Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
derbus
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Damian

widziany: dzisiaj o 20:20

  • pliki muzyczne
    4927
  • pliki wideo
    592
  • obrazy
    609
  • dokumenty
    627

10817 plików
1491,17 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
derbus
#### FLAC ####
 
Audio Book`i
 
Sensacje 20ego Wieku
Dla Dzieci
 
Filmy
 
Filmy Dokumentalne
 
Gry
 
Książki i Czasopisma
 
Pilka Nożna Na Stadionach Polski I Świata (1977-1990)
Kulinaria
 
Przepisy Siostry Anastazji - 100 Nowych Ciast
Muzyka
 
## NOWOŚCI ##
 
### KOLEKCJE ###
 
0.Dyskografie [HQ]
 
A-ha
 
A-ha - 1985 - Hunting High And Low
A-ha - 1986 - Scoundre l Days
A-ha - 1988 - Stay On These Roads
A-ha - 1990 - East Of The Sun, West Of The Moon
A-ha - 1991 - Headline s And Deadline s - The Hits Of A-Ha
A-ha - 1993 - Memorial Beach
A-ha - 2000 - Minor EARTH MAJOR Sky
A-ha - 2001 - Homecomi ng - Live At Vallhall
A-ha - 2002 - Lifeline s
A-ha - 2003 - How Can I Sleep With Your Voice In My Head (Live 2CD)
A-ha - 2004 - The Swing Of Things - The Demo Tapes
A-ha - 2005 - Analogue [Japan]
A-ha - 2007 - Greatest Hits
A-ha - 2009 - Foot Of The Mountain
A-ha - 2011 - Ending On A High Note (Live 2CD)
A-ha - The Singles - 1984-200 4
Akcent
 
ATB
 
Bad Boys Blue
 
Blank & Jones
 
Brooklyn Bounce
 
Albumy
Celine Dion
 
Albumy
Chris Norman
 
DJ BOBO - Full Dyskografia
 
1.Single
 
2.Albumy
Enigma
 
Eros Ramazzotti
 
Francesco Napoli
 
1.Albumy
 
2.Kompil acje
Gregorian
 
Kate Ryan
 
KC & The Sunshine Band
 
Nelly Furtado
 
PSY
 
Queen
 
Sandra
 
Sash!
 
1.Albumy
 
2.Kompil acje
2008 - Sash! - The Best Of-2C D
2009 - Sash! - The Best Of (Exte nded Editi on)
Scooter
 
Albumy
 
Remstere d
 
Single
Snoop Dogg
 
The Kelly Family
 
The Notorious B.I.G
 
VADER
 
Wu-Tang Clan
 
X-Zibit
1.Albumy
 
2.Składanki
 
3.Single
 
4.Polskie Albumy Składanki
 
5.Lata 80-90-te
 
1.Albumy
 
2.Składanki
 
3.KOLEKCJE
80's Giga Hits Collecti on (01-32) HQ
 
Maxi Dance Sensatio n (01-27) HQ
 
Sonic Dance Power 1-8-1994 -1997
6.Soundtrack
 
7. ŚWIĄTECZNE
 
8. CD CLUB PROMO ONLY (haslo 123)
9. Volksmusik
 
1.Składanki
 
Albumy
Beatrice Egli - Pure Lebensfr eunde-2C D-2014
Die Flippers - Goldstüc ke-3CD-1 997
Energy 2000
Programy
 
Prywatne
Sport
 
Tapety Windows HD
 
Teledyski
1.Full DVD
 
2.Koncerty
 
3.Mixy
Pokazuj foldery i treści
obrazek
-----------------------------------------------------------------------------

1. A - HA - Don't Do Me Any Favours [03:52]
2. A - HA - Summer Moved On [04:39]
3. A - HA - Celice [03:41]
4. A - HA - Lifelines [04:19]
5. A - HA - Minor Earth Major Sky [04:02]
6. A - HA - Analogue [03:49]
7. A - HA - Velvet [04:22]
8. A - HA - You Wanted More [03:39]
9. A - HA - The Sun Never Shone That Day [04:39]
10. A - HA - Forever Not Yours [04:05]
11. A - HA - Cosy Prisons [04:09]
12. A - HA - Thought That It Was You [03:50]
13. A - HA - Crying in the Rain [04:19]
14. A - HA - Hanting High and Low [03:48]
15. A - HA - Early Morning [02:58]
16. A - HA - Take on Me [03:40]
17. A - HA - The Blood That Moves the Body [04:01]
18. A - HA - Cry Wolf [04:04]
19. A - HA - The Sun Always Shines on TV [05:00]
20. A-HA - Little Black Heart [04:35]
21. A-HA - Touchy! [04:35]
22. A-HA - Manhattan Skyline [04:45]
23. A-HA - Birthright [03:44]
24. A-HA - Move to Memphis [04:17]
25. A-HA - Train of Thought [04:14]
26. A-HA - Holy Ground [03:55]
27. A-HA - The Living Daylights [04:11]
28. A-HA - I've Been Losing You [04:25]
29. A-HA - I Call Your Name [03:03]
30. A-HA - Lie Down in Darkness [04:33]
31. A-HA - Scoundrel Days [03:58]
32. A-HA - Stay on These Roads [04:39]
33. A-HA - Dark Is the Night for All [03:47]
34. A-HA - Less than Pure [04:13]
35. A-HA - I Won't fORGET hER [04:45]
36. A-HA - Did Anyone Approach You [04:11]
37. A-HA - A Fine Blue Line [04:09]
38. A-HA - White Canvas [03:27]

Quality..............: Insane, (avg. bitrate: 320kbps)
Channels.............: Joint Stereo / 44100 hz
Playing Time.........: 02:36:43
Total Size...........: 358,88 MB

  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

1 plików
376,8 MB

OSICK

OSICK napisano 27.10.2014 05:55

zgłoś do usunięcia
Napisac musze...ZACNY ZBIOR!!!!!!!!!!!!!!!!!
arnej80

arnej80 napisano 4.11.2014 06:59

zgłoś do usunięcia
gosc naprawde wymiata tymi chomikami opisy jak od producenta
sibafot

sibafot napisano 5.11.2014 23:37

zgłoś do usunięcia
Świetne archiwum Dzięki
Jauser

Jauser napisano 6.11.2014 18:53

zgłoś do usunięcia
Fajne wielie dzięki !
Anarnam

Anarnam napisano 9.11.2014 12:14

zgłoś do usunięcia
Cudo
jerzy-buu

jerzy-buu napisano 9.11.2014 21:51

zgłoś do usunięcia
Jest w czym szperać ............
adampiano

adampiano napisano 10.11.2014 06:46

zgłoś do usunięcia
Wspaniały wybór programów. Doskonała kolekcja przed decyzją, który program zakupić i wszystko w jednym miejscu.
kinia0807

kinia0807 napisano 19.11.2014 16:28

zgłoś do usunięcia
Polecam
chuck-y

chuck-y napisano 21.11.2014 15:56

zgłoś do usunięcia
PABLO2010

PABLO2010 napisano 23.11.2014 15:37

zgłoś do usunięcia
Imponująca kolekcja!

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności