcia
amp92

amp92 napisano 14.06.2013 11:49

zgłoś do usunięcia

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (2)Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (2)
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności