Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
pioslysz
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

widziany: 26.11.2014 10:41

  • pliki muzyczne
    1270
  • pliki wideo
    1188
  • obrazy
    99
  • dokumenty
    44

2973 plików
517,84 GB

FolderyFoldery
pioslysz
! Film rmvb
! MUZYKA ALBUMY 2013
 
Sting – The Last Ship (2013)
! Nowości płytowe, w tym nowe DP!
 
Depeche Mode - Delta Machine
! Życie Adeli - Rozdział 1 i 2
5 Litrów Czerwieni - Miasto dzieci
Acid Drinkers - dyskografia
ALTERNATYWA gitarowa
 
Anathema - We're here because We're here
Angus and Julia Stone - Memories Of An Old Friend (2010)
Anna Maria Jopek - różne
Apocalyptica dyskografia
ARCHIVE - dyskografia cała
Archive - Lights
Arctic Monkeys - AM
Asaf Avidan & The Mojos - Through the Gale (2010)
Audioslave - Audioslave
Aya RL - Czerwona (1985)
Black Country Communion - 2
BLACK SABBATH - dyskografia
Blackfield II
Blue October - Ugly Side An Acoustic Evening With Blue October
Blue October - 2011 - Any Man in America
Blue October - Approaching Normal
BOKKA - [2013] - Bokka (224kbps)
Breakout - Wysłuchaj mojej pieśni Panie - Breakout Festiwal 2007 (2 CD) (2009)
Brygada Kryzys - Cosmopolis
Carrantuohill
Cochise-118 (2014)
Coldplay - albumy
Costo Rico - Cosas Ricas
Crippled Black Phenix - A Love Of Shared Disasters
Crippled Black Phoenix - [2009] - Night Raider (VBR)
Crippled Black Phoenix - [2009] - The Resurrectionists (VBR)
Crippled Black Phoenix - 200 Tons Of Bad Luck
Crippled Black Phoenix - No Sadness Or Farewell (EP 2012)
Crippled Black Phoenix - White Light Generator (2014) [Psychedelic-Spac e Rock • United Kingdom]
Cuba De Zoo - Trucizna (2013)
Dead Can Dance
Deep Purple in Rock - 1970
Deriglasoff XXX cd1
Deriglasoff XXX cd2
Dokumenty
 
audycje
Kurs języka hiszpańskiego
Dream Theater - A Dramatic Turn of Events
Dżem - Muza (2010)
Dżem -Dyskografia
Eddie Vedder - Ukulele Songs
Entourage sezon 2
Filmy, seriale
 
Florence and the Machine - Ceremonials
Florence and The Machine – Live At the Wiltern (2011)
Galeria
H5N1 - polski alt rock
HABAKUK - SZTUKA ULOTNA (2011)
Indios Bravos - dyskografia cała
Jack White - Blunderbuss (2012)
joanna vorbrodt nie ma przypadków [2013]
Joe Bonamassa - Dust Bowl - 2011
joe bonamassa [2012]
John Porter - Back In Town (2011)
Kasia Nosowska - 8
Katarzyna Groniec - Wiszące Ogrody
Kim Nowak - Wilk
Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach - Lewa Strona Literki M
Lenny Kravitz - Black and White America (2011)
LISTA PRZEBOJÓW TRÓJKI - Rarytasy
 
Wojciech Mann - Odwalcie się od Trójki!
Luxtorpeda
Machine Head
METALLICA - dyskografia cała
Metallica - dyskografia i bonusy
MUSE - Black Holes and Revelations
My Riot
Olaf Deriglasoff - Noże (2011)
ONA - To Naprawde Juz Koniec 1995-2003
Opeth - Heritage
Pidżama Porno - Albumy
 
Placebo - dyskografia de lux
Playlisty
Prywatne
Ray Wilson & Stiltskin - Unfulfillment
Riverside - Shrine of New Generation Slaves (Deluxe Edition, 2CD)
SADE - SOLDIER OF LOVE'2010
Sasquatch - IV (2013)
Something Like Elvis - Koncert 3ki
Soundgarden - Badmotorfinger [1991]
Soundgarden - King Animal (2012)(Best Buy Deluxe Edition)
Soundgarden - Superunknown [1994]
Sting - dyskografia cała
Stone Temple Pilots - thank you (the greatest hits)
Strachy na Lachy
 
Strachy Na Lachy - !TO! [2013][FLAC]
Stratovarius - Polaris
Świetliki i Linda - Las Putas Exclusivas
System of a Down - dyskografia
T.Love - dyskografia
Temple of the Dog
Ten Years After – 2013 - Recorded Live
Ten Years After - dyskografia
Ten Years After(1)
The Lollipops - Hold! (2011)
TOOL - Salival
Tori Amos - Night Of Hunters ALBUM 2011
Trzy Dni Później - Trzy Dni Później
Virtua Tennis 3
Voo Voo - Nowa płyta (2012)
W Hołdzie Tadeuszowi Nalepie (2008)
Waglewski Fisz Emade
zachomikowane
Pokazuj foldery i treści
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

3 plików
5,12 GB

shymoons

shymoons napisano 18.08.2011 11:41

zgłoś do usunięcia
pzdr
Nowherewoman

Nowherewoman napisano 27.08.2012 14:26

zgłoś do usunięcia
Dziękuję za Raya.Pozdrawiam.
pioslysz

pioslysz napisano 26.01.2013 12:45

zgłoś do usunięcia
Proszę bardzo Pozdrawiam
Rozwin_sie

Rozwin_sie napisano 31.07.2013 18:42

zgłoś do usunięcia

”Ludzie ci opowiadają innym o wszelkich niepowodzeniach, tragediach i katastrofach, jakie im się w życiu przytrafiły. Osoby te są ochotnikami, a nie ofiarami. Dokonały (podświadomego) wyboru, aby pozostać ofiarą.

Nie można iść naprzód, kiedy ma się wewnętrzne poczucie bycia pionkiem życiowym. Jeśli postrzegasz samego siebie jako ofiarę, sprawiasz, że ludzie wokół ciebie zaczynają widzieć cię w identyczny sposób. Tworzysz samosprawdzającą się przepowiednię. Czyniąc to, odpychasz od siebie miłość, odkładasz na później bycie szczęśliwym, zwiększasz prawdopodobieństwo wystąpienia chorób i kontuzji oraz uniemożliwiasz samemu sobie odniesienie sukcesu na polu finansowym bądź zawodowym. Twoja wzruszająca historyjka tak bardzo przekonuje innych, że zmuszony jesteś w kółko odgrywać znany scenariusz.”

Fragment książki "Dlaczego jesteś głupi, chory i biedny..."

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności