zapomniałem
Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
rosmam
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Kobieta Monika

widziany: 23.04.2014 21:29

  • pliki muzyczne
    3315
  • pliki wideo
    7430
  • obrazy
    1822
  • dokumenty
    1669

15413 plików
3090,87 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
rosmam
((((II FILMY II SERIALE II)))))
 
EKRANIZACJE BBC
 
FILMY
 
SERIALE (US, PL)
AAAAAMBIENT, DUB, PSYTRANCE, PSYCHILL, DOWNTEMPO, IDM
 
AUDIOBOOKI
 
Audiobooki nie w folderach
AUDIOBOOKI W FOLDERACH
 
Audiobooki-fol der roboczy do wrzucenia w foldery
Derren Brown Kontrola Umysłu
Dokumenty
 
czesio
DYSKOGRAFIE
Dźwięki z filmu Miś
E-BOOKI
FILMY DOKUMENTALNE
 
FITNESS
Galeria
GRAFOLOGIA
Human Resources
 
absolutnie wszystko o HR
Alchemia Kariery
Armstrong -Handbook of HR mgmt (biblia HR)
Intiale
JEDZENIE II ZABURZENIA ODŻYWIANIA II OTYŁOŚĆ
Języki obce
 
Kabaret POTEM
 
Różne takie story
 
cz 1
cz 2
Słuchowiska
Tam i z powrotem
KRESKÓWKI DOROSŁE (Southpark, WM, Simpsonowie) (hasło rosmam)
KUCHNIA
 
KITCHEN NIGHTMARES-Gor don Ramsay
Kurs Rysowania
LITTLE BRITAIN
 
MIKOŁAJEK
 
MONTY PYTHON
 
MUPPET SHOW
MUZYKA
 
MUZYKA DAWNA
 
Gothic Voices
Guilliame de Machaut
Una Stravaganza dei Medici
NAUKA
 
anatomia
atlas anatomiczny
fotoraficzn y atlas anatomiczny
Nostalgia I Lata 80
Osobowość borderline
oxoxo STREFA SKANDYNAWSKA II FILMY II JĘZYKI II MUZYKA oxoxo
 
PINGWINY Z MADAGASKARU-KRESK ÓWKA
Playlisty
PODRÓŻE (LONLEY PLANET+GLOBE TREKKER)
potrzebna od zaraz
PRAWO,KRYMINOLOGI A,KRYMINALISTYKA
 
Sprawiedliwość naprawcza
Z Archiwum Medycyny Sądowej iKryminologii
PROGRAMY
 
ADOBE PHOTOSHOP (hasło rosmam)
Audacity
GG (podsłuchiwani e GG itp)
GG Niewidoczni
GG Uncoder
sniffer
Prywatne
PSYCHOLOGIA-
 
PUZZLE
RADIO-AUDYCJE,SŁU CHOWISKA ITP
 
różne
SERYJNI MORDERCY II BIOGRAFIE II FILMY DOKUMENTALNE II FILMY FABULARNE
 
biografie
filmy dokumentalne
filmy fabularne
SIMON'S CAT
SONDA Magazyn naukowy
TAROT
 
TELEFON
The Crimson Petal And The White
The XX
TOP GEAR
 
Trigger Happy TV
WŁATCY MÓCH(dzownki, tapetki,piosenki)
 
tapetki
zachomikowane
zdjecia nieruch
zdjecia
Pokazuj foldery i treści
« poprzednia stronanastępna strona »
  • 2,22 GB
  • 15 mar 11 2:05
Plik zawiera następujące płyty:

1983 - Ignore The Machine EP
1983 - Who`s Been Sleeping In My Brain
1984 - Acid Bath
1984 - E.S.T. EP
1984 - R.I.P. EP
1985 - I'm Doing Time Maximum Security Twilight Zone EP
1985 - Liquid Head in Tokyo
1985 - Maximum Security
1986 - I Walk The Line EP
1986 - It (The Album)
1986 - The First Alien Sex Fiend CD
1987 - Here Cum Germs
1987 - Hurricane Fighter Plane EP
1987 - Stuff The Turkey EP
1987 - The Impossible Mission EP
1988 - All Our Yesterdays
1988 - Another Planet
1988 - Too Much Acid
1990 - Curse
1992 - Magic EP
1992 - Open Head Surgery
1993 - The Altered States of America
1993 - The Legendary Batcave Tapes
1994 - Drive My Rocket
1994 - Inferno - The Odyssey Continues
1995 - I'm Her Frankenstein
1995 - The Singles 1983-1995
1996 - Evolution EP
1997 - Nocturnal Emissions
1998 - Tarot EP
1998 - The Batcave Masters
1999 - Fiend At The Control
2001 - Flashbacks (Live 1995-98)
2001 - The Very Best of Alien Sex Fiend
2004 - Information Overload
2006 - Para Abnormal
2010 - Death Trip

zachomikowany

  • 562,5 MB
  • 15 mar 11 2:05
Zespół założony w Anglii (Colchester, Essex) w 1979 roku (oryginalna nazwa - The Lepers). Brzmieniowo porównywani do Joy Division - szczególnie jeżeli chodzi o debiutancki album - Mesh & Lace. Na kolejnej płycie - After the Snow, ich styl ewoluował w kierunku bardziej zorientowanym na klawisze, przywołującym na myśl Simple Minds czy Duran Duran. Płyta została wydana w Stanach i dotarła do 70 miejsca na liście Billboard, co Robbie Grey, wokalista, skomentował tak: kiedyś myśleliśmy: 'boże, nigdy nie nagramy popowej płyty, jesteśmy artystami'. Ale czasem nie wszystko idzie zgodnie z planem i kiedy okazuje się, że w istocie nagrywasz popową płytę, czujesz dreszcz, który jest nie do opisania. Po nagraniu kolejnych dwóch, również dobrze przyjętych płyt, zespół rozpadł się. Dwoje członków - Grey oraz basista Michael Conroy, pracowali z zespołem This Mortal Coil, po czym Grey reaktywował zespół, by wydać piąta płytę, rozwiązać zespół po raz kolejny, i ożywić go znów. Skończyło się na tym, że istnieją po dzień dzisiejszy, obecnie koncertują w USA.

Plik zawiera następujące wydawnictwa:
1979 - Drowning Man (EP)
1980 - Gathering Dust (EP)
1980 - Swans on Glass (EP)
1981 - Mesh & Lace
1981 - Smiles and Laughter (EP)
1982 - Life In The Glad House (EP)
1983 - After The Snow
1983 - Gathering Dust (MLP)
1984 - Chapter 12 (EP)
1984 - Ricochet Days
1990 - I Melt With You (EP)
1990 - Pillow Lips
2010 - Stop Start
Peel Sessions 1980-81

zachomikowany

  • 0,90 GB
  • 15 mar 11 2:04
Icon Of Coil - electro-industrialny zespół założony w 1998 roku przez Andy'ego LaPlegua jako projekt jednoosobowy. Andy, znany przede wszystkim z formacji Combichrist oraz Panzer AG, brał też udział w takich projektach jak: Melt, MRC, Lash Out, Helheim i Plastic Life. W Icon Of Coil przez dwa lata występował z nim w czasie koncertów Sebastian Komor - kolega z zespołu Section 9 (Poźniejszy Monitor). W 1999 roku do zespołu dołączył na pół roku Jon Holm, także jako muzyk koncertowy (na jego miejsce wszedł potem Christian Lund z EnRoute). Sebastian Komor natomiast w 2000 roku stał się stałym członkiem zespołu.
Muzykę zespołu najłatwiej chyba porównać z Apoptygmą Berzerk w albumie "Welcome To Earth". Zespoł prezentuje EBM w bardzo dobrym wykonaniu, jednak o wiele ostrzejszym, niż w większości takich kapel, wchodząc w motywy bardzo industrialne. Pomimo dość ostrego grania jest to muzyka idealna na parkiet. Teksty są proste i łatwo wpadające w ucho. Tak samo jak charakterystyczne dla zespołu chóry.
Jak w innym projekcie Andy'ego, Panzer AG, króluje wojna - tutaj dominują tematy polityczne. Zespół osiągnął szczyt popularności w 2004 roku albumem "Machines Are Us", głównie dzięki emitowanym na wielu składankach słynnym utworom jak "Remove/Replace", "Consumer", "Existence In Progress" czy "Dead Enough For Life".

Plik zawiera albumy:
01 - Shallow Nation (2000 MCD)
02 - One Nation Under Beat (2000 CD)
03 - Serenity Is The Devil (2000 CD)
04 - Seren EP (2001 EPCD)
05 - Access And Amplify (2002 MCD)
06 - The Soul Is In The Software (2002 CD)
07 - Android (2003 MCD)
08 - Machines Are Us (2004 CD)
10 - Uploaded And Remixed (2004 CD)
11 - Shelter (2004 Bonus MCD)
12 - I (2006 CD)
13 - II (2006 CD)
14 - III (2006 CD)

zachomikowany

  • 1,45 GB
  • 15 mar 11 2:04
Francis Albert Sinatra (ur. 12 grudnia 1915 w Hoboken w New Jersey, zm. 14 maja 1998 w Los Angeles) – amerykański piosenkarz i aktor filmowy włoskiego pochodzenia. Sinatrę uważa się za jednego z najlepszych wokalistów wszech czasów. Jego wykonania są znane z nienagannego frazowania i synchronizacji. W średnim wieku rozpoczął karierę aktorską w filmie. Sinatra postanowił zostać piosenkarzem, gdy usłyszał w radiu Binga Crosby'ego. Karierę rozpoczynał śpiewając w małych lokalach w New Jersey, aż zwrócił na niego uwagę lider zespołu i trębacz Harry James. Po krótkim okresie współpracy z zespołem Jamesa, w 1940 roku Sinatra przyłączył się do zespołu Tommy'ego Dorseya, w którym stał się znanym wokalistą. Zdobył popularność również wśród młodzieży, stając się pierwszym idolem nastolatków. Dzięki niemu muzyka popularna, przedtem słuchana głównie przez dorosłych, zwiększyła grono swoich odbiorców o nowe pokolenie.

Ze względu na dużą pojemność dyskografię podzielono na 3 części zawierające płyty;

PART 1:
1961 - Ring A Ding Ding
1961 - Sinatra´s Swingin´ Session!!!
1961 - Swing Along With Me
1962 - Frank Sinatra & Count Basie - An Historic Musical First
1962 - Frank Sinatra Sings Of Love And Things
1962 - Point Of No Return
1962 - Sinatra And Swingin' Brass
1962 - The Sinatra Christmas Album
1964 - 12 Songs of Christmas
1964 - It Might As Well Be Swing
1965 - September Of My Years
1966 - Moonlight Sinatra
1966 - Sinatra At The Sands
1966 - Strangers in the Night
1966 - That's Life
1967 - Francis A. & Edward K
1967 - Francis Albert Sinatra & Antonio Carlos Jobim
1967 - The World We Knew
1968 - Cycles
1968 - The Sinatra Family Wish You a Merry Christmas
1969 - A Man Alone (The Words & Music of McKuen)
1969 - My Way (Deluxe Edition 2009)
1970 - Watertown
1971 - Sinatra & Company

PART 2:
1948 - The Voice Of Frank Sinatra
1949 - Frankly Sentimental
1950 - Swing And Dance With Frank Sinatra
1954 - Songs For Young Lovers
1954 - Swing Easy
1955 - In The Wee Small Hours
1956 - A Swingin' Affair
1956 - Frank Sinatra Conducts Tone Poems of Color
1956 - High Society - Orginal Soundtrack
1956 - Songs For Swingin' Lovers
1956 - This Is Sinatra!
1957 - A Jolly Christmas
1957 - Close To You
1957 - Where Are You
1958 - Come Fly With Me
1958 - Frank Sinatra Sings for Only the Lonely
1959 - No One Cares
1959 - Come Dance With Me
1959 - Look To Your Heart
1959 - With Red Norvo Quintet - Live in Australia
1960 - Nice 'N' Easy
1961 - All the Way
1961 - Come Swing With Me
1961 - I Remember Tommy

PART 3:
1973 - Ol' Blue Eyes Is Back
1973 - Some Nice Things I've Missed
1974 - Live In Australia, Sydney, 16th July 1974
1974 - The Main Event - Live
1979 - Sinatra - Jobim Sessions
1981 - She Shot Me Down
1984 - L.A. Is My Lady
1993 - Duets
1994 - Duets II
1997 - My Way - The Best of Frank Sinatra
1997 - The Complete Capitol Singles Collection
2006 - Frank Sinatra Trilogy
2008 - Nothing but the best
2009 - Seduction - Sinatra Sings Of Love

zachomikowany

  • 1,49 GB
  • 15 mar 11 2:04

zachomikowany

  • 1,61 GB
  • 15 mar 11 2:04

zachomikowany

  • 2,50 GB
  • 15 mar 11 2:04
McKennitt urodziła się w Morden w prowincji Manitoba w rodzinie irlandzko-szkockiej. Jej rodzice to Jack i Irene McKennitt. W 1981 przeprowadziła się do Stratford w Ontario, a w 1985 wydała swój pierwszy album pt. Elemental. McKennitt zaczęła stopniowo zdobywać światową sławę dzięki kolejnym albumom, produkowanym i wydawanym przez jej własne wydawnictwo muzyczne, Quinlan Road.
W 1998 narzeczony piosenkarki, Ronald Rees, utonął razem z dwójką innych mężczyzn, w wyniku wypadku w Georgian Bay. Tylko jedno z trzech ciał zostało odnalezione. Piosenkarka jeszcze w tym samym roku stworzyła fundusz Cook-Rees Memorial Fund by zapobiec podobnym tragediom w przyszłości i wydała album Live in Paris and Toronto zawierający nagrania z dwóch występów koncertowych. Wszystkie dochody ze sprzedaży tego albumu zostały przekazane funduszowi.
McKennitt znana jest ze swoich adaptacji tradycyjnych celtyckich pieśni oraz z muzyki napisanej do wielu wierszy. Nadal mieszka w Stratford. W sierpniu 2004 została odznaczona za całokształt dorobku muzycznego Orderem Kanady, najwyższym cywilnym odznaczeniem w Kanadzie.

Plik zawiera albumy:
1985 - Elemental
1987 - To Drive the Cold Winter Away
1989 - North Park Gallery Victoria BC (Bootleg)
1989 - Parallel Dreams
1990 - Live In Vancouver (Bootleg)
1991 - The Visit
1992 - Live In Ontario Place, Toronto (Bootleg)
1994 - Christmas Show (Bootleg)
1994 - Live in Westwood (Bootleg)
1994 - Living Room Concert (Live on Echoes Radio) (Bootleg)
1994 - Morning Becomes Eclectic (Bootleg)
1994 - The Bonny Swans (MCD)
1994 - The Mask and Mirror
1995 - A Winter Garden - Five Songs for the Season (MCD)
1995 - Celtic Connection - Live In Glasgow (Bootleg)
1995 - Live in San Francisco at the Palace of Fine Arts
1995 - Mountain Stage Concert (Live on Echoes Radio) (Bootleg)
1997 - Marco Polo (MCD)
1997 - The Best Of Loreena McKennitt
1997 - The Book of Secrets
1997 - Words and Music
1998 - Rainy Night In L.A (Bootleg)
1998 - The Mummers' Dance I (MCD)
1998 - The Mummers' Dance II (MCD)
1998 - The Mummers' Dance III (MCD)
1999 - Live in Paris & Toronto
2006 - An Ancient Muse
2007 - Nights from the Alhambra
2008 - A Mid Winter Night's Dream
2008 - Share the Journey
2009 - A Mediterranean Odyssey (2CD)
2009 - A Mummer's Dance Throught Ireland
2010 - The Wind That Shakes The Barley

zachomikowany

  • 0,94 GB
  • 15 mar 11 1:58
Dyskografia zawiera płyty:

1998 - Pale (Remastered)
2001 - Device (EP)
2001 - Her Liquid Arms
2002 - The Art Of Creating Confusing Spirits
2005 - Amaroid
2005 - Repale
2007 - A Different Life
2007 - Synthesize Me (EP)
2010 - Child Of Entertainment (EP)
2010 - Cubed (2CD)

zachomikowany

  • 533,6 MB
  • 15 mar 11 1:58
1985 Clan of Xymox - Clan of Xymox
1986 Clan of Xymox - Medusa
1989 Xymox - Twist of Shadows
1991 Xymox - Phoenix
1992 Clan of Xymox - Metamorphosis
1994 Clan Of Xymox - Headclouds
2000 Clan of Xymox - Live

z chomika kiniakrzys

  • 0,82 GB
  • 15 mar 11 1:58

z chomika kasprowa

  • 1,82 GB
  • 15 mar 11 1:57
Alan Stivell uznawany jest za ojca współczesnej bretońskiej muzyki folkowej. Stivell (bret. "źródło") to pseudonim artystyczny, w rzeczywistości muzyk nazywa się Alan Cochevelou. To dzięki niemu świat poznał muzykę Bretanii - celtyckiego rejonu Francji. Urodził się w 1946 roku i miał lat dziewięć kiedy pierwszy raz zobaczył tradycyjną celtycką harfę.
Wkrótce po tym jak zaczął grać na harfie i interesować się okołoceltycką ideologią zaczął również grać na dudach szkockich.Od 1966 roku również śpiewa. Obecnie jest multiinstrumentalistą, choć jego ukochanym instrumentem jest celtycka harfa. W latach 70-tych na czele zespołu Breton udowodnił że stara, zapomniana już niekiedy muzyka, może brzmieć świeżo i rockowo. Ze Stivellem nagrywali i występowali najwięksi muzycy folkowi i nie tylko (choćby Sinead O`Connor czy Kate Bush). Jego repertuar w zależności od okresu z którego pochodzą utwory, to albo surowa muzyka z dominującym brzmieniem harfy, albo rockowe aranżacje tradycyjnej muzyki bretońskiej (i nie tylko), niekiedy spotyka się również brzmienia elektroniczne. Ostatnio muzyk wydaje głównie albumy kompilacyjne.

Plik zawiera albumy:
1964 - Harpe Celtique (Telenn Geltiek)
1970 - Reflets (Reflections)
1971 - Renaissance De l'Harpe Celtique (2cd)
1972 - A l'Olympia (Live)
1972 - Renaissance of the Celtic Harp
1973 - Chemins de Terre (From Celtic Roots)
1974 - E Langonned
1975 - Live in Dublin
1976 - Trema 'n inis (vers l'ile)
1977 - Roak Dilestra (Avant d'accoster-Before Landing)
1978 - Journee a la Maison (A Homecoming)
1979 - Symphonie Celtique (Celtic Symphony)
1979 - Tro ar Bed (International Tour)
1981 - Bed and dud vecu (Terre des Vivants)
1983 - Mojenn (Légende)
1985 - Harpes du Nouvel Age
1991 - The Mist of Avalon
1993 - Again
1995 - Brian Boru
1997 - Zoom (75-95) (2cd)
1998 - I Douar (1 Earth)
1999 - Back to Breizh
1999 - The best of Alan Stivell
2002 - Au dela des mots (Beyond Words)
2003 - Nuit Celtique II
2006 - Explore
2009 - Emerald

zachomikowany

  • 724,2 MB
  • 15 mar 11 1:48

z chomika lugi84

  • 297,9 MB
  • 15 mar 11 1:47

z chomika psyduck23

  • 523,4 MB
  • 15 mar 11 1:47

z chomika Dymecki_Hardstyle

  • 1,24 GB
  • 15 mar 11 1:46

z chomika perfectday

  • 1,81 GB
  • 15 mar 11 1:45

z chomika sbr33

  • 635,4 MB
  • 15 mar 11 1:44

zachomikowany

  • 627,7 MB
  • 15 mar 11 1:44

zachomikowany

  • 569,8 MB
  • 15 mar 11 1:41
Daft Punk to francuski duet muzyczny tworzący muzykę na pograniczu gatunku house/funk. Tworzą go: Guy-Manuel de Homem-Christo i Thomas Bangalter.

Albums:

[1997] - Homework

[2001] - Discovery

[2003] - Daft Club

[2005] - Human After All

[2007] - Alive

Bonustrack: Harder, better, faster, stronger - Punkrose Remix

z chomika Gordon72

« poprzednia stronanastępna strona »
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

71 plików
80,51 GB

UNDERWORLD76

UNDERWORLD76 napisano 28.02.2014 18:16

zgłoś do usunięcia
Zapraszam
Candy-Panda

Candy-Panda napisano 2.03.2014 09:38

zgłoś do usunięcia
Stry3ek

Stry3ek napisano 9.03.2014 13:55

zgłoś do usunięcia

 Witam i zapraszam na mojego chomiczka Stry3ek

Często jest free transfer!

 

 

U mnie znajdziesz:

vipplus

vipplus napisano 14.03.2014 22:13

zgłoś do usunięcia
zapraszam po gry i filmy
Koneser2014

Koneser2014 napisano 5.04.2014 15:04

zgłoś do usunięcia

obrazek

Miro0007-new

Miro0007-new napisano 5.04.2014 17:06

zgłoś do usunięcia
pawel18shami

pawel18shami napisano 8.04.2014 11:31

zgłoś do usunięcia
tukann2

tukann2 napisano 11.04.2014 19:26

zgłoś do usunięcia
Nowy darmowy serwis pobierania plików za darmo (rejestrujesz się i pobierasz za darmo filmy, muza, gry) Na moim koncie znajdziesz same nowości. Nie płać więcej za transfer zarejestruj się i pobieraj za free, tu usuwają ciągle jakieś pliki tam nie.Spróbuj to nic nie kosztuje. Zajrzyj na moje konto i sprawdź . ( www.megaszafa.com) moja nazwa SZAFY ( izyk ). ZAPRASZAM
DANGEROUS_2014

DANGEROUS_2014 napisano 16.04.2014 20:49

zgłoś do usunięcia

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności