zapomniałem
Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
pawcio2412
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Paweł

widziany: 30.09.2014 19:12

  • pliki muzyczne
    150765
  • pliki wideo
    47363
  • obrazy
    1046
  • dokumenty
    56

239557 plików
81658,83 GB

FolderyFoldery
pawcio2412
- ♫♪♫♪ Premiery - Nowości MP3 2014
- ♫♪♫♪ Premiery - Nowości MP3 2014(1)
- ♫♪♫♪ Składanki - Płyty MP3 2014
- ♫♪♫♪ Składanki - Płyty MP3 2014(1)
- ▧ ▍- FILMY - BAJKI 2014
- ▧ ▍- FILMY 2014
- ▧ ▍[ LEKTOR ] BAJKI 720-1080 HD
- ▧ ▍[ LEKTOR ] FILMY 1080 HD [ MKV ]
- ▧ ▍[ LEKTOR ] FILMY 720 HD [ AVI ]
- ▧ ▍[ LEKTOR ] FILMY 720 HD [ MKV ]
- ▧ ▍[ NAPISY ] FILMY [ DVDRIP ] 2014
- ▧ ▍BAJKI DVD 600 MB LEKTOR 2014
- ▧ ▍FILMY DVD 1.4 GB LEKTOR 2014
- ▧ ▍FILMY DVD 700 MB LEKTOR 2014
- ▧ ▍FILMY RMVB - HD 720 LEKTOR 2014
- ▧ ▍FILMY RMVB 300 MB LEKTOR 2014
- ◢◤ GRY [ ANDROID ] PREMIERY 2014
- ◢◤ GRY [ PC ] PREMIERY 2014
- ◢◤ GRY [ PC ] PREMIERY 2014(1)
- ◢◤ GRY [ PC PORTABLE ] PREMIERY
- ❷ Nowości HD Lektor 2014
- ❹ Nowości RMVB HD Lektor 2014
- ❺ Nowości 3D Lektor 2014
- ❼ Nowości MP4 Lektor 2014
- ❼ Nowości MP4 Lektor 2014(1)
- ◢◤ ADOBE Programy FULL 2014
- ◢◤ Aplikacje - ANDROID 2014
- ◢◤ Oprogramowanie i Navi 2014
- ◢◤ Różności z Całego Świata 2014
- ◢◤ Wszystko Na Telefon 2014
- ♫♪ Muza - Dyskografie 2014
- ♫♪ Muza Hity 2014
- ♫♪ Nowości-Premiery MP3 2014
- ♫♪ Nowości-Premiery MP3 2014(1)
- ♫♪ Polski Rap - Hip-Hop 2014
- ♫♪ Teledyski 2014
------ MUZA ---mp3 NOWOŚCI
------ MUZA ---mp3 NOWOŚCI(1)
!! Hip-Hop & Rap 2014 Tylko najlepszy !
# ODKURZONE NUTY
# POLSKA #
▧ ▍- FILMY 2014 cz.2
►► Składanki-06- Czerwiec-2014 ►►
►►►SKŁADANKI LIPIEC 2014 ♪♪
►►►SKŁADANKI WRZESIEŃ 2014
♪♪ SKŁADANKI WRZESIEŃ 2014 ♪♪
♪♪ SKŁADANKI WRZESIEŃ 2014 ♪♪(1)
♫ ♫NOWOŚCI POLSKIE - 2014
♫♪ Nowości-Premiery MP3 2014
♫♪♫♪ Składanki - Płyty MP3 2014
09. muzyka 2014 wrzesień
1♪ PRZEBOJE (na dziś) (123) ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
1♪ PRZEBOJE (na dziś) (123) ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(1 )
2 MARZEC 2014
3♪ DANCE-CLUB (New hits) (123) ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
4♪ Retro ..& ..Remixy ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ (123)
4♪ Retro ..& ..Remix-y ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ (123)
6♪ Wolne...(SUPER).. ( New ) ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ (123)
6♪ Wolne...(SUPER).. ( New ) ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ (123)(1)
ALBUMY - PŁYTY NEW 2014 ═══════════════
Czerwiec 2014
FILMY 2013
 
FILMY 2014
 
FILMY_VIP_CHOMIKU J
filmy-2014-chomik uj
Galeria
GRY PC DO 2013 ROKU
 
Hip hop fajne
Letni Chamski Podryw (wszystkie)
Moja muzyka do samochodu 2013 hasło (2412)
MP 3
Muza 2011 - 2013
 
------ HITY NA CZASIE 2012
------ PICIU 2 MUZA ---mp3-------- ------CHOMIKUJ --- LUZEM
!!!! PŁYTY- SKŁADANKI ★ WIOSNA (2012) muzyka-chomiku j
!!!!!! MUZA BEST REMIX 2011-2012 muzyka-chomiku j
!!!!!! PREMIERY MP3 - ■■■■■ KWIECIEN (2012) muzyka-chomiku j■■■■■ ■■■■■■■■■■■■■■ ■■■
!!!!!! Ro-Dance (2012) muzyka-chomiku j ■■■■■■■■■■■■■■ ■■■
!!!!!!! Club-Dance mp3 (2012) muzyka-chomiku j ■■■■■■■■■■■■■■ ■■■
!!!!!!! NOWE ALBUMY (2012) muzyka-chomiku j
# 2012 CLUB MIXES -------------- -------------- --------
# 2012 PREMIERY MP3 -------------- -------------
# 2012 PREMIERY MP3 -------------- -------------( 1)
#♬♬-XBSmusic ############## ###########
#♬RMF MAXXX .......... -------------- -------------
@NDO MUZA NOWOSCI-SIERPI EN- 2012
@Zajebista MuZa _____MP3___ @
@Zajebista MuZa _____MP3___ @(1)
==ANDO SUPER NOWOSCI-MP-3
► Ablumy 2012 świerze
► Club - House 2012
► Club - House 2012(1)
► Dance-House 2012
► Dance-House 2012(1)
► Ro - Dance 2012 ■&■ Extra mp3■
►►►SKŁADANKI GRUDZIEŃ 2013
►►►SKŁADANKI SIERPIEŃ 2013
►Mix-Dance 2012 ▀
►PREMIERY MP3 JESIEŃ 2012
● aztek01 (2012)
● Techno(1.1.12)
★ CLUB MUSIC
★ MUZYKA 2013 ★
★Nowości!★Muzy ka Grudzień 2012
★Nowości!★Muzy ka Kwiecień 2012
★Nowości!★Muzy ka Kwiecień 2013
★Polskie HITY★2011 2012★CD ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♦ PREMIERY MP3 - sierpień 2012
♫ Klubowe Nuty
01-05 Listopad
1. Premiery Dance Mp3 ZIMA..hasło(12 3) ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
1. Premiery Dance Mp3 ZIMA.. ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
1.1★►JESIEŃ 2011 - MP3 -- #####--PREMIER Y--#####
1.1★►PREMIERY MP3 - ■■■■■ KWIECIEN■■■■■ ■■■■■■■■■■■■■■ ■■■
1.1★►PREMIERY MP3 - ■■■■■ LIPIEC-CHOMIKU J ■■■■ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
1.1★►PREMIERY MP3 - ■■■■■PAŻDZIERN IK-CHOMIKUJ ■■■■ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
1.2 ► ReMix-Dance 2011(1)
1.2 ► ReMix-Dance 2012
1.2 ► ReMix-Dance 2012-CHOMIKUJ
1.2►Mix-Dance 2012 ■■■■■■■■■■■■■■ ■■■
1.2►Mix-Dance 2012 ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
1.3 ► ----- Club - Dance
1.3 ★ Club-Dance mp3 ■■■■■■■■■■■■■■ ■■■
1.3 ★ Club-Dance mp3 ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
1.4► Ro - Dance 2012 ■■■■ Extra mp3 ■■■■ ══════════════
1.Premiery Dance Mp3 JESIEŃ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
1.Premiery Dance Mp3 JESIEŃ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀(1)
1♪ Premiery Mp3 Wiosna..hasło( 123) ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
1♪ PREMIERY Mp3 Przeboje..hasł o(123) ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
2.★ NAJLEPSZE---MP 3 ★ --- ###---TYGODNIA ---####
2011 - NOWE ALBUMY ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
2011 DISCO POLO NAJNOWSZE WRZUTKI DARMOWY TRANSFER
2012★ New MP3 Chomików ══════════════
26-31 Październik
3. ★ House-Trance CD ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
4. Remixy starych hitów ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
4. Remixy starych hitów ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀(1)
5. Polskie-Polo-D ance (Mp3) ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
6.★ PŁYTY- SKŁADANKI ★ ►►►LATO 2012◄◄◄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
7.★Polskie HITY★2012★CD ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
8. Ro. DANCE ( Slow- New ) ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
DANCE,CLUB,DIS CO Wrzesień 2013
DISCO POLO 2012 LIPIEC LUZEM- CHOMIKUJ
DISCO POLO ALBUMY I SKŁADANKI PAZDZIERNIK 2011
DISCO POLO MIX 2011
DISCO POLO PAZDZIERNIK 2011 LUZEM
DISCO POLO STYCZEN 2012 LUZEM
eska 2013
HITY MP3 GRUDZIEŃ 2012
Letni Chamski Podryw (wszystkie)
Lipiec 2012
Marzec 2013
mp3 dance kwiecień 2013
MP3 GRUDZIEŃ 2012
mp3 listopad 2011@@@
MP3 MARZEC 2012
MP3 PAZDZIERNIK 2011
MP3 SIERPIEN 2012 CHOMIKUJ
Mp3 Sierpien 2013 składaneczki
MP3►►LATO 2012◄◄ #### ( EL3CtRo ) #### ■■■■■■■■■■■■■■ ■■■
MP3►►Wiosna 2012◄◄ #### ( EL3CtRo ) ####
MP3►►Wiosna 2012◄◄ #### ( EL3CtRo ) #### ■■■■■■■■■■■■■■ ■■■
MUZA 2011 MIXSY
Muza klubowa Hity 2012 r
Muza klubowa Hity 2012 r(1)
Muza sierpień 2013zagraniczn a, dance, remixy, pop, techno
Muza zima 2012!!!
Muzyka filmy gry 2012 polecam
MUZYKA KLUBOWA 2012
MUZYKA KLUBOWA 2012(1)
MUZYKA Mp3 2013
NOWOSCI DANCE REMIX --2012 MP3
NOWOSCI DANCE REMIX --2012 MP3(1)
Old Hits (Rip 2012)CD ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PŁYTOWE NOWOŚCI STYCZEN 2013
PŁYTY- SKŁADANKI ★ -►►►WIOSNA 2012◄◄◄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
POLSKI HIP HOP 2013!!!!!!!!
POLSKI HIP HOP RAP █Pojedyńcze mp3█
POLSKI RAP-HIP HOP 2012-2011
POLSKIE HITY MUZA
PREMIERY MP3 - ■■■■■ Kwiecien 2012
PREMIERY MP3 - WRZESIEŃ
PREMIERY MP3 - WRZESIEŃ(1)
Premiery Dance Mp3 2012 JESIEŃ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Rap 2013 i nie tylko
Remixy starych hitów ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
SKŁADANKI Promo - Music
SKŁADANKI STYCZEN 2013
SKŁADANKI DANCE 2012-2013 CHOMIKUJ
SKŁADANKI DISCO POLO DANCE ALBUMY 2013
SKŁADANKI HOUSE 2012-2013 CHOMIKUJ
Składanki jesień 2012
SKŁADANKI LISTOPAD 2013
SKŁADANKI MARZEC 2013
SKŁADANKI MIUSIK ROCK 2012-2013 CHOMIKUJ
SKŁADANKI MIUSIK ROCK 2012-2013 CHOMIKUJ(1)
SKŁADANKI MUZA
SKLADANKI NOWOSCI 2012
SKŁADANKI NOWOSCI 2013
SKŁADANKI PAZDZIERNIK 2011
ZAGRANICZNY HIP HOP -RAP
MUZA 2014
 
muzyczka
Muzyka
Muzyka 2014
Muzyka Nowości Luty 2014
Na Telefon
 
- ♫♪♫♪ Dzwonki Na Telefon MP3 2014
►Android _ Zabawy
NOWOSCI mp 3
pawcio2412
Piosenki Polskie 2014
Piosenki Polskie 2014(1)
PROGRAMY PC
 
- ▧ ▍PROGRAMY PC ( PORTABLE ) 2014
- ▧ ▍PROGRAMY PC (ZAREJESTROWAN E)
- ◢◤ Programy PC 2014
- ▣ ▣ WINDOWS 8 [ PL ]
▧ ▍PROGRAMY PC - MULTIMEDIAL NE
Radiowe
Radiowe Nutki 2014
Revolution
 
Sezon 01 PL
Sezon 02 PL
Techno Electro Trance
Pokazuj foldery i treści
  • 102,5 MB
  • 28 paź 11 10:41
obrazek

Ilość utworów: 27
Jakość: 128 - 320 kbps / 44,1kHz / Joint Stereo
Czas: 1 hour 36 minutes 38 seconds
Typ plików: Mp3
Data wydania: 21/09/2011
Rozmiar: 102 Mb
Gatunek: Pop/Dance/General Pop
Format: RAR


obrazek
1. Agnieszka Chylinska - Nie Moge Cie Zapomniec (4:12)
2. Alicja Janosz - Sklamalam (4:58)
3. Andrzej Piaseczny - Śniadanie Do Łóżka (2:59)
4. Doda - Dziękuję (4:39)
5. Eldo - Powinnaś (2:46)
6. Ellie - Co Mi W Duszy Gra (3:20)
7. Ewa Farna - Ewakuacja (3:18)
8. H2o - Zatrzymaj Mnie (4:00)
9. Ira - Pare Chwil (3:12)
10. Kaczor - Ile Dni (3:12)
11. Kasia Cerekwicka - Książe (3:25)
12. Kasia Cerekwicka - Wszystko Czego Chce Od Ciebie (3:26)
13. Kasia Kowalska - To Co Dobre (3:32)
14. Kasia Wilk - Pierwszy Raz (3:40)
15. Kombi - Gdzie Jestes Dzis (4:01)
16. Kombii - Zaczaruj Mnie (3:55)
17. Nexx Dance - Kamila (3:32)
18. Patrycja Markowska - Tylko Mnie Nie Strasz (3:21)
19. Paulla - Od Dzis (3:07)
20. Peter - Wyznanie (3:22)
21. Sokol I Marysia Starosta - Sztruks (3:44)
22. Sumptuastic - Niebo Bez Ciebie (2:48)
23. Sylwia Grzeszczak - Male Rzeczy (3:12)
24. Sylwia Grzeszczak - Sen o Przyszłości (3:12)
25. Vegas & Volver - Jeszcze Jeden Raz (3:24)
26. Volver - Niemęzkie Łzy (3:29)
27. Waldemar Kasta Feat Gural Verte - Musisz (4:52)

z chomika Music_

  • 408,6 MB
  • 28 paź 11 10:41
obrazekobrazek

zachomikowany

  • 260,4 MB
  • 28 paź 11 10:41
noewoesc3.gif
obrazek
CD 1/2
1 Volver - Jak Wulkan 3:20
2 Robert Gawlinski - Kalejdoskop Bardo 3:35
3 Edyta Gorniak - Teraz I Tu 3:39
4 Andrzej Piaseczny - Sniadanie Do Lozka 3:00
5 Video - Szminki Roz 3:33
6 Urszula - Kazdy Z Nas Ma 3:22
7 Yougopolis, Pawel Kukiz - Miasto Budzi 4:19
Sie
8 Ewa Farna - Bez Lez 3:38
9 Pin - Konstelancje 3:19
10 Siostry Melosik - Wojna Zensko-Meska 3:22
11 Stachursky - Kocham Cie Kochanie Moje 3:25
12 Kasia Kowalska - Tak Tak 3:47
13 Liber, Sylwia Grzeszczak - Co Z Nami 3:15
Bedzie
14 Soyka - Kazdy Kochac Chce 2:37
15 Kasia Wilk - Pierwszy Raz 3:41
16 Kumka Olik - Jak Mnie Kochasz To Mnie 2:41
Pusc
17 Volver - Chce 3:20
18 Piasek - Chodz Przytul Przebacz 4:47
19 Lzy - Zatancz Ze Mna 3:03
20 Sasha - To Nic Kiedy Plyna Lzy 3:35
CD 2/2
1 Ewa Farna - Ewakuacja 3:18
2 Markowski, Sygitowicz - Kazdej Nocy 3:09
3 Kombii - Kolory Tancza W Twoich Oczach 3:02
4 Natalia Kukulska - Wiernosc Jest Nudna 3:46
5 Sidney Polak - Otwieram Wino 4:00
6 Ania Wyszkoni - Lampa I Sofa 3:54
7 Szymon Wydra & Carpe Diem - Jesli 3:33
Chcesz
8 Kasia Wilk - Byc Moze 3:37
9 Andrzej Piaseczny - Rysowane Tabie 3:51
10 Volver - Volveremos 3:25
11 Mrozu - Miliony Monet 3:36
12 Blue Cafe - Da Da 3:24
13 Mikis, Wolski - Serce 3:34
14 Monika Brodka - W Pieciu Smakach 3:37
15 Michal Kaczmarek - Ja Czekam Na Ciebie 3:21
16 Magda Steczkowska - Nie Skoczyl 3:34
17 Rezerwat - Twoje Czary 3:47
18 Plateau - Wiosna, Ach To Ty 3:45
19 Marcin Kindla - Nie Boj Sie 3:40
20 Paula - Wracaj Czekam 2:28

z chomika FULL_MIXER

  • 335,2 MB
  • 28 paź 11 10:41
noewoesc3.gif
obrazek.

MAANAM -- KOCHAM CIĘ ,KOCHANIE MOJE
ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY -- ANDZIA I JA
2 PLUS 1 -- GDY GRALI DLA NAS ROLLING STONES
LADY PANK -- MNIEJ NIŻ ZERO
PERFECT -- NIE PŁACZ EWKA
UNIVERSE -- TACY BYLIŚMY
URSZULA -- DMUCHAWCE,LATAWCE,WIATR
AZYL P -- MAŁA MAGGIE
BAJM -- NIE MA WODY NA PUSTYNI
KOMBI -- NASZE RANDEZ VOUS
BOLTER -- WIECEJ SŁOŃCA
BUDKA SUFLERA -- JOLKA,JOLKA PAMIĘTASZ
CHŁOPCY Z PLACU BRONI -- O! ELA
BAJM -- RÓŻOWA KULA
KOMBI -- BLACK AND WHITE
DABB -- W MOIM OGRODZIE
2 PLUS JEDEN -- WIELKI MAŁY CZŁOWIEK
KAPITAN NEMO -- WIDEO NARKOMANIA
DŻEM -- NAIWNE PYTANIA
FELICJAN ANDRZEJCZAK -- NOC KOMETY
FNS -- KLUB WESOŁEGO SZAMPANA
KAPITAN NEMO -- TWOJA LORELEI
HALINA FRĄCKOWIAK -- DANCING QUEEN
IRENEUSZ DUDEK -- OU,SZA LA LA
I.TROJANOWSKA -- KARMAZYNOWA NOC
LOMBARD -- DIAMENTOWA KULA
MAANAM -- RAZ DWA, RAZ DWA
HALINA FRĄCKOWIAK -- PAPIEROWY KSIĘŻYC
KAPITAN NEMO -- SŁODKIE SŁOWO
ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY -- OBUDŹ SIĘ
PAPA DANCE -- NAJ STORY
PERFECT -- ALE W KOŁO JEST WESOŁO
URSZULA -- POWIEDZ ILE MASZ LAT
ZOO -- ROMANTYCZNA GRA

z chomika FULL_MIXER

  • 397,1 MB
  • 28 paź 11 10:41
noewoesc3.gif
obrazek
KOMBI -- KOCHAĆ CIĘ ZAPÓŻNO
L_4 -- SUPER PARA
LADY PANK -- KRYZYSOWA NARZECZONA
WANDA I BANDA -- NIE BĘDĘ JULIĄ
ROXA -- A ONA TAŃCZY
URSZULA -- MALINOWY KRÓL
2 PLUS 1 -- VIDEO
PERFECT -- WYSPA ,DRZEWO,ZAMEK
REPUBLIKA -- BIAŁA FLAGA
ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY -- PRYWATKA
PAPA DANCE -- KAMIKADZE WRÓĆ
BAJM -- PIRAMIDY NA NIBY
KAPITAN NEMO -- ZAWSZE KOCHAJ MNIE
WANDA I BANDA -- PARA GONI PARĘ
KLAUS MITWFFCH -- JEZU JAK SIĘ CIESZĘ
LADY PANK -- MARCHEWKOWE POLE
MAANAM -- O!NIE RÓB TYLE HAŁASU
BAJM -- PŁYNIE W NAS GORĄCA KREW
RÓŻE EUROPY -- JEDWAB
BOLTER -- DAJ MI TĘ NOC
KOMBI -- JEJ WSPOMNIENIE
I.TROJANOWSKA -- WSZYSTKO CZEGO DZIŚ CHCĘ
KLINCZ -- JAK LODU BRYŁA
MR.ZOOB -- KARTKA DLA WALDKA
PAPA DANCE -- POCZTÓWKA Z WAKACJI
URSZULA -- LUZ BLUES W NIEBIE SAME DZIURY
WANDA I BANDA -- HI FI
ZOO -- NA DRZEWIE
LADY PANK -- TAŃCZ GŁUPIA TAŃCZ
REPUBLIKA -- NIEUSTANNE TANGO
KOBRANOCKA -- KOCHAM CIĘ JAK IRLANDIĘ
LOMBARD -- SZKLANA POGODA
LOMBARD -- TANIEC PINGWINA NA SZKLE
MAANAM -- NOCNY PATROL
MR.ZOOB -- MÓJ JEST TEN KAWAŁEK PODŁOGI
ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY -- HORROR
PAPA DANCE -- W 40 DNI DOOKOŁA ŚWIATA
PERFECT -- IDŹ PRECZ
REPUBLIKA -- TELEFONY
SHAKIN DUDI -- ZASTANÓW SIĘ CO ROBISZ
TILT -- MÓWIĘ CI ŻE

z chomika FULL_MIXER

  • 54,7 MB
  • 28 paź 11 10:41
obrazek.
Przy udziale najlepszych muzyków i producentów powstała płyta oddająca cześć wrażliwości i pięknu poematów Karola Wojtyły w towarzystwie muzyki skomponowanej m.in przez Seweryna Krajewskiego oraz Stanisława Soykę.
Album to muzyczna interpretacja twórczości Jana Pawła II, poetycka medytacja nad życiem człowieka w różnych jego wymiarach. Stanisław Soyka oraz Andrzej Piaseczny przy udziale najznamienitszych polskich muzyków zadbali o liryczną i harmonijną oprawę muzyczną, tworząc niezwykłe dzieło.

zachomikowany

  • 411,9 MB
  • 28 paź 11 10:41
obrazek

zachomikowany

  • 47,1 MB
  • 28 paź 11 10:41
obrazek.
Pop

zachomikowany

  • 66,1 MB
  • 28 paź 11 10:41
obrazekobrazek
TRACKLISTA W KOMENTARZU

zachomikowany

  • 63,7 MB
  • 28 paź 11 10:41
obrazek

1. Tango Milonga - Chór Dana
2. Co Nam Zostało Z Tych Lat - Chór Dana
3. Rebeka - Tadeusz Faliszewski
4. Zapomnisz O Mnie - Tadeusz Faliszewski
5. Każdemu Wolno Kochać - Adam Aston
6. Ach, Jak Przyjemnie - Adam Aston
7. To Ostatnia Niedziela - Mieczysław Fogg
8. Nie Ma Szczęścia Bez Miłości - Mieczysław Fogg
9. Złociste Chryzantemy - Janusz Popławski
10. To Mi Wystarczy - Zula Pogorzelska
11. Mały Gigolo - Zula Pogorzelska
12. Na Pierwszy Znak - Hanka Ordonówna
13. Miłość Ci Wszystko Wybaczy - Hanka Ordonówna
14. Już Taki Jestem Zimny Drań - Eugeniusz Bodo
15. Umówiłem Się Z Nią Na Dziewiątą - Eugeniusz Bodo
16. Już Nie Mogę Dłużej Kryć - Tola Mankiewiczówna
17. Czy Pamiętasz Tę Noc W Zakopanem - Marian Demar-Mikuszewski
18. Skrwawione Serce - Stanisława Nowicka
19. Chciałabym, A Boję Się - Maria Modzelewska
20. Ada, To Nie Wypada - Albert Harris
21. W Niedzielę - Jadzia Andrzejewska
22. Walc Francois - Adam Wysocki
23. Wąsik, Ach Ten Wąsik - Ludwik Sempoliński

zachomikowany

  • 74,9 MB
  • 28 paź 11 10:41
obrazek
Artist: VA
Album: Zakochaj się po Polsku Vol. 7 (2011)
Genre: Pop, Rock and other
Quality: 128 Kbps
Size: 74,9 MB


Tracklist:

1. Seweryn Krajewski - Na początek
2. Sławek Lisowski - Może na wiosnę
3. Michał Kaczmarek - Halo ja czekam na Ciebie
4. Mikis Wolski - Serce
5. Ania Świątczak - Odkochanie
6. Video - Papieros
7. Patrycja Kosiarkiewicz - Czy komuś jeszcze wstyd
8. Verba - Jesteś idealna
9. Pin - Film o sobie
10. Magda Femme - W taką noc
11. Kinga Mikulska - Na dnie
12. Tomasz Niecik - Z miliona gwiazd
13. Five Colours - Jega Ceha
14. Jerzy Rybiński - Łączą nas wspomnienia
15. Martyna Melosik & Piotr Dymała - Od pełni do pełni
16. Magdalena Cielecka & Bartosz Opania - Ludzkie gadanie
17. Pewex vs Stachursky - Taki jestem 2011
18. Exo & Marcin Kindla - Zanurzeni w słońca
19. Pewex - Galerianka
20. Blue Cafe - Buena
21. Kuba Jasiecki - LaLaLa
22. Bethel - Zabrali mi skrzydła

zachomikowany

  • 81,2 MB
  • 28 paź 11 10:41
1.DŻEM - Autsajder
2.Kazik/Bartosiewicz - Cztery pokoje
3.BAJM - Biała armia
4.RAZ,DWA,TRZY - I tak warto żyć
5.URSZULA - Ja płaczę
6.PERFECT - Chcemy być sobą
7.DODA - Dwie bajki
8.KAZIK - Baranek
9.CHŁOPCY Z PLACU BRONI - O Ela
10.BUDKA SUFLERA - Jolka,Jolka
11.RENATA PRZEMYK - Babe zesłał Bóg
12.TSA - Alien
13.RÓŻE EUROPY - Jedwab
14.O.N.A - Drzwi
15.BRATHANKI - Czerwone korale
16.KAZIK - Gdy nie ma dzieci
17.REPUBLIKA - Biała flaga
18.LOMBARD - Diamentowa kula
19.IRA - Ikar
20.PATRYCJA MARKOWSKA - Drogi kolego

zachomikowany

  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

13 plików
2,38 GB

mariusz4699

mariusz4699 napisano 31.08.2014 13:30

zgłoś do usunięcia
BOSS_2015

BOSS_2015 napisano 6.09.2014 09:45

zgłoś do usunięcia
glodoosie

glodoosie napisano 14.09.2014 16:16

zgłoś do usunięcia
obrazek
Gramila888

Gramila888 napisano 21.09.2014 12:00

zgłoś do usunięcia
Ras-Tafari

Ras-Tafari napisano 28.09.2014 12:30

zgłoś do usunięcia
wadem

wadem napisano 30.09.2014 09:43

zgłoś do usunięcia

POLECAM FILMY !!!

Brick Mansions (2014) PL

Godzilla (2014) Lektor.PL.

The River Murders 2011 PL.

X-Men Przeszłość, która nadejdzie (2014) Dubbing.P L.

Na skraju jutra (2014) Lektor.PL.

Dawca pamięci - The Giver (2014) PLSUBBED

Kamienie na szaniec (2014) PL

Jack Ryan: Teoria chaosu (2014) Lektor. PL

Need for Speed (2014) PL

Tokarev (2014) Lektor PL

j4wes72kgd

j4wes72kgd napisano 30.09.2014 12:17

zgłoś do usunięcia
obrazek

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności