zapomniałem
Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
lucek583
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Lucjan

widziany: dzisiaj o 09:38

  • pliki muzyczne
    45375
  • pliki wideo
    6735
  • obrazy
    11697
  • dokumenty
    46

69554 plików
16493,56 GB

Ukryj opis Rozwiń
FolderyFoldery
lucek583
Android
 
Automapy
 
Chomik Motyl-1964
 
ALBUMY 2011-12
Dokumenty
 
Filmy
 
Galeria
 
Gry PC
 
Gry PS3
 
Gry XBox 360
 
Koncerty
 
Muzyka
 
Ballady
 
I Love Ballads 2CD (2012)
Love - The Essential Ballads 3CD (2012)
Dance
 
Sandra (Dyskografi a)
Dance Club
 
Dj Beltz (Mixes)
 
DJ Lucek
 
Italo Disco & Eurodance (Megamix)
Trance & Vocal Trance (Megamix)
Euro Dance
 
Hard Rock & Rock
 
Heavy & Power Metal
 
Accept (Dyskografi a)
 
Adastra (Dyskografi a)
 
Adastra - 2007 The Last Sunset
Adastra - 2008 Death Or Dominati on
Adastra - 2012 Corroder Of Minds
Adrenaline Mob (Dyskografi a)
 
Age Of Artemis (Dyskografi a)
 
Age Of Artemis - 2012 Overcomi ng Limits
Almah (Dyskografi a)
 
Altaria (Dyskografi a)
 
Amaranthe (Dyskografi a)
 
Amaranth e - 2011 Amaranth e
Amaranth e - 2013 The Nexus
Angels Of Babylon (Dyskografi a)
 
Angels Of Babylon - 2010 Kingdom Of Evil
Angels Of Babylon - 2013 Thunderg od
Angra (Dyskografi a)
 
Anthrax (Dyskografi a)
 
Anvil (Dyskografi a)
 
Arctic Flame (Dyskografi a)
 
Arctic Flame - 2006 Primeval Aggresso r
Arctic Flame - 2008 Declarat ion
Arctic Flame - 2011 Guardian At The Gate
Argus (Dyskografi a)
 
Argus - 2009 Argus
Argus - 2011 Boldly Stride The Doomed
Argus - 2013 Beyond The Martyrs
Arthemis (Dyskografi a)
 
Astral Doors (Dyskografi a)
 
At Vance (Dyskografi a)
 
Audiovision (Dyskografi a)
 
Audiovis ion - 2005 The Calling
Audiovis ion - 2010 Focus
Avalanch (Dyskografi a)
 
Avantasia (Dyskografi a)
 
Axel Rudi Pell (Dyskografi a)
 
Axenstar (Dyskografi a)
 
Axxis (Dyskografi a)
 
Benedictum (Dyskografi a)
 
Black Majesty (Dyskografi a)
 
Blaze - Blaze Bayley (Dyskografi a)
 
Blind Guardian (Dyskografi a)
 
Bloodbound (Dyskografi a)
 
Book Of Reflections (Dyskografi a)
 
Book Of Reflecti ons - 2004 Book Of Reflecti ons
Book Of Reflecti ons - 2006 Chapter II Unfold The Future
Book Of Reflecti ons - 2012 Relentle ss Fighter
Brainstorm (Dyskografi a)
 
Britny Fox (Dyskografi a)
 
Bullet For My Valentine (Dyskografi a)
 
Burning Point (Dyskografi a)
 
Cardiant (Dyskografi a)
 
Cardiant - 2005 Midday Moon
Cardiant - 2009 Tomorrow 's Daylight
Cardiant - 2013 Verge
Cauldron (Dyskografi a)
 
Cauldron - 2009 Chained To The Nite
Cauldron - 2011 Burning Fortune
Cauldron - 2012 Tomorrow 's Lost
Celesty (Dyskografi a)
 
Children Of Bodom (Dyskografi a)
 
Cinderella (Dyskografi a)
 
Circle II Circle (Dyskografi a)
 
Code Of Silence (Dyskografi a)
 
Code Of Silence - 2013 Dark Skies Over Babylon
Conquest (Dyskografi a)
 
Crystal Eyes (Dyskografi a)
 
Crystallion (Dyskografi a)
 
Custard (Dyskografi a)
 
Dark Moor (Dyskografi a)
 
Darkseed (Dyskografi a)
 
Darkwater (Dyskografi a)
 
Darkwate r - 2007 Calling The Earth To Witness
Darkwate r - 2010 Where Stories End
David Shankle Group (Dyskografi a)
 
David Shankle Group - 2003 Ashes To Ashes
David Shankle Group - 2007 Hellborn
Dawn Of Destiny (Dyskografi a)
 
Desert Sin (Dyskografi a)
 
Desert Sin - 2009 The Edge Of Horizon
Desert Sin - 2012 Destinat ion Paradise
Dignity (Dyskografi a)
 
Dignity - 2008 Project Destiny
Dignity - 2013 Balance Of Power
DIO (Dyskografi a)
 
Divinefire (Dyskografi a)
 
Domination Black (Dyskografi a)
 
Dominati on Black - 2008 Haunting (EP)
Dominati on Black - 2012 Dimensio n Death
Doro (Dyskografi a)
 
DragonForce (Dyskografi a)
 
DragonHamme r (Dyskografi a)
 
DragonHa mmer - 2001 The Blood Of The Dragon
DragonHa mmer - 2004 Time For Expiatio n
DragonHa mmer - 2013 The X Experime nt
Dragonland (Dyskografi a)
 
Dragonsfire (Dyskografi a)
 
Dragonsf ire - 2008 Visions Of Fire
Dragonsf ire - 2010 Metal Service
Dragonsf ire - 2013 Speed Demon (EP)
Dream Evil (Dyskografi a)
 
Dream Master (Dyskografi a)
 
Dream Theater (Dyskografi a)
 
Dreamland (Dyskografi a)
 
Dreamlan d - 2005 Future's Calling
Dreamlan d - 2007 Eye For An Eye
Dreamlan d - 2009 Exit 49
Dreamtale (Dyskografi a)
 
Dyslesia (Dyskografi a)
 
Eden's Curse (Dyskografi a)
 
Edguy (Dyskografi a)
 
Elvenking (Dyskografi a)
 
Emerald (Dyskografi a)
 
Empires Of Eden (Dyskografi a)
 
Empires Of Eden - 2009 Songs Of War And Vengeanc e
Empires Of Eden - 2010 Reborn In Fire
Empires Of Eden - 2012 Channell ing The Infinite
Eridanus
 
Eridanus - 2013 Hell Therapy
Evergrey (Dyskografi a)
 
Evertale
 
Evertale - 2013 Of Dragons And Elves
Evil Masquerade (Dyskografi a)
 
Excalion (Dyskografi a)
 
Excalion - 2005 Primal Exhale
Excalion - 2007 Waterlin es
Excalion - 2010 High Time
Falconer (Dyskografi a)
 
Fatal Force (Dyskografi a)
 
Fatal Force - 2006 Fatal Force
Fatal Force - 2012 Unholy Rites
Firewind (Dyskografi a)
 
Forgotten Tales (Dyskografi a)
 
Forgotte n Tales - 2001 The Promise
Forgotte n Tales - 2004 All The Sinners
Forgotte n Tales - 2010 We Shall See The Light
Freedom Call (Dyskografi a)
 
Frozen Tears (Dyskografi a)
 
Gaia Epicus (Dyskografi a)
 
Gamma Ray (Dyskografi a)
 
Golden Resurrectio n (Dyskografi a)
 
Golden Resurrec tion - 2010 Glory To My King
Golden Resurrec tion - 2011 Man With A Mission
Golden Resurrec tion - 2012 One Voice For The Kingdom
Grand Magus (Dyskografi a)
 
Grave Digger (Dyskografi a)
 
Gun Barrel (Dyskografi a)
 
Gwydion (Dyskografi a)
 
Gwydion - 2008 Ynys Mon
Gwydion - 2010 Horn Triskeli on
Gwydion - 2013 Veteran
Halford (Dyskografi a)
 
Halloween (Dyskografi a)
 
HammerFall (Dyskografi a)
 
Hammerforce (Dyskografi a)
 
Hammerfo rce - 2009 Dice
Hammerfo rce - 2013 Access Denied
Heaven & Hell (Dyskografi a)
 
Heaven & Hell - 2007 Live Radio City Music Hall (Live 2CD)
Heaven & Hell - 2009 The Devil You Know
Heavenly (Dyskografi a)
 
Heavens Gate (Dyskografi a)
 
Helloween (Dyskografi a)
 
Hellyeah (Dyskografi a)
 
Hellyeah - 2007 Hellyeah
Hellyeah - 2010 Stampede
Hellyeah - 2012 Band Of Brothers
Hibria (Dyskografi a)
 
Highland Glory (Dyskografi a)
 
Highland Glory - 2003 From The Cradle To The Brave
Highland Glory - 2005 Forever Endeavou r
Highland Glory - 2011 Twist Of Faith
Highlord (Dyskografi a)
 
Holy Grail (Dyskografi a)
 
Holy Grail - 2009 Improper Burial (EP)
Holy Grail - 2010 Crisis In Utopia
Holy Grail - 2013 Ride The Void
Human Fortress (Dyskografi a)
 
Iced Earth (Dyskografi a)
 
Impellitter i (Dyskografi a)
 
Iron Fire (Dyskografi a)
 
Iron Maiden (Dyskografi a)
 
Iron Mask (Dyskografi a)
 
Iron Savior (Dyskografi a)
 
Jon Oliva's Pain (Dyskografi a)
 
Judas Priest (Dyskografi a)
 
Kamelot (Dyskografi a)
 
King Diamond (Dyskografi a)
 
Leverage (Dyskografi a)
 
Leverage - 2006 Tides
Leverage - 2008 Blind Fire
Leverage - 2009 Circus Colossus
Lizzy Borden (Dyskografi a)
 
Lonewolf (Dyskografi a)
 
Lord (Dyskografi a)
 
Magic Kingdom (Dyskografi a)
 
Magic Kingdom - 1999 The Arrival
Magic Kingdom - 2004 Metallic Tragedy
Magic Kingdom - 2010 Symphony Of War (2CD)
Majesty (Dyskografi a)
 
Manowar (Dyskografi a)
 
Mastercastl e (Dyskografi a)
 
Masterplan (Dyskografi a)
 
Masterstrok e (Dyskografi a)
 
Mean Streak (Dyskografi a)
 
Mean Streak - 2009 Metal Slave
Mean Streak - 2011 Declarat ion Of War
Mean Streak - 2013 Trial By Fire
Megadeth (Dyskografi a)
 
Mercyful Fate (Dyskografi a)
 
Metal Law (Dyskografi a)
 
Metal Law - 2007 Night Of The Wolf
Metal Law - 2008 Lawbreak er
Metalium (Dyskografi a)
 
Mob Rules (Dyskografi a)
 
Mooncry
 
Mooncry - 2013 Mirror's Diary
Mystic Prophecy (Dyskografi a)
 
Narnia (Dyskografi a)
 
Nightmare (Dyskografi a)
 
Olympos Mons (Dyskografi a)
 
Olympos Mons - 2004 Coquista dor
Olympos Mons - 2007 Medievil
Operadyse (Dyskografi a)
 
Operadys e - 2013 Pandemon ium
Ozzy Osbourne (Dyskografi a)
 
Pagan's Mind (Dyskografi a)
 
Paragon (Dyskografi a)
 
Persuader (Dyskografi a)
 
Persuade r - 2000 The Hunter
Persuade r - 2004 Evolutio n Purgator y
Persuade r - 2006 When Eden Burns
Pharaoh (Dyskografi a)
 
Pharaoh's Curse
 
Pharaoh' s Curse - 2014 Pharaoh' s Curse
Power Quest (Dyskografi a)
 
Powerwolf (Dyskografi a)
 
Powerworld (Dyskografi a)
 
Powerwor ld - 2008 Powerwor ld
Powerwor ld - 2010 Human Parasite
Powerwor ld - 2013 Cyberste ria
Pretty Maids (Dyskografi a)
 
Primal Fear (Dyskografi a)
 
Pyramaze (Dyskografi a)
 
Pyramaze - 2004 Melancho ly Beast
Pyramaze - 2006 Legend Of The Bone Carver
Pyramaze - 2008 Immortal
Racer X (Dyskografi a)
 
Rage (Dyskografi a)
 
Ram (Dyskografi a)
 
Ram - 2005 Forced Entry
Ram - 2009 Lightbri nger
Ram - 2012 Death
Rammstein (Dyskografi a)
 
Raven (Dyskografi a)
 
Raven Lord (Dyskografi a)
 
Raven Lord - 2013 Descent To The Underwor ld
Rebellion (Dyskografi a)
 
Revolution Renaissance (Dyskografi a)
 
Revoluti on Renaissa nce - 2008 New Era
Revoluti on Renaissa nce - 2009 Age Of Aquarius
Revoluti on Renaissa nce - 2010 Trinity
Rob Rock (Dyskografi a)
 
Royal Hunt (Dyskografi a)
 
Running Wild (Dyskografi a)
 
Sabaton (Dyskografi a) (Hasło lucek583)
Salem
 
Salem - 2013 Forgotte n Dreams
Savatage (Dyskografi a)
 
Saxon (Dyskografi a)
 
Scelerata (Dyskografi a)
 
Scelerat a 2007 - Darkness And Light
Scelerat a 2008 - Skeleton s Dominati on
Scelerat a 2012 - The Sniper
Secret Sphere (Dyskografi a)
 
Serenity (Dyskografi a)
 
Seven Witches (Dyskografi a)
 
Shadowside (Dyskografi a)
 
Shadowsi de - 2007 Theatre Of Shadows
Shadowsi de - 2009 Dare To Dream
Shadowsi de - 2011 Inner Monster Out
Silent Force (Dyskografi a)
 
Silent Opera (Dyskografi a)
 
Silent Opera - 2011 Imoortal Beauty
Silent Opera - 2014 Reflecti ons
Silverlane (Dyskografi a)
 
Silverla ne - 2005 Legend Of Safar
Silverla ne - 2009 My Inner Demon
Silverla ne - 2010 Above The Others
Sinbreed (Dyskografi a)
 
Sinbreed - 2010 When Worlds Collide
Sinbreed - 2014 Shadows
Sinner (Dyskografi a)
 
Sister Sin (Dyskografi a)
 
Six Magics (Dyskografi a)
 
Soldier
 
Soldier - 2013 Dogs Of War
Sonata Arctica (Dyskografi a)
 
Sonic Prophecy (Dyskografi a)
 
Sonic Prophecy - 2011 A Divine Act of War
Stargazery (Dyskografi a)
 
Stargaze ry - 2011 Eye On The Sky
Steel Attack (Dyskografi a)
 
Steel Horse (Dyskografi a)
 
Steel Horse - 2009 Wild Power
Steel Horse - 2011 In The Storm
Steelheart (Dyskografi a)
 
Steelwing (Dyskografi a)
 
Steelwin g - 2010 Lord Of The Wastelan d
Steelwin g - 2012 Zone Of Alienati on
Stonewall (Dyskografi a)
 
Stonewal l - 2011 Victims Of Evil
StormWarrio r (Dyskografi a)
 
Stratovariu s (Dyskografi a)
 
Stryper (Dyskografi a)
 
Symfonia (Dyskografi a)
 
Symfonia - 2011 In Paradisu m
Symphony X (Dyskografi a)
 
Symphorce (Dyskografi a)
 
Tad Morose (Dyskografi a)
 
Tarot (Dyskografi a)
 
Thaurorod (Dyskografi a)
 
Thauroro d - 2007 Morning Lake (Promo)
Thauroro d - 2010 Upon Haunted Battlefi elds
Thauroro d - 2013 Anteinfe rno
Thunderston e (Dyskografi a)
 
Torian (Dyskografi a)
 
Torian - 2005 Dreams Under Ice
Torian - 2009 Thunder Times
Torian - 2012 Dawn
Twilight Guardians (Dyskografi a)
 
Twilightnin g (Dyskografi a)
 
Twisted Tower Dire (Dyskografi a)
 
TYR (Dyskografi a)
 
U.D.O. (Dyskografi a)
 
Victory (Dyskografi a)
 
Viper (Dyskografi a)
 
Vision Divine (Dyskografi a)
 
W.A.S.P. (Dyskografi a)
 
Wasp - 1984 Wasp
Wasp - 1985 The Last Command
Wasp - 1986 Inside The Electric Circus
Wasp - 1989 The Headless Children
Wasp - 1992 The Crimson Idol
Wasp - 1995 Still Not Black Enough
Wasp - 1997 K.F.D
Wasp - 1999 Helldora do
Wasp - 2000 The Sting (Live)
Wasp - 2001 Unholy Terror
Wasp - 2002 Dying For The World
Wasp - 2004 The Neon God part.1 - The Rise
Wasp - 2004 The Neon God part.2 - The Demise
Wasp - 2007 Dominato r
Wasp - 2009 Babylon
White Skull (Dyskografi a)
 
Wilde Starr (Dyskografi a)
 
Wilde Starr - 2009 Arrival
Wilde Starr - 2012 A Tell Tale Heart
Wind Rose
 
Wind Rose - 2012 Shadows Over Lothadru in
Winterstorm (Dyskografi a)
 
Winterst orm - 2010 A Coming Storm
Winterst orm - 2012 Kings Will Fall
Winterst orm - 2014 Cathyron
Wisdom (Dyskografi a)
 
Wizard (Dyskografi a)
 
Wolf (Dyskografi a)
 
Yngwie J. Malmsteen (Dyskografi a)
Heavy Power Metal (Polskie Zespoły)
 
Italo Disco
 
Lata 60's
 
The Beatles
The Beatles - 2007 Greatest Hits Part.1 1962-196 5 (2CD)
The Beatles - 2007 Greatest Hits Part.2 1966-197 0 (2CD)
Lata 70's
 
Lata 80's
 
Muzyka Ambient, Chillout
 
Beautiful Voices (Kolekcja)
 
Seductive Longue (Kolekcja)
Muzyka Elektroniczna i Instrumentalna and New Age
 
Nowości (2012)
 
Polskie
 
Andrzej Piaseczny
Polskie Kolędy
 
Natalia Kukulska
Pop,Soul and R&B
 
Symphonic Gothic Metal
 
Trance
 
Vocal Trance
 
Własne Kompozycje
Ballady
Okładki DVD
Okładki PC
Okładki XBOX 360
Pakito
Paul Van Dyk
Playlisty
Prywatne
Teledyski
 
TMF YEAR VIDEO
zachomikowane
Pokazuj foldery i treści
  • 1,0 MB
  • 23 paź 11 11:27
Amerykańska grupa muzyczna, założona w 1982 roku przez muzyków kalifornijskiej formacji Sister - Tony Richardsa (perkusja), Blackie Lawlessa (śpiew, bas) oraz Randy Pipera (gitara). Zespół stał się jednym z najważniejszych filarów ówczesnej sceny L.A., obok grup Mötley Crüe, Ratt i Quiet Riot, a na przestrzeni lat zyskał stałe miejsce w historii hard rocka.
W 1984 roku grupa zrealizowała swój debiutacki singiel „Animal (Fuck Like A Beast)” z budzącą kontrowersje okładką. Pełnowymiarowy album zatytułowany „ „W.A.S.P.” trafił do sklepów w sierpniu tego samego roku, a dzięki utworom „L.O.V.E. Machine” czy „I Wanna Be Somebody” płyta sprzedawała się bardzo dobrze. Drugi krążek „The Last Command” (1985) okazał się być najwyżej notowaną na liście Billboardu (#47) płytą w historii grupy. W.A.S.P. zrealizował dotąd 15 albumów studyjnych. Najnowsza produkcja zespołu, zatytułowana „Babylon” trafiła w ręce fanów w roku 2009. Przez skład zespołu przewinęło się kilkunastu muzyków, a do dziś jedynym oryginalnym członkiem pierwotnego składu grupy pozostaje jej lider – wokalista, instrumentalista i główny kompozytor - Blackie Lawless.
Skrót tworzący nazwę zespołu oficjalnie nie posiada rozwinięcia, choć najbardziej popularnym domysłem jest „We Are Sexual Perverts”.
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    1
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

1 plików
0,96 MB

chomiczek8327

chomiczek8327 napisano 14.02.2014 13:55

zgłoś do usunięcia
Nati-Ateny

Nati-Ateny napisano 17.04.2014 15:23

zgłoś do usunięcia

Witam najpiękniej Niech zajączek wielkanocny zafunduje rok owocny!*

Z okazji Wielkiej Nocy życzę wszelkich łask Bożych, pogodnych, zdrowych Świąt i pomyślności w życiu osobistym. Mnóstwo radości, jaj obfitości, koszyka marzeń i mocnych wrażeń w dyngusa dużo (ch)lania ... i radości z leniuchowania życzę Tobie i bliskim Natalia z rodziną

obrazek
SP0KSIK-1976

SP0KSIK-1976 napisano dzisiaj o 16:29

zgłoś do usunięcia

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności