Drogi Chomiku,

Chcielibyśmy przypomnieć pewne informacje dot. ochrony danych osobowych. Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx

Czy wykorzystujemy pliki cookies?

Administrator Twoich danych osobowych Kelo Corporation z siedzibą w Belize City wykorzystuje na stronie chomikuj.pl pliki cookies, czyli pliki zapisywane na telekomunikacyjnym urządzeniu końcowym osoby odwiedzającej stronę i technologie zbliżone. Część plików cookies jest niezbędna do korzystania z serwisu, inne ułatwiają korzystanie z serwisu np.: zapisują informacje, dzięki czemu nie trzeba ich wprowadzać ponownie podczas kolejnych odwiedzin serwisu, jeszcze inne pozwalają dostarczać Użytkownikowi niestandardową i spersonalizowaną reklamę.

W jaki sposób wykorzystujemy pliki cookies?

Wykorzystujemy pliki cookies, zebrane podczas korzystania ze stron serwisu, w celu marketingu naszych usług, co mieści się w naszym usprawiedliwionym interesie. w szczególności wyświetlamy w ramach serwisu reklamy odpowiadające Twoim zainteresowaniom, dotyczące naszych usług.

Zapewniamy, że z plików  cookies nie korzystamy w celu zbierania danych osobowych bezpośrednio identyfikujących użytkownika takich jak imię i nazwisko, adres zamieszkania, adres e-mail czy numer telefonu. Pliki cookies nie wpływają na oprogramowanie użytkownika ani sprzęt z którego korzysta.

Do wykorzystania plików cookies w celu marketingu produktów lub usług innych podmiotów potrzebna jest Twoja zgoda, którą możesz wyrazić klikając "Zgadzam się i przechodzę do serwisu". Brak Twojej zgody spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dostosowana do Twoich preferencji, będzie to reklama wyświetlona przypadkowo, a nie dopasowana dla Ciebie. w przypadku, gdy nie chcesz instalować na swoim urządzeniu plików cookies wykorzystywanych do dostosowania treści reklamowych masz prawo do niewyrażenia zgody lub wyrażenia sprzeciwu.

Czy wyrażasz zgodę na wyświetlanie profilowanych reklam?
NIE TAK

w przypadku udzielenia zgody na wykorzystanie plików cookies przez naszych partnerów, nasi partnerzy będą również mogli, wykorzystać zebrane informacje dla celów analitycznych aby ocenić skuteczność działań marketingowych.

Zgodę wyrażasz dobrowolnie i możesz ją wycofać w dowolnym momencie, zmieniając ustawienia przeglądarki w sposób opisany poniżej. Możesz kliknąć "przejdź do serwisu" tylko, jeśli masz co najmniej 16 lat.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Sposoby korzystania oraz usunięcia plików cookies zawarte są w instrukcjach producentów przeglądarek internetowych, które znajdują się pod poniżej zamieszczonymi linkami:

Jak już wspominaliśmy, pełną informację dotyczącą ochrony Twoich danych osobowych znajdziesz w Polityce Prywatności (http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx).

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
pioslysz
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

widziany: 31.12.2016 16:02

  • pliki muzyczne
    811
  • pliki wideo
    2746
  • obrazy
    98
  • dokumenty
    30

4521 plików
4950,24 GB

FolderyFoldery
pioslysz
! Film rmvb
! Filmy 2018
! MUZYKA ALBUMY 2013
 
Sting – The Last Ship (2013)
! MUZYKA ALBUMY 2016 i starsze
! Nowości płytowe, w tym nowe DP!
 
Depeche Mode - Delta Machine
5 Litrów Czerwieni - Miasto dzieci
Acid Drinkers - dyskografia
Acid Drinkers - P.E.E.P. Show 2016
All Them Witches 2017
ALTERNATYWA gitarowa
 
Anathema - We're here because We're here
Angus and Julia Stone - Memories Of An Old Friend (2010)
Anna Maria Jopek - różne
Apocalyptica dyskografia
ARCHIVE - dyskografia cała
Archive - Lights
Arctic Monkeys - AM
Asaf Avidan & The Mojos - Through the Gale (2010)
Audioslave - Audioslave
Aya RL - Czerwona (1985)
Belfer 9
Black Country Communion - 2
Black Moth - Anatomical Venus (2018)
BLACK SABBATH - dyskografia
Blackfield II
Blue October - Ugly Side An Acoustic Evening With Blue October
Blue October - 2011 - Any Man in America
Blue October - Approaching Normal
BOKKA - [2013] - Bokka (224kbps)
Breakout - Wysłuchaj mojej pieśni Panie - Breakout Festiwal 2007 (2 CD) (2009)
Brygada Kryzys - Cosmopolis
Carrantuohill
Cochise-118 (2014)
Coldplay - albumy
Coma - 2005 YU55 (2016)
Costo Rico - Cosas Ricas
Crippled Black Phenix - A Love Of Shared Disasters
Crippled Black Phoenix - [2009] - Night Raider (VBR)
Crippled Black Phoenix - [2009] - The Resurrectionists (VBR)
Crippled Black Phoenix - 200 Tons Of Bad Luck
Crippled Black Phoenix - No Sadness Or Farewell (EP 2012)
Crippled Black Phoenix - White Light Generator (2014) [Psychedelic-Spac e Rock • United Kingdom]
Cuba De Zoo - Trucizna (2013)
Curly Heads
Czarne Lustro - Black Mirror (Lektor PL) rmvb
Dead Can Dance
Deep Purple in Rock - 1970
Deriglasoff XXX cd1
Deriglasoff XXX cd2
Dokumenty
 
audycje
Kurs języka hiszpańskiego
Dream Theater - A Dramatic Turn of Events
dylan.pl - Niepotrzebna Pogodynka. Zeby Znac Kierunek Wiatru 2017
Dżem - Muza (2010)
Dżem -Dyskografia
Eddie Vedder - Ukulele Songs
Filmy, seriale
 
Florence and the Machine - Ceremonials
Florence and The Machine – Live At the Wiltern (2011)
Galeria
Gwiezdne wojny cz.VI Powrót Jedi
H5N1 - polski alt rock
HABAKUK - SZTUKA ULOTNA (2011)
Happysad - Ciało Obce 2017
Happysad - Jakby nie było jutra (2014) [Pop Rock • Poland]
Indios Bravos - dyskografia cała
Jack White - Blunderbuss (2012)
Jan Bo - Kawa i Dym
joanna vorbrodt nie ma przypadków [2013]
Joe Bonamassa - Dust Bowl - 2011
joe bonamassa [2012]
John Porter - Back In Town (2011)
Kasia Lins
Kasia Nosowska - 8
Katarzyna Groniec - Wiszące Ogrody
Kim Nowak - Wilk
Kobiety mafii - Bella Mafia
Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach - Lewa Strona Literki M
Lenny Kravitz - Black and White America (2011)
LISTA PRZEBOJÓW TRÓJKI - Rarytasy
 
Wojciech Mann - Odwalcie się od Trójki!
Luxtorpeda
Machine Head
Maja Koman - Na supełek (2016)
Męskie Granie 2016 [CD1]
Męskie Granie 2016 [CD2]
METALLICA - dyskografia cała
Metallica - dyskografia i bonusy
METALLICA_HARD_ CD1
METALLICA_HARD_ CD2
MUSE - Black Holes and Revelations
Muzyka PROG
My Riot
Olaf Deriglasoff - Noże (2011)
ONA - To Naprawde Juz Koniec 1995-2003
Opeth - Heritage
Pidżama Porno - Albumy
 
Placebo - dyskografia de lux
Playlisty
Prywatne
Ray Wilson & Stiltskin - Unfulfillment
Riverside - Shrine of New Generation Slaves (Deluxe Edition, 2CD)
Robota na końcu świata
Royal Blood, 2014 ''Royal Blood'' [320 kbs]
SADE - SOLDIER OF LOVE'2010
Sasquatch - IV (2013)
Somali Yacht Club - The Sun 2014
Something Like Elvis - Koncert 3ki
Soundgarden - Badmotorfinger [1991]
Soundgarden - King Animal (2012)(Best Buy Deluxe Edition)
Soundgarden - Superunknown [1994]
Sting - dyskografia cała
Stone Temple Pilots - thank you (the greatest hits)
Strachy na Lachy
 
Strachy Na Lachy - !TO! [2013][FLAC]
Stratovarius - Polaris
Świetliki i Linda - Las Putas Exclusivas
System of a Down - dyskografia
T.Love - dyskografia
T.Love - T.Love (2016)
Temple of the Dog
Ten Years After – 2013 - Recorded Live
Ten Years After - dyskografia
Ten Years After(1)
The Lollipops - Hold! (2011)
TOOL - Salival
Tori Amos - Night Of Hunters ALBUM 2011
Trzy Dni Później - Trzy Dni Później
Virtua Tennis 3
Voo Voo - Nowa płyta (2012)
W Hołdzie Tadeuszowi Nalepie (2008)
Waglewski Fisz Emade
zachomikowane
Pokazuj foldery i treści

Nie ma plików w tym folderze

  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

0 plików
0 KB




shymoons

shymoons napisano 18.08.2011 11:41

zgłoś do usunięcia
pzdr
Nowherewoman

Nowherewoman napisano 27.08.2012 14:26

zgłoś do usunięcia
Dziękuję za Raya.Pozdrawiam.
pioslysz

pioslysz napisano 26.01.2013 12:45

zgłoś do usunięcia
Proszę bardzo Pozdrawiam
orion2

orion2 napisano 8.03.2015 20:42

zgłoś do usunięcia
Pięknie dziękuję za ten katalog - mało kto może pochwalić się takim zbiorem, jak Ty.
Hzhzb

Hzhzb napisano 19.06.2017 21:20

zgłoś do usunięcia
dzieki za pustke...
dawid_215

dawid_215 napisano 30.03.2018 08:47

zgłoś do usunięcia
wszystko ok dziekie wielkie.

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności