Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
lucek583
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Lucjan

widziany: przed chwilą

  • pliki muzyczne
    50622
  • pliki wideo
    6917
  • obrazy
    13442
  • dokumenty
    39

74125 plików
14346,12 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
lucek583
Android
 
Automapy
 
Dance Club 2016
Dokumenty
 
Filmy
 
Galeria
 
Gry PC (hasło lucek583)
Gry PS3
 
Gry XBox 360
 
I Love Trance (Megamix)
Koncerty
 
Muzyka
 
Ballady
 
I Love Ballads 2CD (2012)
Love - The Essential Ballads 3CD (2012)
Dance
 
Sandra (Dyskografi a)
Dance Club
 
Death Metal
 
Fleshgod Apocalypse
Dj Beltz (Mixes)
 
DJ Lucek
 
Best Of Vocal Trance
 
Best Of Vocal Trance Remixes 2015
Italo Disco & Eurodance (Megamix)
Trance & Vocal Trance (Megamix)
Electronic,Ins trumental and New Age
 
Euro Dance
 
Hard Rock & Rock
 
ACDC (Dyskografi a)
 
Aerosmith (Dyskografi a)
 
Airbourne (Dyskografi a)
 
Alan Parsons Project (Dyskografi a)
 
Alcatrazz (Dyskografi a)
 
Alter Bridge (Dyskografi a)
 
Badlands (Dyskografi a)
 
Badlands - 1989 Badlands
Badlands - 1991 Voodoo Highway
Badlands - 1998 Dusk
Black Label Society (Dyskografi a)
 
Black Label Society - 1999 Sonic Brew
Black Label Society - 2000 Stronger Than Death
Black Sabbath (Dyskografi a)
 
Black Veil Brides (Dyskografi a)
 
Bon Jovi (Dyskografi a)
 
Bonfire (Dyskografi a)
 
Boston (Dyskografi a)
 
Brazen Abbot (Dyskografi a)
 
Budgie (Dyskografi a)
 
Budgie - 1971 Budgie
Budgie - 1972 Squawk
Budgie - 1973 Never Turn Back On A Friend
Budgie - 1974 In For The Kill
Budgie - 1975 Bandolie r
Budgie - 1976 If I Were Brittani a I'd Waive The Rules
Budgie - 1978 Impeckab le
Budgie - 1980 Power Supply
Budgie - 1981 Nightfli ght
Budgie - 1982 Deliver US From Evil
Budgie - 1998 Heavier Than Air Rarest Eggs (Live) 2CD
Budgie - 1998 We Came We Saw 2CD (Live On The BBC)
Budgie - 2002 Live In San Antonio
Budgie - 2004 The Last Stage
Budgie - 2005 Little Puddles (Live)
Budgie - 2006 You're All Living In Cuckoola nd
Casablanca (Dyskografi a)
 
Casablan ca - 2012 Apocalyp tic Youth
Casablan ca - 2013 Riding A Black Swan
Casablan ca - 2015 Miscaton ic Graffiti
Creed (Dyskografi a)
 
Crystal Ball (Dyskografi a)
 
Dario Mollo & Tony Martin (Dyskogradi a)
 
Dario Mollo & Tony Martin - 1999 The Cage
Dario Mollo & Tony Martin - 2002 The Cage 2
Dario Mollo & Tony Martin - 2012 The Third Cage
David Byron (Dyskografi a)
 
David Byron - 1975 Take No Prisoner s
David Byron - 1978 Baby Faced Killer
David Byron - 1981 On The Rocks
David Coverdale (Dyskografi a)
 
David Coverdal e - 2000 Into The Light
David Coverdal e - 2006 Ballads
Deep Purple (Dyskografi a)
 
Def Leppard (Dyskografi a)
 
Diamond Dawn
 
Diamond Dawn - 2013 Overdriv e
Dokken (Dyskografi a)
 
Eclipse (Dyskografi a)
 
Empire (Dyskografi a)
 
Europe (Dyskografi a)
 
Extreme (Dyskografi a)
 
Fair Warning (Dyskografi a)
 
Fandango (Dyskografi a)
 
Find Me (Dyskografi a)
 
Find Me - 2013 Wings Of Love
Find Me - 2015 Dark Angel
Foreigner (Dyskografi a)
 
Frontline (Dyskografi a)
 
Genesis (Dyskografi a)
 
Glenn Hughes (Dyskografi a)
 
Gotthard (Dyskografi a)
 
Great White (Dyskografi a)
 
Guns N' Roses (Dyskografi a)
 
H.E.A.T. (Dyskografi a)
 
Hard Riot (Dyskografi a)
 
Hard Riot - 2012 Living On A Fast Lane
Hard Riot - 2014 The Blackene d Heart
Hardline (Dyskografi a)
 
Helix (Dyskografi a)
 
House Of Lords (Dyskografi a)
 
Human Temple (Dyskografi a)
 
Human Temple - 2004 Insomnia
Human Temple - 2010 Murder Of Crows
Human Temple - 2012 Halfway To Heartach e
Ian Gillan (Dyskografi a)
 
Jaded Heart (Dyskografi a)
 
Jessica Wolff (Dyskografi a)
 
Jessica Wolff - 2013 Renegade (Japanes e Edition)
Jessica Wolff - 2015 Grounded (Japanes e Edition)
Joe Lynn Turner (Dyskografi a)
 
Johnny Lima (Dyskografi a)
 
JORN (Dyskografi a)
 
Kamikaze Kings (Dyskografi a)
 
Kamikaze Kings - 2012 The Law
Kamikaze Kings - 2014 Master Or Slave
Keel (Dyskografi a)
 
Ken Hensley (Dyskografi a)
 
Khymera (Dyskografi a)
 
King Kobra (Dyskografi a)
 
Kingdom Come (Dyskografi a)
 
Kiss (Dyskografi a)
 
Kix (Dyskografi a)
 
Krokus (Dyskografi a)
 
Leaving Eden (Dyskografi a)
 
Leaving Eden - 2012 Between Heaven & Hell
Leaving Eden - 2014 Welcome To My World
Led Zeppelin (Dyskografi a)
 
Mad Max (Dyskografi a)
 
Magnum (Dyskografi a)
 
Marillion (Dyskografi a)
 
Martina Edoff (Dyskografi a)
 
Martina Edoff - 2014 Martina Edoff
Martina Edoff - 2015 Unity
Maxx Explosion (Dyskografi a)
 
Maxx Explosio n - 2013 Forever
Maxx Explosio n - 2015 Dirty Angels
Michael Schenker Group (Dyskografi a)
 
Millenium (Dyskografi a)
 
Motley Crue (Dyskografi a)
 
Motorhead (Dyskografi a)
 
Mr. Big (Dyskografi a)
 
N.O.W. (Dyskografi a)
 
N.O.W. - 2010 Force Of Nature
N.O.W. - 2012 Bohemian Kingdom
Nazareth (Dyskografi a)
 
Negative (Dyskografi a)
 
Night Ranger (Dyskografi a)
 
Overland (Dyskografi a)
 
Overland - 2008 Break Away
Overland - 2009 Diamond Dealer
Overland - 2014 Epic
Pat Benatar (Dyskografi a)
 
Phil Collins (Dyskografi a)
 
Pink Cream 69 (Dyskografi a)
 
Pink Floyd (Dyskografi a)
 
Pretty Boy Floyd (Dyskografi a)
 
Pretty Boy Floyd - 2014 Live On The Sunset Strip
Pretty Boy Floyd - 2015 Kiss Of Death; A Tribute To Kiss
Queen (Dyskografi a)
 
Quiet Riot (Dyskografi a)
 
Rainbow (Dyskografi a)
 
Ratt (Dyskografi a)
 
Reckless Love (Dyskografi a)
 
Reckless Love - 2010 Reckless Love
Reckless Love - 2011 Animal Attracti on
Reckless Love - 2013 Spirit (Japanes e Edition)
Rush (Dyskografi a)
 
Russell Allen & Jorn Lande (Dyskografi a)
 
Saga (Dyskografi a)
 
Scorpions (Dyskografi a)
 
Sergeant Steel (Dyskografi a)
 
Sergeant Steel - 2009 Lovers & Maniacs
Sergeant Steel - 2013 Men On A Mission
Sergeant Steel - 2015 Riders Of The Worm
Shadow Gallery (Dyskografi a)
 
Shakra (Dyskografi a)
 
Skid Row (Dyskografi a)
 
Slash (Dyskografi a)
 
Slash's Snakepit (Dyskografi a)
 
Slash's Snakepit - 1995 It's Five O'Clock Somewher e
Slash's Snakepit - 2000 Ain't Life Grand
Spiritual Beggars (Dyskografi a)
 
Star One (Arjen Lucassen) (Dyskografi a)
 
Star One - 2002 Space Metal (2CD)
Star One - 2003 Live On Earth (2CD)
Star One - 2010 Victims Of The Modem Age (2CD)
Status Quo (Dyskografi a)
 
Steel Panther (Dyskografi a)
 
Stormzone (Dyskografi a)
 
Styx (Dyskografi a)
 
Sunstorm (Dyskografi a)
 
Sunstorm - 2006 Sunstorm
Sunstorm - 2009 House Of Dreams
Sunstorm - 2012 Emotiona l Fire
Taylen Storm
 
Taylen Storm - 2015 Taylen Storm
Ted Nugent (Dyskografi a)
 
Ten (Dyskografi a)
 
The Darkness (Dyskografi a)
 
The Jan Holberg Project (Dyskografi a)
 
The Jan Holberg Project - 2011 Sense Of Time
The Jan Holberg Project - 2013 At Your Service
Treat (Dyskografi a)
 
UFO (Dyskografi a)
 
Universe
 
Universe - 2015 Mission Rock
Uriah Heep (Dyskografi a)
 
Van Halen (Dyskografi a)
 
Vanilla Ninja (Dyskografi a)
 
Velvet Revolver (Dyskografi a)
 
Velvet Revolver - 2004 Contraba nd
Velvet Revolver - 2007 Libertad
Voodoo Circle (Dyskografi a)
 
Voodoo Hill (Dyskografi a)
 
Voodoo Hill - 2000 Voodoo Hill
Voodoo Hill - 2004 Wild Seed Of Mother Earth
Voodoo Hill - 2015 Waterfal l
W.E.T. (Dyskografi a)
 
WET - 2009 WET
WET - 2013 Rise Up
WET - 2014 One Live In Stockhol m
Warrant (Dyskografi a)
 
Warrant - 1989 Dirty Rotten Filthy Stinking Rich
White Lion (Dyskografi a)
 
White Widdow (Dyskografi a)
 
White Widdow - 2010 White Widdow
White Widdow - 2011 Serenade
White Widdow - 2014 Crossfir e
Whitesnake (Dyskografi a)
 
Wild Side (Dyskografi a)
 
Wild Side - 2008 Indicati on
Wild Side - 2010 Speed Devil
Wishing Well
 
Wishing Well - 2016 Chasing Rainbows
Yes (Dyskografi a)
 
ZZ Top (Dyskografi a)
Heavy & Power Metal
 
Heavy Power Metal (Polskie Zespoły)
 
Italo Disco
 
Lata 60's
 
The Beatles
The Beatles - 2007 Greatest Hits Part.1 1962-196 5 (2CD)
The Beatles - 2007 Greatest Hits Part.2 1966-197 0 (2CD)
Lata 70's
 
Lata 80's
 
Muzyka Ambient, Chillout
 
Nowości (2012)
 
Polskie
 
Andrzej Piaseczny
Polskie Kolędy
 
Natalia Kukulska
Pop,Soul and R&B
 
Symphonic Gothic Metal
 
Trance
 
Vocal Trance
 
Własne Kompozycje
Ballady
Okładki
 
Pakito
Playlisty
Prywatne
Teledyski
 
TMF YEAR VIDEO
Turbotronic - To The Party
zachomikowane
Pokazuj foldery i treści
  • 343 KB
  • 24 lip 11 9:11
Budgie - walijska grupa hard rockowa. Wymieniana jest jako główna inspiracja dla zespołów z nurtu New Wave of British Heavy Metal. Działała w Cardiff od 1967 (w pierwszych miesiacach pod nazwą Budgie Droppings, skróconą niebawem na żądanie księdza, który umożliwił młodym muzykom próby w świetlicy parafialnej). Złożył ją Burke Shelley (10.04.1950, Cardiff)- voc,b,g. Z początku towarzyszyli mu Tony Bourge - g,voc i Ray Phillips - dr.
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    1
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

1 plików
343 KB

eliza1234567

eliza1234567 napisano 22.01.2016 21:02

zgłoś do usunięcia
SPAKSIK-1976

SPAKSIK-1976 napisano 23.01.2016 19:07

zgłoś do usunięcia
BeatleJohn

BeatleJohn napisano 25.01.2016 21:47

zgłoś do usunięcia
Lucjan ładny zestaw gier tylko gdzie są linki do kolekcji "Call Of Duty" ???
chomik.filmowy

chomik.filmowy napisano 26.01.2016 09:31

zgłoś do usunięcia
zapraszam
chomik.filmowy

chomik.filmowy napisano 30.01.2016 19:54

zgłoś do usunięcia
zapraszam
zyggi47

zyggi47 napisano 6.02.2016 13:49

zgłoś do usunięcia
Pozwoliłem sobie, trochę Cię okraść ...Dzięki ...Pozdrawiam ..
g.iorgioo

g.iorgioo napisano 7.02.2016 13:38

zgłoś do usunięcia

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (841)Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (841)
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności