Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
lucek583
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Lucjan

widziany: dzisiaj o 15:36

  • pliki muzyczne
    50508
  • pliki wideo
    6910
  • obrazy
    13420
  • dokumenty
    39

73982 plików
14337,22 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
lucek583
Android
 
Automapy
 
Dance Club 2016
Dokumenty
 
Filmy
 
Galeria
 
Gry PC (hasło lucek583)
Gry PS3
 
Gry XBox 360
 
I Love Trance (Megamix)
Koncerty
 
Muzyka
 
Ballady
 
I Love Ballads 2CD (2012)
Love - The Essential Ballads 3CD (2012)
Dance
 
Sandra (Dyskografi a)
Dance Club
 
Death Metal
 
Fleshgod Apocalypse
Dj Beltz (Mixes)
 
DJ Lucek
 
Best Of Vocal Trance
 
Best Of Vocal Trance Remixes 2015
Italo Disco & Eurodance (Megamix)
Trance & Vocal Trance (Megamix)
Electronic,Ins trumental and New Age
 
Euro Dance
 
Hard Rock & Rock
 
Heavy & Power Metal
 
Accept (Dyskografi a)
 
Adastra (Dyskografi a)
 
Adrenaline Mob (Dyskografi a)
 
Age Of Artemis (Dyskografi a)
 
Age Of Artemis - 2012 Overcomi ng Limits
Age Of Artemis - 2014 The Waking Hour
Ahab
 
Ahab - 2006 The Call Of The Wretched Sea
Ahab - 2009 The Divinity Of Oceans
Ahab - 2012 The Giant
Alestorm (Dyskografi a)
 
Almah (Dyskografi a)
 
Altaria (Dyskografi a)
 
Amaranthe (Dyskografi a)
 
Amaranth e - 2011 Amaranth e
Amaranth e - 2013 The Nexus
Amaranth e - 2014 Massive Addictiv e (Japanes e Deluxe Edition)
Angels Of Babylon (Dyskografi a)
 
Angels Of Babylon - 2010 Kingdom Of Evil
Angels Of Babylon - 2013 Thunderg od
Angra (Dyskografi a)
 
Anthrax (Dyskografi a)
 
Anvil (Dyskografi a)
 
Arctic Flame (Dyskografi a)
 
Arctic Flame - 2006 Primeval Aggresso r
Arctic Flame - 2008 Declarat ion
Arctic Flame - 2011 Guardian At The Gate
Argus (Dyskografi a)
 
Argus - 2009 Argus
Argus - 2011 Boldly Stride The Doomed
Argus - 2013 Beyond The Martyrs
Armory
 
Armory - 2007 The Dawn Of Enlighte nment
Armory - 2013 Empyrean Realms
Arthemis (Dyskografi a)
 
Asperity
 
Asperity - 2004 The Final Demand
Astral Doors (Dyskografi a)
 
Astralion
 
Astralio n - 2014 Astralio n
At Vance (Dyskografi a)
 
Audiovision (Dyskografi a)
 
Audiovis ion - 2005 The Calling
Audiovis ion - 2010 Focus
Avalanch (Dyskografi a)
 
Avantasia (Dyskografi a)
 
Axel Rudi Pell (Dyskografi a)
 
Axenstar (Dyskografi a)
 
Axxis (Dyskografi a)
 
Barren Earth (Dyskografi a)
 
Barren Earth - 2010 Curse Of The Red River
Barren Earth - 2012 The Devil's Resolve
Barren Earth - 2015 On Lonely Towers
Benedictum (Dyskografi a)
 
Black Majesty (Dyskografi a)
 
Blaze - Blaze Bayley (Dyskografi a)
 
Blazon Stone (Dyskografi a)
 
Blazon Stone - 2013 Return To Port Royal
Blazon Stone - 2015 No Sign Of Glory
Blind Guardian (Dyskografi a)
 
Bloodbound (Dyskografi a)
 
Book Of Reflections (Dyskografi a)
 
Book Of Reflecti ons - 2004 Book Of Reflecti ons
Book Of Reflecti ons - 2006 Chapter II Unfold The Future
Book Of Reflecti ons - 2012 Relentle ss Fighter
Born Of Osiris (Dyskografi a)
 
Brainstorm (Dyskografi a)
 
Britny Fox (Dyskografi a)
 
Bullet For My Valentine (Dyskografi a)
 
Burning Kingdom
 
Burning Kingdom - 2009 Livin Now
Burning Kingdom - 2011 Down To The Road
Burning Kingdom - 2013 Simplifi ed
Burning Point (Dyskografi a)
 
Cardiant (Dyskografi a)
 
Cardiant - 2005 Midday Moon
Cardiant - 2009 Tomorrow 's Daylight
Cardiant - 2013 Verge
Cauldron (Dyskografi a)
 
Celesty (Dyskografi a)
 
Children Of Bodom (Dyskografi a)
 
Cinderella (Dyskografi a)
 
Circle II Circle (Dyskografi a)
 
Cloudscape (Dyskografi a)
 
Code Of Silence (Dyskografi a)
 
Code Of Silence - 2013 Dark Skies Over Babylon
Conquest (Dyskografi a)
 
Crystal Eyes (Dyskografi a)
 
Crystallion (Dyskografi a)
 
Custard (Dyskografi a)
 
Dark Moor (Dyskografi a)
 
Darkseed (Dyskografi a)
 
Darkwater (Dyskografi a)
 
Darkwate r - 2007 Calling The Earth To Witness
Darkwate r - 2010 Where Stories End
David Shankle Group (Dyskografi a)
 
David Shankle Group - 2003 Ashes To Ashes
David Shankle Group - 2007 Hellborn
David Shankle Group - 2015 Still A Warrior
Dawn Of Destiny (Dyskografi a)
 
Derdian (Dyskografi a)
 
Desert Sin (Dyskografi a)
 
Desert Sin - 2009 The Edge Of Horizon
Desert Sin - 2012 Destinat ion Paradise
Dignity (Dyskografi a)
 
Dignity - 2008 Project Destiny
Dignity - 2013 Balance Of Power
DIO (Dyskografi a)
 
Dionysus (Dyskografi a)
 
Dionysus - 2002 Sign Of Truth
Dionysus - 2004 Anima Mundi
Dionysus - 2006 Fairytal es And Reality
Disturbed (Dyskografi a)
 
Divinefire (Dyskografi a)
 
Domination Black (Dyskografi a)
 
Dominati on Black - 2008 Haunting (EP)
Dominati on Black - 2012 Dimensio n Death
Doro (Dyskografi a)
 
DragonForce (Dyskografi a)
 
DragonHamme r (Dyskografi a)
 
DragonHa mmer - 2001 The Blood Of The Dragon
DragonHa mmer - 2004 Time For Expiatio n
DragonHa mmer - 2013 The X Experime nt
Dragonheart (Dyskografi a)
 
Dragonland (Dyskografi a)
 
Dragonsfire (Dyskografi a)
 
Dragonsf ire - 2008 Visions Of Fire
Dragonsf ire - 2010 Metal Service
Dragonsf ire - 2013 Speed Demon (EP)
Dragony (Dyskografi a)
 
Dragony - 2012 Legends
Dragony - 2015 Shadowpl ay
Dream Evil (Dyskografi a)
 
Dream Master (Dyskografi a)
 
Dream Theater (Dyskografi a)
 
Dreamland (Dyskografi a)
 
Dreamlan d - 2005 Future's Calling
Dreamlan d - 2007 Eye For An Eye
Dreamlan d - 2009 Exit 49
Dreamtale (Dyskografi a)
 
Dyslesia (Dyskografi a)
 
Eden's Curse (Dyskografi a)
 
Edgedown
 
Edgedown - 2014 Statues Fall
Edguy (Dyskografi a)
 
Elvenking (Dyskografi a)
 
Emerald (Dyskografi a)
 
Empires Of Eden (Dyskografi a)
 
Eridanus
 
Eridanus - 2013 Hell Therapy
Etherna
 
Etherna - 2014 Forgotte n Beholder
Evergrey (Dyskografi a)
 
Evertale
 
Evertale - 2013 Of Dragons And Elves
Evil Masquerade (Dyskografi a)
 
Excalion (Dyskografi a)
 
Excalion - 2005 Primal Exhale
Excalion - 2007 Waterlin es
Excalion - 2010 High Time
Falconer (Dyskografi a)
 
Fatal Force (Dyskografi a)
 
Fatal Force - 2006 Fatal Force
Fatal Force - 2012 Unholy Rites
FireForce (Dyskografi a)
 
FireForc e - 2011 March On
FireForc e - 2014 Deathbri nger
Firewind (Dyskografi a)
 
Forgotten Tales (Dyskografi a)
 
Forgotte n Tales - 2001 The Promise
Forgotte n Tales - 2004 All The Sinners
Forgotte n Tales - 2010 We Shall See The Light
Fozzy (Dyskografi a)
 
Freedom Call (Dyskografi a)
 
Frozen Tears (Dyskografi a)
 
Gaia Epicus (Dyskografi a)
 
Gamma Ray (Dyskografi a)
 
Gloryful (Dyskografi a)
 
Gloryful - 2013 The Warrior' s Code
Gloryful - 2014 Ocean Blade
Golden Resurrectio n (Dyskografi a)
 
Golden Resurrec tion - 2010 Glory To My King
Golden Resurrec tion - 2011 Man With A Mission
Golden Resurrec tion - 2012 One Voice For The Kingdom
Grand Magus (Dyskografi a)
 
Grave Digger (Dyskografi a)
 
Gun Barrel (Dyskografi a)
 
Gwydion (Dyskografi a)
 
Gwydion - 2008 Ynys Mon
Gwydion - 2010 Horn Triskeli on
Gwydion - 2013 Veteran
Halford (Dyskografi a)
 
Halloween (Dyskografi a)
 
HammerFall (Dyskografi a)
 
Hammerforce (Dyskografi a)
 
Hammerfo rce - 2009 Dice
Hammerfo rce - 2013 Access Denied
Heaven & Hell (Dyskografi a)
 
Heaven & Hell - 2007 Live Radio City Music Hall (Live 2CD)
Heaven & Hell - 2009 The Devil You Know
Heavenly (Dyskografi a)
 
Heavens Gate (Dyskografi a)
 
Hell In The Club (Dyskografi a)
 
Hell In The Club - 2011 Let The Games Begin
Hell In The Club - 2014 Devil On My Shoulder
Hell In The Club - 2016 Shadow Of The Monster
Helloween (Dyskografi a)
 
Hellyeah (Dyskografi a)
 
Hibria (Dyskografi a)
 
Highland Glory (Dyskografi a)
 
Highland Glory - 2003 From The Cradle To The Brave
Highland Glory - 2005 Forever Endeavou r
Highland Glory - 2011 Twist Of Faith
Highlord (Dyskografi a)
 
Holy Grail (Dyskografi a)
 
Holy Grail - 2009 Improper Burial (EP)
Holy Grail - 2010 Crisis In Utopia
Holy Grail - 2013 Ride The Void
Human Fortress (Dyskografi a)
 
Ibridoma
 
Ibridoma - 2010 Ibridoma
Ibridoma - 2012 Night Club
Ibridoma - 2014 Goodbye Nation
Iced Earth (Dyskografi a)
 
Impellitter i (Dyskografi a)
 
Iron Fire (Dyskografi a)
 
Iron Kingdom (Dyskografi a)
 
Iron Kingdom - 2011 Curse Of The Voodoo Queen
Iron Kingdom - 2013 Gates Of Eternity
Iron Kingdom - 2015 Ride For Glory
Iron Maiden (Dyskografi a)
 
Iron Mask (Dyskografi a)
 
Iron Savior (Dyskografi a)
 
Jon Oliva's Pain (Dyskografi a)
 
Judas Priest (Dyskografi a)
 
Kaledon (Dyskografi a)
Kamelot (Dyskografi a)
 
King Diamond (Dyskografi a)
 
Leverage (Dyskografi a)
 
Leverage - 2006 Tides
Leverage - 2008 Blind Fire
Leverage - 2009 Circus Colossus
Lita Ford (Dyskografi a)
 
Lizzy Borden (Dyskografi a)
 
Lonewolf (Dyskografi a)
 
Lord (Dyskografi a)
 
Lords Of Black
 
Lords Of Black - 2014 Lords Of Black
Magic Kingdom (Dyskografi a)
 
Majesty (Dyskografi a)
 
Manowar (Dyskografi a)
 
Mastercastl e (Dyskografi a)
 
Masterplan (Dyskografi a)
 
Masterstrok e (Dyskografi a)
 
Mean Streak (Dyskografi a)
 
Mean Streak - 2009 Metal Slave
Mean Streak - 2011 Declarat ion Of War
Mean Streak - 2013 Trial By Fire
Megadeth (Dyskografi a)
 
Mercyful Fate (Dyskografi a)
 
Messiah's Kiss (Dyskografi a)
 
Metal Law (Dyskografi a)
 
Metal Law - 2007 Night Of The Wolf
Metal Law - 2008 Lawbreak er
Metalium (Dyskografi a)
 
Metallica (Dyskografi a)
 
Mob Rules (Dyskografi a)
 
Mooncry
 
Mooncry - 2013 Mirror's Diary
Mystic Prophecy (Dyskografi a)
 
Narnia (Dyskografi a)
 
Nightmare (Dyskografi a)
 
Nightqueen (Dyskografi a)
 
Nightque en - 2010 Inaugura tion
Nightque en - 2012 For Queen And Metal
Nightque en - 2014 rEvoluti on
Odyssea (Dyskografi a)
 
Odyssea - 2004 Tears In Floods
Odyssea - 2015 Storm
Olympos Mons (Dyskografi a)
 
Olympos Mons - 2004 Coquista dor
Olympos Mons - 2007 Medievil
Operadyse (Dyskografi a)
 
Operadys e - 2013 Pandemon ium
Ozzy Osbourne (Dyskografi a)
 
Pagan's Mind (Dyskografi a)
 
Pantera (Dyskografi a)
 
Paragon (Dyskografi a)
 
Persuader (Dyskografi a)
 
Pharaoh (Dyskografi a)
 
Pharaoh's Curse
 
Pharaoh' s Curse - 2014 Pharaoh' s Curse
Power Quest (Dyskografi a)
 
Power Theory (Dyskografi a)
 
Power Theory - 2012 An Axe To Grind
Power Theory - 2015 Driven By Fear
Powerwolf (Dyskografi a)
 
Powerworld (Dyskografi a)
 
Powerwor ld - 2008 Powerwor ld
Powerwor ld - 2010 Human Parasite
Powerwor ld - 2013 Cyberste ria
Pretty Maids (Dyskografi a)
 
Primal Fear (Dyskografi a)
 
Pyramaze (Dyskografi a)
 
Racer X (Dyskografi a)
 
Rage (Dyskografi a)
 
Ram (Dyskografi a)
 
Rammstein (Dyskografi a)
 
Raven (Dyskografi a)
 
Raven Lord (Dyskografi a)
 
Raven Lord - 2013 Descent To The Underwor ld
Rebellion (Dyskografi a)
 
Reverence
 
Reverenc e - 2012 When Darkness Calls
Revolution Renaissance (Dyskografi a)
 
Revoluti on Renaissa nce - 2008 New Era
Revoluti on Renaissa nce - 2009 Age Of Aquarius
Revoluti on Renaissa nce - 2010 Trinity
Ring Of Fire (Dyskografi a)
 
Rob Rock (Dyskografi a)
 
Rocka Rollas (Dyskografi a)
 
Roxxcalibur (Dyskografi a)
 
Roxxcali bur - 2009 NWOBHM For Muthas
Roxxcali bur - 2011 Lords Of The NWOBHM
Roxxcali bur - 2015 Gems Of The NWOBHM
Royal Hunt (Dyskografi a)
 
Running Wild (Dyskografi a)
 
Sabaton (Dyskografi a) (Hasło lucek583)
Sacred Gate
 
Sacred Gate - 2012 When Eternity Ends
Salamandra
 
Salem
 
Salem - 2013 Forgotte n Dreams
Savage Master
 
Savage Master - 2014 Mask Of The Devil
Savatage (Dyskografi a)
 
Saxon (Dyskografi a)
 
Scelerata (Dyskografi a)
 
Scelerat a 2007 - Darkness And Light
Scelerat a 2008 - Skeleton s Dominati on
Scelerat a 2012 - The Sniper
Sebastian Bach (Dyskografi a)
 
Secret Sphere (Dyskografi a)
 
Serenity (Dyskografi a)
 
Seven Witches (Dyskografi a)
 
Shadowside (Dyskografi a)
 
Shadowsi de - 2007 Theatre Of Shadows
Shadowsi de - 2009 Dare To Dream
Shadowsi de - 2011 Inner Monster Out
Silent Force (Dyskografi a)
 
Silent Opera (Dyskografi a)
 
Silent Opera - 2011 Imoortal Beauty
Silent Opera - 2014 Reflecti ons
Silverlane (Dyskografi a)
 
Silverla ne - 2005 Legend Of Safar
Silverla ne - 2009 My Inner Demon
Silverla ne - 2010 Above The Others
Sinbreed (Dyskografi a)
 
Sinbreed - 2010 When Worlds Collide
Sinbreed - 2014 Shadows
Sinner (Dyskografi a)
 
Sister Sin (Dyskografi a)
 
Six Magics (Dyskografi a)
 
Skeletoon
 
Skeletoo n - 2016 The Curse Of The Avenger
Soldier
 
Soldier - 2013 Dogs Of War
Sonata Arctica (Dyskografi a)
 
Sonic Prophecy (Dyskografi a)
 
Sonic Prophecy - 2011 A Divine Act of War
Sonic Prophecy - 2015 Apocalyp tic Promenad e
Stargazery (Dyskografi a)
 
Stargaze ry - 2011 Eye On The Sky
Stargaze ry - 2015 Stars Aligned
Steel Attack (Dyskografi a)
 
Steel Horse (Dyskografi a)
 
Steel Horse - 2009 Wild Power
Steel Horse - 2011 In The Storm
Steelheart (Dyskografi a)
 
Steelwing (Dyskografi a)
 
Steelwin g - 2010 Lord Of The Wastelan d
Steelwin g - 2012 Zone Of Alienati on
Stonewall (Dyskografi a)
 
Stonewal l - 2011 Victims Of Evil
Stormhammer (Dyskografi a)
 
StormHunter (Dyskografi a)
 
Stormhun ter - 2009 Stormhun ter
Stormhun ter - 2011 Crime And Punishme nt
Stormhun ter - 2014 An Eye For An I
StormWarrio r (Dyskografi a)
 
Stratovariu s (Dyskografi a)
 
Striker (Dyskografi a)
 
Stryper (Dyskografi a)
 
Symfonia (Dyskografi a)
 
Symfonia - 2011 In Paradisu m
Symphony X (Dyskografi a)
 
Symphorce (Dyskografi a)
 
Tad Morose (Dyskografi a)
 
Tarot (Dyskografi a)
 
Thaurorod (Dyskografi a)
 
Thauroro d - 2007 Morning Lake (Promo)
Thauroro d - 2010 Upon Haunted Battlefi elds
Thauroro d - 2013 Anteinfe rno
Thunderston e (Dyskografi a)
 
Torian (Dyskografi a)
 
Torian - 2005 Dreams Under Ice
Torian - 2009 Thunder Times
Torian - 2012 Dawn
Twilight Force
 
Twilight Force - 2014 Tales Of Ancient Propheci es
Twilight Guardians (Dyskografi a)
 
Twilightnin g (Dyskografi a)
 
Twisted Tower Dire (Dyskografi a)
 
TYR (Dyskografi a)
 
U.D.O. (Dyskografi a)
 
Unisonic (Dyskografi a)
 
Victorius (Dyskografi a)
 
Victoriu s - 2012 The Awakenin g
Victoriu s - 2014 Dreamcha ser
Victory (Dyskografi a)
 
Viper (Dyskografi a)
 
Vision Divine (Dyskografi a)
 
W.A.S.P. (Dyskografi a)
 
Wasp - 1984 Wasp
Wasp - 1985 The Last Command
Wasp - 1986 Inside The Electric Circus
Wasp - 1989 The Headless Children
Wasp - 1992 The Crimson Idol
Wasp - 1995 Still Not Black Enough
Wasp - 1997 K.F.D
Wasp - 1999 Helldora do
Wasp - 2000 The Sting (Live)
Wasp - 2001 Unholy Terror
Wasp - 2002 Dying For The World
Wasp - 2004 The Neon God part.1 - The Rise
Wasp - 2004 The Neon God part.2 - The Demise
Wasp - 2007 Dominato r
Wasp - 2009 Babylon
Wasp - 2015 Golgotha
White Skull (Dyskografi a)
 
Wilde Starr (Dyskografi a)
 
Wilde Starr - 2009 Arrival
Wilde Starr - 2012 A Tell Tale Heart
Wind Rose
 
Wind Rose - 2012 Shadows Over Lothadru in
Winterstorm (Dyskografi a)
 
Winterst orm - 2010 A Coming Storm
Winterst orm - 2012 Kings Will Fall
Winterst orm - 2014 Cathyron
Wisdom (Dyskografi a)
 
Wizard (Dyskografi a)
 
Wolf (Dyskografi a)
 
Yngwie J. Malmsteen (Dyskografi a)
Heavy Power Metal (Polskie Zespoły)
 
Italo Disco
 
Lata 60's
 
The Beatles
The Beatles - 2007 Greatest Hits Part.1 1962-196 5 (2CD)
The Beatles - 2007 Greatest Hits Part.2 1966-197 0 (2CD)
Lata 70's
 
Lata 80's
 
Muzyka Ambient, Chillout
 
Nowości (2012)
 
Polskie
 
Andrzej Piaseczny
Polskie Kolędy
 
Natalia Kukulska
Pop,Soul and R&B
 
Symphonic Gothic Metal
 
Trance
 
Vocal Trance
 
Własne Kompozycje
Ballady
Okładki
 
Pakito
Playlisty
Prywatne
Teledyski
 
TMF YEAR VIDEO
Turbotronic - To The Party
zachomikowane
Pokazuj foldery i treści
  • 1,0 MB
  • 23 paź 11 11:27
Amerykańska grupa muzyczna, założona w 1982 roku przez muzyków kalifornijskiej formacji Sister - Tony Richardsa (perkusja), Blackie Lawlessa (śpiew, bas) oraz Randy Pipera (gitara). Zespół stał się jednym z najważniejszych filarów ówczesnej sceny L.A., obok grup Mötley Crüe, Ratt i Quiet Riot, a na przestrzeni lat zyskał stałe miejsce w historii hard rocka.
W 1984 roku grupa zrealizowała swój debiutacki singiel „Animal (Fuck Like A Beast)” z budzącą kontrowersje okładką. Pełnowymiarowy album zatytułowany „ „W.A.S.P.” trafił do sklepów w sierpniu tego samego roku, a dzięki utworom „L.O.V.E. Machine” czy „I Wanna Be Somebody” płyta sprzedawała się bardzo dobrze. Drugi krążek „The Last Command” (1985) okazał się być najwyżej notowaną na liście Billboardu (#47) płytą w historii grupy. W.A.S.P. zrealizował dotąd 15 albumów studyjnych. Najnowsza produkcja zespołu, zatytułowana „Babylon” trafiła w ręce fanów w roku 2009. Przez skład zespołu przewinęło się kilkunastu muzyków, a do dziś jedynym oryginalnym członkiem pierwotnego składu grupy pozostaje jej lider – wokalista, instrumentalista i główny kompozytor - Blackie Lawless.
Skrót tworzący nazwę zespołu oficjalnie nie posiada rozwinięcia, choć najbardziej popularnym domysłem jest „We Are Sexual Perverts”.
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    1
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

1 plików
0,96 MB

eliza1234567

eliza1234567 napisano 22.01.2016 21:02

zgłoś do usunięcia
SP0KSIK-1976

SP0KSIK-1976 napisano 23.01.2016 19:07

zgłoś do usunięcia
BeatleJohn

BeatleJohn napisano 25.01.2016 21:47

zgłoś do usunięcia
Lucjan ładny zestaw gier tylko gdzie są linki do kolekcji "Call Of Duty" ???
chomik.filmowy

chomik.filmowy napisano 26.01.2016 09:31

zgłoś do usunięcia
zapraszam
chomik.filmowy

chomik.filmowy napisano 30.01.2016 19:54

zgłoś do usunięcia
zapraszam
g.iorgioo

g.iorgioo napisano 4.02.2016 19:42

zgłoś do usunięcia

zyggi47

zyggi47 napisano dzisiaj o 13:49

zgłoś do usunięcia
Pozwoliłem sobie, trochę Cię okraść ...Dzięki ...Pozdrawiam ..

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (841)Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (841)
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności