Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
piotrra1
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Piotr

widziany: 27.02.2015 14:57

  • pliki muzyczne
    17695
  • pliki wideo
    88435
  • obrazy
    5557
  • dokumenty
    1553

130276 plików
94841,66 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
piotrra1
Audiobooki
 
Dokumenty
 
Filmy
 
Galeria
 
Gry
 
Język Angielski
Kabarety
 
Michael Jordan
 
Monia
Muzyka
 
♫ Muzyka ♫♪♫2013
♫ Muzyka ♫♪♫2014
100 Greatest Hits
 
25 Lat Listy Przebojów Trójki
Albumy 2011
Alice Cooper
Andrus @ Poniedzielski Przechowalnia
Blues
 
Antologia polskiego bluesa 2008 5CD
The Best Of Blues - Greatest Hits Of The World 2000
Całe płyty - polecam
Ciekawe płyty
 
Andrzej Grabowski-M am Prawo... Czasami... Banalnie[20 10]
Kayah 9 CD
Tremonti (2012) All I Was
Clipy A - Z
Dyskografie
 
! dodane
1984-Komple tna dyskografia
2 Unlimited Dyskografia Discography 5 Albums
 
2plus1
 
3 Doors Down – Discography 2000 - 2008
 
3 Doors Down - Time of My Life (2011)
52 Dębiec - dyskografia
 
AC DC dyskografia
Ace of Base
Acid Drinkers dyskografia
Acoustic Alchemy-dys kografia
 
Adele-dysko grafia
 
2009 - iTunes Live from SoHo
Adele - [2008] - 19
Adele - [2011] - 21
Adrenalin OD-dyskogra fia
Adriano Celentano - Discography (80CD) 1960-2009
AEROSMITH - Best Ballads
Aerosmith-d yskografia
 
AFI
Afro Kolektyw
Against Me!-dyskogr afia
Airbourne dyskografia
AL DI MEOLA
Alice Cooper
 
Alice Cooper
Alice in Chains
ALICE IN CHAINS dyskografia RAR
 
[xxx] Unreleas ed & Other
Amethystium - dyskografia
AMETHYSTIUM - dyskografia (1)
Amon Amarth dyskografia
AMY WINEHOUSE - dyskografia
 
Amy Winehous e 34 CD
Ancient dyskografia
Andrea Bocelli discografia 1994-2009
Andreas Vollenweide r
 
Andreas Vollenwe ider-kom pletna dyskogra fia
Annie Lennox - dyskografia
 
Annie Lenox - Songs of mass destruct ion
Songs of Mass Destruct ion
Annihilator - Complete Dicography
Anthrax dyskografia
apocalyptic a-dyskograf ia
 
Apocalyp tica dyskogra fia
Arch Enemy dyskografia
Archive-dys kografia
ARCTURUS
armia
Asphyx
ATRAKCYJNY KAZIMIERZ
Attaque 77-dyskogra fia
Automatics, The [D](1)
Automatics, The-dyskogr afia
Bad Religion-dy skografia
Badtown Boys-dyskog rafia
Baptism (Fin)
Basia Trzetrzelew ska - dyskografia
Bathory dyskografia
Bee Gees Dyskografia mp3
 
Bee Gees 1967-201 0 ape
Beirut-komp letna dyskografia
BIG CYC dyskografia
Black Flag-dyskog rafia
Black Funeral (USA)
Black Label Society
Black Sabbath
 
Black Sabbath
Black Sabbath 2009 Greatest Hits
Blitzkid-dy skografia
Bob Dylan - dyskografia
Bob Marley & The Wailers - dyskografia
Bob Marley & The Wailers - dyskografia (1)
Bracia Dyskografia 2003-2009 5CD
BREAKOUT - Dyskografia
Brenda Lee 1959-2006 35CD
Britney Spears - Discography
 
Niewydan e
Brooke Fraser - dyskografia
 
2004-Wha t To Do With Daylight
2007-Alb ertine
2010-Fla gs
Bruce Springsteen Discography 1973-2010 43CD
B-TRIBE - dyskografia - chillout
Budgie
 
Bukartyk Piotr
 
Caïna
CANDLEMASS
Cannibal Corpse-dysk ografia
Carlos Santana-dys kografia
CARMEN CUESTA-LOEB - dyskografia
CESARIA EVORA - dyskografia
Charles Aznavour
Cher - dyskografia
Classix Nouveaux - Dyskografia
Clawfinger - Dyscografia
CLAWFINGER- Dyscografia
Coldplay-ko mpletna dyskografia
Coma - Dyskografia
 
Copyrights- dyskografia
Creed
CZAQU
 
1. CZAQU - Inność [2003]
czaqu - (niewyda ne)
CZAQU - Pachnie powietrz e-2009
Czesław Niemen Dyskografia
Daab
 
01.- 02.- 03.Dysko grafia (2004)
Danko Jones-dysko grafia
DEAD CAN DANCE - dyskografia
Dead Kennedys-dy skografia
Death
Decapitated (Pl)
Deep Purple-Dysk ografia
 
INNE
Def Leppard - dyskografia 320 kbps
Descendents -dyskografi a
DIANA KRALL - dyskografia
Diane i David Arkenstone Dyskografia 1987-2009
DIO
Disturbed
Dog Eat Dog-dyskogr afie
Draconian
Dream Theater
Duran Duran - Discography (10CD)
DYLAN - Bob Dylan 1962 - 2006
DŻEM -Dyskografi a
 
Dżem-komple tna dyskografia
E.S. Posthumus - Dyskografia 4CD 2005-2010
Easy Rider metal 1996-2003-D yskografia
Edyta Górniak dyskografia
 
Electric Light Orchestra
 
Elektryczne Gitary dyskografia
Elton John
Emilie Autumn
ENIGMA - dyskografia
Ennio morricone dyskografia
ENYA - dyskografia
 
Enya - Discogra phy 7 albums + 2 Collecti ons 1985-200 5
Enya - The Very Best of Enya (Deluxe Edition) (2009)
Era dyskografia
Eric Clapton-kom pletna dyskografia
 
Eva Cassidy-dys kografia
Evanescence Dyskografia 1998-2011 29CD
Everlast - Discography (1990-2008)
 
Everlast - Discogra phy 1990-200 8
Everlast - Discography 1990-2008
Everready-d yskografia
Ewa Farna Dyskografia 4CD
Exodus
Exploited, The-dyskogr afia
Foo Fighters -1995-2007 10CD
 
Frank Sinatra
G.B.H-dysko grafia
G.E.N.E. 1989-2000 20CD-dyskog rafia
G.G. Allin-dysko grafia
Gackt 1999-2011-D yskografia
Gain, The-dyskogr afia
Gang Green-dysko grafia
Genesis discography
George Michael-kom pletna dyskografia
Godsmack - Dyscografia
GODSMACK-Dy scografia
Gorillaz - Discography (2001-2010)
Gotye-dysko grafia
Green Day
GREGORIAN - dyskografia
Groove coverage dyskografia
Grzegorz Skawinski
 
[2012] Skawińsk i - Me&My Guitar
2012 - My & My Guitar
Grzegorz Skawinsk i - Skawińsk i 1989
Grzegorz Turnau
Guns N`Roses-dys kografia
 
Guru dyskografia
H²O-dyskogr afia
Happysad 2004-2009
Heltah skeltah dyskografia
Hey Dyskografia 14 CD
HIM - dyskografia
Hunter 1995-2009-d yskografia
 
Hunter - XXV Lat później (2011)
Iggy Pop
India.Arie- Kompletna dyskografia
India.Arie- Kompletna dyskografia (1)
Insane Clown Posse-dysko grafia
Iron Maiden DISCOGRAPHY
JARRE - Jean Michel Jarre
Jean Michel Jarre - Discography 1972-2007
JEAN MICHEL JARRE - dyskografia
 
Jeff Beck Discography ( 1968 - 2010 ) 9CD
JETHRO TULL - Dyskografia
Jia Pehg Fang 1998-2008 11CD
Joan Armatrading
Joe Satriani - dyskografia 320 kbps
Joy Division - Discography
Judas_Pries t Discography
 
Judas Priest
Justyna Steczkowska - Dyskografia 1996-2011 15CD
Kansas
Karl Jenkins 1995-2009 17CD=dyskog rafia
Kasabian Dyskografia
 
Kasabian Dyskogra fia
Kasia Cerekwicka - Dyskografia 2000-2010 4CD
Kasia Kowalska- Dyskografia (1994- 2008)
Kat
KATIE MELUA - dyskografia
Katy Perry
Kazik-dysko grafia
 
Kenny G
Kevin Kern - Discography 10CD 1996-2009
King Crimson
 
King Diamond
KISS-dyskog rafia
 
Kiss Box-set' '66-99
 
KISS Dyskogra fia
KITARO
Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach
Korn - Dyskografia
Korn-dyskog rafia
Kraftwerk - dyskografia
 
KSU-dyskogr afia
Kult-dyskog rafia
 
Kult-Alb umy
Kult-Boo tlegi
Kult-Sin gle
Kylie Minogue-Dys kografia
 
L7-dyskogra fia
LADY PANK - Dyskografia
Lady Pank - Dyskografia 1983-2007 (23 CD)
Lady Pank Dyskografia
Lagwagon-dy skografia
Lauryn Hill - Dyskografia (1998-2008)
Lauryn Hill - Dyskografia (1998-2008) (1)
Led Zeppelin - Dyskografia
 
Led Zeppelin Discography
Lenny Kravitz - Discography (1989-2009)
 
Lenny Kravitz - Greatest Hits 2008
Lesiem Dyskografia (2000-2004)
Lillingtons -dyskografi a
Limp Bizkit
LIONEL RICHIE [12 Albums]
Lipali
LIQUID MIND - dyskografia - muzyka relaksacyjn a
Liquid Mind - dyskografia - muzyka relaksacyjn a(1)
LIROY Dyskografia
Lolita No 18-dyskogra fia
LOMBARD
Loreena McKennitt
LOREENA MCKENNITT - dyskografia - celtic music
LOUIS ARMSTRONG
Lynyrd Skynyrd
M.Maleńczuk
MAANAM - Dyskografia
Machine Head
Machine Head(1)
Madball-dys kografia
Maleńczuk Maciek
 
DYSKOGRA FIA
Maleńczuk-D YSKOGRAFIA
Manchester
 
2008-Man chester
2011-Che miczna broń
Marek Grechuta - Dyskografia
Maria Peszek
 
Marillion discography
Marilyn Manson Dyskografia 10CD
Marilyn Manson Dyskografia 10CD(1)
Mark Knopfler-dy skografia
 
Me First And The Gimme Gimmes-dysk ografia
MEDWYN GOODALL - dyskografia - muzyka New Age
Medwyn Goodall - dyskografia - muzyka New Age(1)
Melanie C - Discography (1999 - 2011)
Mercyful Fate
Męskie granie
 
2010 - Męskie Granie - Volume 1
2010 - Męskie Granie - Volume 2
2010 - Męskie Granie - Volume 3
Metallica Discografia +dodadki
 
2011 - Lulu [2CD]
Methadone, The-dyskogr afia
Michael Jackson
 
Michael Jackson(1)
Michale Graves-dysk ografia
Mike Oldfield
Mike Rowland - Dyskografia 24CD 1982-2005
Miles Davies
 
MILES DAVIS-ko mpletny
Misfits-dys kografia
Motley Crue
Motorhead Discography
Nashville Pussy-dysko grafia
NECROPHOBIC
Nightwish dyskografia
Nirvana - Kompletna dyskografia
NORAH JONES - dyskografia
 
Norah Jones - The Official Discogra phy 2001-201 0
Oddział Zamknięty 1983-2008
OLDFIELD Mike - Complete Discography
Omnia dyskografia
Oystein Sevag Discography (1989-2007, 10 albums)
Paktofonika - Dyskografia
Papa Roach
PatrMarkows kaDyskograf ia 5CD
PERFECT
Piersi Dyskografia 1992-2004 8CD
Pink Discography
PINK FLOYD - OFFICIAL DISCOGRAPHY - 1966 - 2003
Pink Floyd-Offic ial Discography 1966-2003
 
Polski Hip Hop (Dyskografi e)
Polski Rock
 
Poluzjanci (Polucjanci ), Kuba Badach
 
Druga płyta [2010]
Poluzjan ci - 3 metry ponad ziemią
Tak po prostu [2000]
POP ROCK BALLADS - super dyskografie
Porno Graffitti Discography 2009
Portishead - Official discography (1994-2009) 22 releases
Prince
 
Prodigy Dyskografia (Complete Discography ) + single ! (and singles)
PROLETARYAT
Proletaryat - Dyskografia 1987-2008
PRO-PAIN Dyscografia
Psychopunch -dyskografi a
PUDELSI
QUEEN - dyskografia rar
 
ALBUMY KOMPILAC YJNE
DYSKOGRA FIA
QUEEN - Days of our lives (2011)
Rainbow
Rammstein
Rammstein(1 )
RAMONES 16cd Dyskografia 1976-1997.r ar
Ramonesmani a
 
Albums-( EPKI+vin yle)
Brothers Bands
Tributes •Covers
Red Hot Chili Peppers
Renata Przemyk - dyskografia
Republika
 
Republik a
REPUBLIKA - Dyskografia rar
Robert Miles - Discography - 11CD 1996-2011
Rod Stewart - Dyscografia 1969 - 2010 30CD
rolling stones
Rose Tattoo-dysk ografia
Roxette discography
Ryan Farish - Dyskografia 8CD (2000-2009)
Sabaton - kompletna dyskografia
Sade-pełna dyskografia
Samantha Fox - Dyskografia (1987-1995)
Scorpions-D iscography 1972-2009-3 20kbps
 
SDM
Secret Garden - Full Discography (10 albums) 2008
Sedes Dyskografia 5CD
SEPULTURA-D yscografia
 
Sepultur a
Sick Of It All-dyskogr afia
Sinéad O'Connor
Slade-dysko grafia
 
Slayer - Dyskografia
 
SLIPKNOT (dyskofrafi a) MP3
Smolik-komp letna dyskografia
Social Distortion
 
Solar Fields - Discography 2001-2010
Sting Dyscography
Strachy na lachy dyskografia
Suicidal Tendencies- Dyskografia
Sum 41
Sunrise Avenue
 
T.Love
 
T.Love Alternat ive - 100% Live (2012)
Tadeusz Nalepa 1995-2002 13CD
TANGERINE DREAM - dyskografia - muzyka elektronicz na
Tanita Tikaram-Kom pletna dyskografia
Taylor Swift
 
Tequila Baby-dyskog rafia
Terrorizer
THE BEATLES - dyskografia
THE BEATLES - DYSKOGRAFIA - Stereo 2009 Remastered !!!
The Chemical Brothers - Dyskografia
 
The Chemical Brothers - Mega Discography
The Cure
 
THE DOORS - Discography 1965-2008
 
the doors
Three Days Grace
TINA TURNER Dyskografia 1975-2000 11CD
Toni Braxton - Discography (1992-2011)
Tool-dyskog rafia
 
Transplants -dyskografi a
Tristania
 
U2 dyskografia
 
U2
Ultravox - dyskografia
URSZULA
Urszula - Dyskografia 1983-2010
 
Urszula - Akustycz nie 1996Flac
VADER-Dysco grafia
VANGELIS - dyskografia
VARIUS MANX
Varukers, The-dyskogr afia
W.A.S.P.-dy skografia
 
Wańka Wstańka-dys kografia
Whitesnake- dyskografia
 
Witchfinder General (Discograph y 1982-2008) Flac
Yanni
Yello-Kompl etna dyskografia
Yugoton - Yugopolis
 
Ziyo-komple tna dyskografia
ZZ TOP discography
ZZ Top
Freddie Mercury
 
FURY IN THE SLAUGHTERHOUSE
Gregorian
Historia Powszechna Rock & Rolla
Iron Maiden
Jazz
 
Koncerty
 
Kora
moje nutki
Muza MJ
muzyka - albumy 2013
Muzyka - albumy 2013 - rock metal
muzyka - albumy 2014
muzyka - albumy 2014 - rock metal
Muzyka filmowa
 
Muzyka klasyczna, operowa i instrumentalna
 
Muzyka lat 60-tych
Muzyka polska
 
Muzyka zagraniczna
 
Muzyka1
Nirvana - Filmy
NOWOŚCI PŁYTOWE 2012
 
Maria Peszek - 2012 - Jezus Maria Peszek
Polskie albumy-2012
NOWOŚCI PŁYTOWE 2013
 
NOWOŚCI PŁYTOWE
NOWOŚCI PŁYTOWE-2014
NOWOŚCI PŁYTOWE-2014-c dn
Opole 2012
Perfect
piosenki moje
Polski Rock
Polskie albumy
 
2010
2011
2012
Poranny WF - Wojewodzki i Figurski
Psycho•Under•P ost
QUEEN
 
ROCK, HARD ROCK, HAIR ROCK, ROCK ALTERNATYWNY, PUNK ROCK
 
Metalowa Składanka
Składanki
 
SMOOTH JAZZ CAFE-MN
Stare Dobre Małżeństwo
Top 1000 Metal Songs
Top 1000 songs of the last 30 years [MP3] Nlt-Release
Top Lista Wszech Czasów.2008
 
LISTA_WSZEC HCZASÓW_TRÓ JKI
Wolna Grupa Bukowina
Nalewki
 
NBA
 
Playlisty
Polskie seriale
 
Prywatne
Seriale
 
Trójka Polskie Radio
zachomikowane
Zeszyty do samodzielnego kształcenia VW i AUDI
AUDI. A4..I NIE TYLKO
Pokazuj foldery i treści
Ostatnio pobierane pliki Ostatnio pobierane pliki
1998 Mocne uderzenie - The Big Hit.avi play
Kiedy czterech zawodowych morderców porwie dla okupu c ...
Brzydula 124.avi play
Violetta stara się o podwyżkę. Dzięki dodatkowym pieniąd ...
Brzydula 125.avi play
Violetta sądzi, że nie awansowała przez Pshemko. Robi mu ...
Brzydula 123.avi play
Marek próbuje przekonać Ulę do powrotu do firmy. Obawia ...
Brzydula 122.avi play
Ula nie korzysta z rad Maćka i Ali, którzy uważają, że s ...
Brzydula 130.avi play
Marek umawia się z Ulą na spotkanie. Magda postanawia iś ...
Brzydula 126.avi play
Paulina postanawia pomóc Markowi i zatrzymać Pshemko w F ...
Brzydula 127.avi play
Ula, która widziała pocałunek Marka z Pauliną, nie chce ...
Brzydula 128.avi play
Violetta zapewnia Marka, że przekonała Pshemko do pozost ...

Nie ma plików w tym folderze

  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

0 plików
0 KB

VISCERAL

VISCERAL napisano 4.02.2015 20:56

zgłoś do usunięcia

Pozdrawiam

anya.86

anya.86 napisano 6.02.2015 09:39

zgłoś do usunięcia
obrazek
dark53

dark53 napisano 8.02.2015 19:30

zgłoś do usunięcia
freeeeeeee

freeeeeeee napisano 9.02.2015 18:15

zgłoś do usunięcia

FREEEEE FILMY TYLKO U MNIE ZAPRASZAM!!!!!!!

tukaz

tukaz napisano 19.02.2015 11:22

zgłoś do usunięcia
Caesar91

Caesar91 napisano 20.02.2015 21:18

zgłoś do usunięcia
BOSS_2015

BOSS_2015 napisano 21.02.2015 20:52

zgłoś do usunięcia
X-EROTYKA

X-EROTYKA napisano 26.02.2015 16:56

zgłoś do usunięcia
rapidu

rapidu napisano 27.02.2015 07:57

zgłoś do usunięcia

Zapraszam na same nowosci ,wszystko za free

POLSKI-LEKTOR

POLSKI-LEKTOR napisano 28.02.2015 13:21

zgłoś do usunięcia

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (66)Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (66)
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności