odc. 1 - gołąbki w liściach chrzanu.flv
-
Tylko muzyka - Must Be The Music - 1 -
Tylko muzyka - Must Be The Music - 2 -
66 niezapomnianych piosenek -
66 niezapomnianych skandali telewizji -
Adam na lato -
Adam po pracy -
Anielska kuchnia -
Anielska Kuchnia 1 -
Anielska Kuchnia 2 -
Armia Krajowa -
Atelier Smaku -
Carolin Mueller Pawlak -
Dieta Dukana - przepisy różne -
Encyklopedia smakosza -
Fotoprzepisy -
Gazety, odezwy, plakaty -
Gry Po Polsku logiczne -
Kuchenne rewolucje - 4 -
Kuchnia -
Laskowik i Malicki -
Lubię Gotować -
Ł'apetyt -
Ł'apetyt 2 -
Majdanek -
Mam talent - 4 -
Maria Disslowa -
Maria Śleżańska -
Meble -
Milion w minutę -
Moje Gotowanie -
Mój adwokat -
Obrona Westerplatte -
Oświęcim -
Ozdabianie potraw i stołu -
Ozdabianie, dekorowanie, garnierowanie potraw -
Poradnik Domowy -
Porady -
Potrawy -
Przyślij Przepis -
Rzeź wołyńska -
Starodawne księgi kucharskie -
Stopnie wojska Polskiego 1939 -
Stół -
Sztutowo -
The Voice Of Poland -
Treblinka I i II -
Ugotowani -
Ugotowani - 1 -
Ugotowani - 2 -
Wolne miasto Gdańsk
"Jesienne Atelier Smaku'' to seria nowych odcinków wegetariańskiego programu Joli Słomy i Mirka Trymbulaka, którzy zaproponują nowe przepisy pełne jesiennych kolorów i aromatów. Jak zwykle składnikami ich dań będą głównie produkty, które można znaleźć w przydomowym ogródku lub na pobliskim targu.
W menu "Jesiennego Atelier Smaku" znajdą się m.in. przepisy na babkę ziemniaczaną z suszonymi pomidorami i karczochami, pasztet z grochu i brukselki z kurkami podawany z jarzębiną i z chrzanem, gołąbki w liściach chrzanu w ciepłych jeżynach z imbirem czy aksamitna zupa z dyni z zakrapiana konfiturą z wiśni z miętą.