zapomniałem
Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
derbus
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Damian

widziany: dzisiaj o 10:36

  • pliki muzyczne
    4942
  • pliki wideo
    381
  • obrazy
    611
  • dokumenty
    627

10303 plików
1283,76 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
derbus
Audio Book`i
 
Sensacje 20ego Wieku
Dla Dzieci
 
Filmy
 
Filmy Dokumentalne
 
Gry
 
Książki i Czasopisma
 
Pilka Nożna Na Stadionach Polski I Świata (1977-1990)
Kulinaria
 
Przepisy Siostry Anastazji - 100 Nowych Ciast (Hasło 123)
Muzyka
 
## NOWOŚCI ##
 
### KOLEKCJE ###
 
#### FLAC ####
 
0.Dyskografie [HQ]
 
A-ha
 
A-ha - 1985 - Hunting High And Low
A-ha - 1986 - Scoundre l Days
A-ha - 1988 - Stay On These Roads
A-ha - 1990 - East Of The Sun, West Of The Moon
A-ha - 1991 - Headline s And Deadline s - The Hits Of A-Ha
A-ha - 1993 - Memorial Beach
A-ha - 2000 - Minor EARTH MAJOR Sky
A-ha - 2001 - Homecomi ng - Live At Vallhall
A-ha - 2002 - Lifeline s
A-ha - 2003 - How Can I Sleep With Your Voice In My Head (Live 2CD)
A-ha - 2004 - The Swing Of Things - The Demo Tapes
A-ha - 2005 - Analogue [Japan]
A-ha - 2007 - Greatest Hits
A-ha - 2009 - Foot Of The Mountain
A-ha - 2011 - Ending On A High Note (Live 2CD)
A-ha - The Singles - 1984-200 4
Akcent
 
ATB
 
Bad Boys Blue
 
Blank & Jones
 
Brooklyn Bounce
 
Albumy
Celine Dion
 
Albumy
Chris Norman
 
DJ BOBO - Full Dyskografia
 
1.Single
 
2.Albumy
Enigma
 
Eros Ramazzotti
 
Francesco Napoli
 
1.Albumy
 
2.Kompil acje
Gregorian
 
Kate Ryan
 
KC & The Sunshine Band
 
Nelly Furtado
 
PSY
 
Queen
 
Sandra
 
Sash!
 
1.Albumy
 
2.Kompil acje
2008 - Sash! - The Best Of-2C D
2009 - Sash! - The Best Of (Exte nded Editi on)
Scooter
 
Albumy
 
Remstere d
 
Single
Snoop Dogg
 
The Kelly Family
 
The Notorious B.I.G
 
VADER
 
Wu-Tang Clan
 
X-Zibit
1.Albumy
 
2.Składanki
 
3.Single
 
4.Polskie Albumy Składanki
 
5.Lata 80-90-te
 
1.Albumy
 
2.Składanki
 
3.KOLEKCJE
80's Giga Hits Collecti on (01-32) HQ
 
Maxi Dance Sensatio n (01-27) HQ
 
Sonic Dance Power 1-8-1994 -1997
6.Soundtrack
 
7. ŚWIĄTECZNE
 
8. CD CLUB PROMO ONLY (haslo 123)
9. Volksmusik
 
1.Składanki
 
Albumy
Die Flippers - Goldstüc ke-3CD-1 997
Energy 2000
Programy
 
Prywatne
Sport
 
Ewa Chodakowska - Turbo Spalanie (DVD-R)
KSW 27 (17.06.2014) HD (HASLO 123)
WWE - Friday Night Smackdown & Monday Night Raw 2014 [HD]
Tapety Windows HD
 
Teledyski
1.Full DVD
 
2.Koncerty
 
3.Mixy
Pokazuj foldery i treści
obrazek
-----------------------------------------------------------------------------

1. A - HA - Don't Do Me Any Favours [03:52]
2. A - HA - Summer Moved On [04:39]
3. A - HA - Celice [03:41]
4. A - HA - Lifelines [04:19]
5. A - HA - Minor Earth Major Sky [04:02]
6. A - HA - Analogue [03:49]
7. A - HA - Velvet [04:22]
8. A - HA - You Wanted More [03:39]
9. A - HA - The Sun Never Shone That Day [04:39]
10. A - HA - Forever Not Yours [04:05]
11. A - HA - Cosy Prisons [04:09]
12. A - HA - Thought That It Was You [03:50]
13. A - HA - Crying in the Rain [04:19]
14. A - HA - Hanting High and Low [03:48]
15. A - HA - Early Morning [02:58]
16. A - HA - Take on Me [03:40]
17. A - HA - The Blood That Moves the Body [04:01]
18. A - HA - Cry Wolf [04:04]
19. A - HA - The Sun Always Shines on TV [05:00]
20. A-HA - Little Black Heart [04:35]
21. A-HA - Touchy! [04:35]
22. A-HA - Manhattan Skyline [04:45]
23. A-HA - Birthright [03:44]
24. A-HA - Move to Memphis [04:17]
25. A-HA - Train of Thought [04:14]
26. A-HA - Holy Ground [03:55]
27. A-HA - The Living Daylights [04:11]
28. A-HA - I've Been Losing You [04:25]
29. A-HA - I Call Your Name [03:03]
30. A-HA - Lie Down in Darkness [04:33]
31. A-HA - Scoundrel Days [03:58]
32. A-HA - Stay on These Roads [04:39]
33. A-HA - Dark Is the Night for All [03:47]
34. A-HA - Less than Pure [04:13]
35. A-HA - I Won't fORGET hER [04:45]
36. A-HA - Did Anyone Approach You [04:11]
37. A-HA - A Fine Blue Line [04:09]
38. A-HA - White Canvas [03:27]

Quality..............: Insane, (avg. bitrate: 320kbps)
Channels.............: Joint Stereo / 44100 hz
Playing Time.........: 02:36:43
Total Size...........: 358,88 MB

  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

1 plików
376,8 MB

Krepcio

Krepcio napisano 8.06.2014 12:24

zgłoś do usunięcia
Witaj, wielkie dzięki, wszystko działa, jak należy. Dobrze mieć takie dojścia ...!!!
blackdeatch

blackdeatch napisano 19.06.2014 01:07

zgłoś do usunięcia
masz browar kolego za ten program wszystko działa jak nalezy oby więcej takich chomików
THEX905

THEX905 napisano 30.06.2014 09:52

zgłoś do usunięcia
no racja, te cracki są spoko
stinger72

stinger72 napisano 1.07.2014 01:04

zgłoś do usunięcia
wszystko elegancko polecam
grzegorz.remplewicz

grzegorz.remplewicz napisano 25.07.2014 21:08

zgłoś do usunięcia
ok spoko chomik!!!
hipek111

hipek111 napisano 3.08.2014 00:43

zgłoś do usunięcia
działa jak należy chociaż miałem obiekcje bo Pinnacle 17 u mnie nie poszła (brak obrazu) ale to wina albo aktywatora albo programu albo mojego kompa Pozdrawiam
mstic

mstic napisano 24.08.2014 13:44

zgłoś do usunięcia
jest git
Arkonariuss

Arkonariuss napisano 24.08.2014 22:01

zgłoś do usunięcia
Świetny chomik, bez ściem i przekrętów. Polecam!!!
mateuszuks

mateuszuks napisano 29.08.2014 12:51

zgłoś do usunięcia
jest świetne i jest git
Alvaro12342

Alvaro12342 napisano 31.08.2014 20:09

zgłoś do usunięcia
Gitara trybi

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności