zapomniałem
Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
lucek583
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Lucjan

widziany: dzisiaj o 05:48

  • pliki muzyczne
    45947
  • pliki wideo
    8246
  • obrazy
    11817
  • dokumenty
    46

71763 plików
18888,93 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
lucek583
Android
 
Automapy
 
Chomik Motyl-1964
 
ALBUMY 2011-12
Dokumenty
 
Filmy
 
Galeria
 
Gry PC
 
Gry PS3
 
Gry XBox 360
 
Koncerty
 
Muzyka
 
Ballady
 
I Love Ballads 2CD (2012)
Love - The Essential Ballads 3CD (2012)
Dance
 
Sandra (Dyskografi a)
Dance Club
 
Dj Beltz (Mixes)
 
DJ Lucek
 
Italo Disco & Eurodance (Megamix)
Trance & Vocal Trance (Megamix)
Euro Dance
 
Hard Rock & Rock
 
ACDC (Dyskografi a)
 
Aerosmith (Dyskografi a)
 
Airbourne (Dyskografi a)
 
Alan Parsons Project (Dyskografi a)
 
Alter Bridge (Dyskografi a)
 
Badlands (Dyskografi a)
 
Badlands - 1989 Badlands
Badlands - 1991 Voodoo Highway
Badlands - 1998 Dusk
Black Sabbath (Dyskografi a)
 
Black Veil Brides (Dyskografi a)
 
Black Veil Brides - 2010 We Stitch Thesa Wounds
Black Veil Brides - 2011 Set The World On Fire
Black Veil Brides - 2013 Wretched And Divine
Bon Jovi (Dyskografi a)
 
Bonfire (Dyskografi a)
 
Boston (Dyskografi a)
 
Brazen Abbot (Dyskografi a)
 
Budgie (Dyskografi a)
 
Creed (Dyskografi a)
 
Crystal Ball (Dyskografi a)
 
Dario Mollo & Tony Martin (Dyskogradi a)
 
Dario Mollo & Tony Martin - 1999 The Cage
Dario Mollo & Tony Martin - 2002 The Cage 2
Dario Mollo & Tony Martin - 2012 The Third Cage
David Byron (Dyskografi a)
 
David Byron - 1975 Take No Prisoner s
David Byron - 1978 Baby Faced Killer
David Byron - 1981 On The Rocks
Deep Purple (Dyskografi a)
 
Def Leppard (Dyskografi a)
 
Dokken (Dyskografi a)
 
Eclipse (Dyskografi a)
 
Empire (Dyskografi a)
 
Europe (Dyskografi a)
 
Fair Warning (Dyskografi a)
 
Foreigner (Dyskografi a)
 
Frontline (Dyskografi a)
 
Genesis (Dyskografi a)
 
Gotthard (Dyskografi a)
 
Great White (Dyskografi a)
 
Guns N' Roses (Dyskografi a)
 
H.E.A.T. (Dyskografi a)
 
Hard Riot (Dyskografi a)
 
Hard Riot - 2012 Living On A Fast Lane
Hard Riot - 2014 The Blackene d Heart
Hardline (Dyskografi a)
 
Helix (Dyskografi a)
 
House Of Lords (Dyskografi a)
 
Human Temple (Dyskografi a)
 
Human Temple - 2004 Insomnia
Human Temple - 2010 Murder Of Crows
Human Temple - 2012 Halfway To Heartach e
Ian Gillan (Dyskografi a)
 
Jaded Heart (Dyskografi a)
 
Joe Lynn Turner (Dyskografi a)
 
JORN (Dyskografi a)
 
Keel (Dyskografi a)
 
Ken Hensley (Dyskografi a)
 
King Kobra (Dyskografi a)
 
Kingdom Come (Dyskografi a)
 
Kiss (Dyskografi a)
 
Kix (Dyskografi a)
 
Krokus (Dyskografi a)
 
Led Zeppelin (Dyskografi a)
 
Mad Max (Dyskografi a)
 
Magnum (Dyskografi a)
 
Marillion (Dyskografi a)
 
Michael Schenker Group (Dyskografi a)
 
Motley Crue (Dyskografi a)
 
Motorhead (Dyskografi a)
 
Mr. Big (Dyskografi a)
 
N.O.W. (Dyskografi a)
 
N.O.W. - 2010 Force Of Nature
N.O.W. - 2012 Bohemian Kingdom
Nazareth (Dyskografi a)
 
Nazareth - 1971 Nazareth
Nazareth - 1972 Exercise s
Nazareth - 1973 Loud 'N' Proud
Nazareth - 1973 Razamana z
Nazareth - 1974 Rampant
Nazareth - 1975 Hair Of The Dog
Nazareth - 1976 Close Enough For Rock 'n' Roll
Nazareth - 1976 Play 'N' The Game
Nazareth - 1977 Expert No Mercy
Nazareth - 1978 No Men City
Nazareth - 1980 Malice In Wonderla nd
Nazareth - 1980 The Fool Circle
Nazareth - 1981 Snaz (Live)
Nazareth - 1982 2XS
Nazareth - 1983 Sound Elixir
Nazareth - 1984 The Catch
Nazareth - 1986 Cinema
Nazareth - 1989 Snakes 'N' Ladders
Nazareth - 1989 The Ballad Album
Nazareth - 1992 No Jive
Nazareth - 1995 Move Me
Nazareth - 1998 Boogaloo
Nazareth - 2002 Homecomi ng (Live)
Nazareth - 2008 The Newz
Nazareth - 2013 Hard 'n' Heavy
Nazareth - 2014 Rock 'n' Roll Telephon e
Nazereth - 2011 Big Dogz
Night Ranger (Dyskografi a)
 
Phil Collins (Dyskografi a)
 
Pink Cream 69 (Dyskografi a)
 
Queen (Dyskografi a)
 
Quiet Riot (Dyskografi a)
 
Rainbow (Dyskografi a)
 
Ratt (Dyskografi a)
 
Reckless Love (Dyskografi a)
 
Reckless Love - 2010 Reckless Love
Reckless Love - 2011 Animal Attracti on
Reckless Love - 2013 Spirit (Japanes e Edition)
Rush (Dyskografi a)
 
Russell Allen & Jorn Lande (Dyskografi a)
 
Allen-La nde - 2005 The Battle
Allen-La nde - 2007 The Revenge
Allen-La nde - 2010 The Showdown
Saga (Dyskografi a)
 
Scorpions (Dyskografi a)
 
Shadow Gallery (Dyskografi a)
 
Shakra (Dyskografi a)
 
Skid Row (Dyskografi a)
 
Slash (Dyskografi a)
 
Slash - 2010 Slash
Slash - 2011 Made In Stoke (Live) 2CD
Slash - 2012 Apocalyp tic Love
Slash's Snakepit (Dyskografi a)
 
Slash's Snakepit - 1995 It's Five O'Clock Somewher e
Slash's Snakepit - 2000 Ain't Life Grand
Spiritual Beggars (Dyskografi a)
 
Star One (Arjen Lucassen) (Dyskografi a)
 
Star One - 2002 Space Metal (2CD)
Star One - 2003 Live On Earth (2CD)
Star One - 2010 Victims Of The Modem Age (2CD)
Status Quo (Dyskografi a)
 
Steel Panther (Dyskografi a)
 
Stormzone (Dyskografi a)
 
Stormzon e - 2007 Caught In The Act
Stormzon e - 2010 Death Dealer
Stormzon e - 2011 Zero To Rage
Styx (Dyskografi a)
 
Sunstorm (Dyskografi a)
 
Sunstorm - 2006 Sunstorm
Sunstorm - 2009 House Of Dreams
Sunstorm - 2012 Emotiona l Fire
Ted Nugent (Dyskografi a)
 
Ten (Dyskografi a)
 
UFO (Dyskografi a)
 
Uriah Heep (Dyskografi a)
 
Van Halen (Dyskografi a)
 
Velvet Revolver (Dyskografi a)
 
Velvet Revolver - 2004 Contraba nd
Velvet Revolver - 2007 Libertad
W.E.T. (Dyskografi a)
 
WET - 2009 WET
WET - 2013 Rise Up
WET - 2014 One Live In Stockhol m
White Lion (Dyskografi a)
 
Whitesnake (Dyskografi a)
 
Wild Side (Dyskografi a)
 
Wild Side - 2008 Indicati on
Wild Side - 2010 Speed Devil
Yes (Dyskografi a)
Heavy & Power Metal
 
Heavy Power Metal (Polskie Zespoły)
 
Italo Disco
 
Lata 60's
 
The Beatles
The Beatles - 2007 Greatest Hits Part.1 1962-196 5 (2CD)
The Beatles - 2007 Greatest Hits Part.2 1966-197 0 (2CD)
Lata 70's
 
Lata 80's
 
Muzyka Ambient, Chillout
 
Beautiful Voices (Kolekcja)
 
Seductive Longue (Kolekcja)
Muzyka Elektroniczna i Instrumentalna and New Age
 
Nowości (2012)
 
Polskie
 
Andrzej Piaseczny
Polskie Kolędy
 
Natalia Kukulska
Pop,Soul and R&B
 
Symphonic Gothic Metal
 
Trance
 
Vocal Trance
 
Własne Kompozycje
Ballady
Okładki DVD
Okładki PC
Okładki XBOX 360
Pakito
Paul Van Dyk
Playlisty
Prywatne
Teledyski
 
TMF YEAR VIDEO
zachomikowane
Pokazuj foldery i treści
  • 1,6 MB
  • 5 mar 12 11:42
Nazareth – jedna z legend muzyki rockowej. Zespół powstał w 1968 r. w Szkocji (Dunfermline) pod nazwą Shadettes, którą wkrótce zmienił na Nazareth. Po pierwszych dwóch albumach, w których styl grupy nie był jeszcze określony i wahał się pomiędzy country i rock'n'rollem, zespół miał problemy z uzyskaniem uznania producentów i odbiorców. Do produkcji trzeciego albumu, Razamanaz, został zaproszony basista Deep Purple, Roger Glover. Od tego momentu dla grupy zaczęły się czasy największej świetności, a płyty Razamanaz z 1973 roku i Loud 'n' Proud z 1974 roku wyniosły Nazareth na szczyty list przebojów na zachodzie Europy. Wydany w 1975 roku album Hair of the Dog przyniósł zespołowi uznanie na całym świecie, a w samych Stanach Zjednoczonych sprzedał się w liczbie ponad miliona egzemplarzy. Kolejną falę popularności zespół odnotował na początku lat 80. po sukcesach płyt The Fool Circle oraz 2XS.
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    1
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

1 plików
1,55 MB

Nati-Ateny

Nati-Ateny napisano 17.04.2014 15:23

zgłoś do usunięcia

Witam najpiękniej Niech zajączek wielkanocny zafunduje rok owocny!*

Z okazji Wielkiej Nocy życzę wszelkich łask Bożych, pogodnych, zdrowych Świąt i pomyślności w życiu osobistym. Mnóstwo radości, jaj obfitości, koszyka marzeń i mocnych wrażeń w dyngusa dużo (ch)lania ... i radości z leniuchowania życzę Tobie i bliskim Natalia z rodziną

obrazek
MASSIVE-X.2013

MASSIVE-X.2013 napisano 15.06.2014 11:31

zgłoś do usunięcia
◙ NOWOŚCI FILMOWE 2014 ◙ KABARETY ◙ AUTOMAPY ◙ GRY PC ◙
BATASM

BATASM napisano 26.07.2014 08:00

zgłoś do usunięcia
BOSS_2015

BOSS_2015 napisano 26.07.2014 16:53

zgłoś do usunięcia
y72lf074g8

y72lf074g8 napisano 27.07.2014 12:29

zgłoś do usunięcia

Skonczyla mi sie kasa na koncie, weszlam w te darmowe doladowania co tak reklamuja...

Od poczatku myslalam ze to sciema a jednak nie! dostalam darmowe doladowanie do plusa za 30 zl.

To ta stronka: tech-byte.tk/amk1

DOMEL2222

DOMEL2222 napisano 29.07.2014 16:04

zgłoś do usunięcia
HostMat.eu - Darmowy hosting obrazków i zdjęć Ewolucja Planety Małp / Dawn of the Planet of the Apes (2014) PL.HDTS.XviD. Lektor PL IVO
ARTUR.1982

ARTUR.1982 napisano 30.07.2014 10:02

zgłoś do usunięcia
PRZESYŁAM POZDROWIENIA I ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA ! FILMY 2014-NAWIGACJE 2014-GRY PC-PROGRAMY PC-KABARETY
dunia5000

dunia5000 napisano 30.07.2014 16:48

zgłoś do usunięcia
Zapraszam do mnie po Filmy Religijne , lecz nie tylko . Na moim chomiku znajdziesz również świadectwa i wykłady Religijne , które warto posłuchać . Na moim chomiku jest Free co tydzień w piątki . Zapraszam do pobierania i CHOMIKOWANIA . Życzę miłego i spokojnego dnia .Pozdrawiam Daniel

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności