Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
morgana4
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Kobieta J.J.

widziany: 8.04.2015 22:57

  • pliki muzyczne
    5352
  • pliki wideo
    2405
  • obrazy
    26600
  • dokumenty
    136

35660 plików
921,72 GB

Ukryj opis Rozwiń
FolderyFoldery
morgana4
● Fancy - All My Loving (1989)
1991 Gregorian Dance - Gala
1991 Sadisfaction - Gregorian
20 YEARS ON MTV HITS
2002-Chill_Out
2003-Masters_Of_C hant_IV_(Unplugge d)
2004 The Dark Side - Gregorian
2004 The Dark Side (Special Rock Edition)
2005 Best of Gregorian - The Masterpieces
2007 Chapter VI - Masters of Chant
66 Hits - The Best Of Power Rock
A-HA
A-Ha(1)
Album 11 - Victory - The 11 Album (2002r)
Album 01-02-03 -The 80 s Album (2005)
Album 05 - Dont Cry-Greatest Hits(94r)
Album 06 - Gold (95r)
Album 07 - The tth Album-Back For Good (1998)
Album 08 - Alone (The 8th Album) (1999r)
Album 10 - 21 st Century (1994)
Album 12 - Forever Blue (1995)
Album 14 - Rivers of Babylon (1997)
ALBUMY .rar
ALBUMY LATINO 2014
ALBUMY WORLD 2014
AMETHYSTIUM
Andreas Vollenweider
BAD BOYS BLUE
Bad Boys Blue(1)
Bajm
Bajm dyskografia
Bajm- dyskografia
BAJM(1)
BAJM(2)
BAJM(3)
bajm(4)
Bajm(5)
Bajm-teledyski
BLUE SYSTEM
Blue System(1)
Boney_M_
C C CATCH
C.C. Catch
C.C.Cath-teledysk i
CARLOS SANTANA(1)
Cher
Chorał gregoriański
Christmas Chants
Czeslaw Niemen-dyskografi a
Dire Straits
Dokumenty
 
Leśmian Bolesław
wszystko na chomika
Dzem- Dyskografia
EDYTA GEPPERT
Enej (albumy)
ENIGMA
 
Enigma - Love Sensuality and Devotion (2001)
Enigma The Platinum Collection 2009-3CD
Ennio Morricone
Enya
Enya - Amarantine (2005)
Enya - And Winter Came 2008
Enya [1988] Watermark
Enya [1991] Shepherd Moons
Enya [1992] The Celts
Enya [1995] The Memory of Trees
Enya [1997] Paint the Sky With Stars
Enya [2000] A Day Without Rain
Enya [2001] Perfect panpipes
Enya [2003] The Magic Of Enya
Enya [2005] Amarantine
Enya [2005] Best Of Enya
Enya [2005] Sumiregusa
Enya [2008] And Winter Came
Enya-teledyski
Era dyskografia
ERA(1)
 
Europe - Europe 1983
Europe - Final Countdown 1986
Europe - Last Look at Eden 2009
Europe - Out of this world 1988
Europe - Prisoners in paradise 1991
Europe - Secret Society 2006
Europe - Start from the dark 2004
Europe - Wings of tommorow 1984
EURYTHMICS
Fancy
Fancy - Golden Star
FILMY
 
•Alicja w Krainie Czarów
•Burleska
•Centurion
•Czarny labedz - Black Swan
•Dorian Gray
•Iron Man 2
•Książe Persji Piaski Czasu
•Książe Persji Piaski Czasu(1)
•Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy-Zło dzieje Pioruna
•Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy-Zło dzieje Pioruna(1)
•Polowanie Na Czarownice
•Polowanie Na Czarownice(1)
•Saga Zmierzch Zaćmienie
•The Karate Kid
•Transformers Dark Of The Moon
•Tron Dziedzictwo
•Uczeń Czarnoksiężnik a
•Zelazny rycerz - Ironclad
BAJKI
 
Burleska
Centurion
Czarny łabędź - Black Swan
Dorian Gray
Drapieżnik wykuty z lodu
Inwazja - Bitwa o Los Angeles
PERCY JACKSON I BOGOWIE OLIMPIJSCY - Złodziej Pioruna
Polowanie na czarownice - Season Of The Witch
Tron Dziedzictwo - Tron Legacy
FLETNIA
Fletwood Mac
Galeria
 
GIPSY KINGS - GREATEST HITS
GREGORIAN
 
Gregorian dyskografia
Gregorian(1)
Impression on Chopin 2010 RAR
IN THE GARDEN OF VENUS 1987
IN THE MIDLE OF NOWHERE
Italo Disco
Italo4Ever
Jason Donovan - All Around The World 1993
Jason Donovan - All Around The World 1993(1)
Jason Donovan - Between The Lines 1990
Jason Donovan - Ten Good Reasons 1989
Jean michael jarre dyskografia
Jean Michel-Jarre
 
koncerty
JENNIFER RUSH
kaoma
KAOMA(1)
Kaoma(2)
KIM WILDE
Klassyka
KONCERTY
 
Kraftwerk
Lady Pank
Lady pank dyskografia
LADY PANK(1)
Lady Pank(2)
Led Zeppelin
Lombard
LONDON BOYS Album 05 - The Twelve Commandments Of Dance (2009r)
MADONNA
 
Madonna(1)
 
Madonna-filmy
Maja i Andrzej Sikorowscy - Sprawa rodzinna
Majka Jeżowska-Najpiękn iejsza W Klasie-Złota Kolekcja(OK)
Master of Chant I
Masters Of Chant Chapter IV
Masters Of Chant Chapter V
Masters of chant II
Masters Of Chant III
MICHAEL JACKSON
 
MICHAL BAJOR
Mieczyslaw Fogg - Jesienne róże - Złota kolekcja 2001
Mike Oldfield
MODERN TALKING
 
ALBUMY
MODERN TALKING(1)
MODERN TALKING(2)
Modern Talking(3)
Modern Talking(4)
Modern Talking(5)
Modern Talking-teledyski
Mr.Dance - Mr.Dance (Paweł Stasiak-solowo)
MR.DANCE - Pozdrowienia dla Papa Dance (Paweł Stasiak-solowo)
MUZYKA
MUZYKA RELAKSACYJNA
Ocarina - El Mejor Disco De Relajacion
Odgłosy natury
Ofra Haza
PANFLET
Papa Dance - Naj Story-Złota kolekcja 2003
Papa Dance - Nasz ziemski Eden 1988
Papa Dance - Papa Dance 1985
Papa Dance - Ponizej krytyki 1986
Papa Dance(1)
Perfeckt
Piersi
Piotr Rubik CD1
 
CD2
CD1
POD BUDĄ
 
Pod Budą - Kraków, Piwna 7
Prywatne
QUEEN
Queen - Absolute Greatest 2009 RAR
QUEEN - dyskografia rar
QUEEN-A Day At The Races
Queen-albumy
Queen-Dyskografia
ROMATNIC WARRIORS 1987
ROXETTE
ROXETTE(1)
Roxette(2)
RÓŻNE
Ryszard Rynkowski
Ryszard Rynkowski(1)
Sabrina
Sabrina - Like A Yoyo
Sabrina - Boys (1987)
Sabrina - Something special (1988)
Sabrina - Super Sabrina (Album) 1989
sade
 
Sade(1)
Salon wierszy
 
SANDRA
SANDRA - THE LONGPLAY 1985
Sandra(1)
Sandra(2)
Sandra-teledyski
Santana
 
Santana Carlos
 
Savage
Savage - Greates Hits
Scorpions
 
Scorpions-koncert y
Scott McKenzie
Śmieszne przeróbki znanych piosenek
Soldier Of Love 2010 RAR
SOSNICKA ZDZISLAWA
T love dyskografia
T. Love
Tanita Tikarama
TELEDYSKI
 
The Beatles
The Dark Side
TINA TURNER
 
T.T.CD1
CD2
TINA TURNER(1)
TOP 1000 OF THE LAST 30 YEARS
TRABKA
ULTRA TRAXX REMIXES (MEGA DLUGIE WERSJE PIOSENEK!!!)
WHITNEY HOUSTON
 
WILKI I ROBERT GAWLIŃSKI
 
ROBERT GAWLIŃSKI
 
WILKI
zachomikowane
ZDJĘCIA,TAPETY,OB RAZKI
 
Zdzisława Sośnicka
 
ZZ Top
Pokazuj foldery i treści
  • 1,15 GB
  • 11 lis 11 18:56
obrazek
produkcja:USA
gatunek:Akcja, Sci-Fi
Od lat na całym świecie - Buenos Aires, Seul, Francja, Niemcy czy Chiny - dokumentowane są przypadki pojawienia się UFO. Ale w roku 2011 to, co kiedyś było tylko znakiem na niebie, stanie się przerażającą rzeczywistością. Ziemia zostanie zaatakowana przez nieznane siły. Podczas gdy ludzie będą świadkami upadku największych miast świata, Los Angeles stanie się ostatnim bastionem ludzkości w bitwie, której nikt się nie spodziewał. I to przed sierżantem marines (Aaron Eckhart) i jego nowym plutonem będzie postawione zadanie starcia z wrogiem, z jakim nigdy do tej pory nie mieli do czynienia.
obrazek

z chomika szajkan

  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    1
  • pliki muzyczne
    0

1 plików
1,15 GB

Miranda28

Miranda28 napisano 8.04.2015 15:40

zgłoś do usunięcia

★ WITAM MILUTKO ★

★ Nie zapominaj o tym że każdy nowy dzień jest Ci dany po to żebyś był(a) szczęśliwy(a) ஜ♥ SAMYCH CUDOWNYCH CHWIL Z SERCA ŻYCZĘ!!! POZDRAWIAM CIEPLUTKO .─═ڿڰۣڿ☻ڿڰۣڿ═─*KRYSTYNA.ஜ♥

obrazek

reliance79

reliance79 napisano 9.04.2015 11:16

zgłoś do usunięcia
obrazek
Każdy dzień jest dob­ry na by­cie szczęśli­wym ! Szczęścia,uśmiechu i zadowolenia dziś Tobie życzę...Pozdrawiam Morgano...Darek
Dla Ciebie
Miranda28

Miranda28 napisano 9.04.2015 13:26

zgłoś do usunięcia

★ WITAM MILUTKO ★

★Tylko szczęśliwy człowiek może innych obdarzyć szczęściem ஜ♥ NIECH SZCZĘŚCIE I RADOŚĆ WYPEŁNIA KAŻDĄ TWOJĄ CHWILĘ POZDRAWIAM CIEPLUTKO .─═ڿڰۣڿ☻ڿڰۣڿ═─*KRYSTYNA.ஜ♥

obrazek

daniel5999

daniel5999 napisano 11.04.2015 00:20

zgłoś do usunięcia
Zapraszam do mnie po Filmy Religijne , lecz nie tylko . Na moim chomiku znajdziesz również świadectwa i wykłady Religijne , które warto posłuchać . Na moim chomiku jest Free co tydzień w piątki . Zapraszam do pobierania i CHOMIKOWANIA . Życzę miłego i spokojnego dnia .Pozdrawiam Daniel
desperaddos

desperaddos napisano 11.04.2015 20:00

zgłoś do usunięcia
obrazek
Porwę Cię do krainy snu i po­każę czym jest piękny sen.Cudownego wieczoru i nocy z bajecznymi snami Tobie Morgano życzę___Darek___
Dla Ciebie
FILMY-NOWOSCI-2015

FILMY-NOWOSCI-2015 napisano 13.04.2015 15:56

zgłoś do usunięcia
FILMY-NOWOŚCI-2015 zαρяαѕzαм
VALENCIA-FILMY-PL

VALENCIA-FILMY-PL napisano 16.04.2015 16:55

zgłoś do usunięcia

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności