Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
anusia19_1988
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Kobieta Anna

widziany: 20.05.2016 06:25

dodatkowe uprawnienia
  • pliki muzyczne
    223
  • pliki wideo
    132372
  • obrazy
    226
  • dokumenty
    150

133427 plików
84087,96 GB

FolderyFoldery
anusia19_1988
● Język Hiszpański
▨ ATM 2012
▨ Chłopczyca
▨ Ciotka kontra mafia
■ HISZPAŃSKI+
▨ Holy Motors Napsiy PL 2012
▨ Jak po maśle Lektor PL
■ Melodramat, Romans
▨ Mordercze starcie Lektor
▨ Nieme wakacje 2011.PL
▨ Odzyskać córkę
▨ Officer Down 2013
▨ Paranormal Activity 4 PL 2012
▨ Prezent ślubny 2012 Lektor
▨ Skyfall Lektor PL
▨ Słońce i miłość
▨ Spadaj tato 2012
▨ StreetDance 2 3D Lektor
▨ Terytorium wroga Lektor
▨ The Avengers 2012
▨ The Liability (2012) PL
▨ Tron syreny
▩ Uprowadzona 2 Lektor PL
▨ Uśpione dziecko
▨ Whisky dla aniołów Lektor
▨ Zakochani rywale
▨ Zatańcz ze mną 2004
▨ Zimne światło dnia
▨ Zjawa PL Lektor
▨ Złe kobiety
▨ Żona terrorysty
▨ Żona terrorysty(1)
▨▨Dyktator 2012 Lektor
▨▨Klip - Clip (2012) PL
▨▨Pusher 2012
► 3 Świnki i dziecko
► Rozmowy w toku
► Sekrety Mądrej Niani
► Śpiewaj i Walcz
► Śpiewaj i Walcz(1)
► Świat Wg Dziecka
►Czesław Śpiewa - Solo Act
►Filmy - Barbara Carthland
►FILMY 3D CHOMIKUJ
►FILMY 3D CHOMIKUJ(1)
►FILMY ANIMACJE
►FILMY DOKUMENTALNE
►FILMY HD CHOMIKUJ
►FILMY KOMEDIE
►FILMY KOMIKSY
►Filmy Romantyczne◄
►FILMY TANECZNE, MUZYCZNE
►FILMY TANECZNE, MUZYCZNE(1)
◄◄ Alpha Dog(2006)
◄◄ Alpha Dog(2006)(1)
◄◄ Alpha Dog(2006)(2)
◄◄ American History X- Więzień Nienawiści lektor pl(1)
◄FILMY NOWOŚCI ►
◄FILMY NOWOŚCI ►(1)
◄KABARETY ►
◄KABARETY ►(1)
◈ Piraci! - Chomikuj
◈ Pocahontas - Chomikuj
◆ Sue Thomas Słyszące oczy FBI PL
◆Burza stulecia
● Bravo Hits
● Car Audio
● Club Sounds
● Compilation From Hell
● Dance Fan Mix
● Dance Hits
● Dance Power 18 (2010)
● Digital Dance 01.11 (2011)
● Dream Dance
● Dyskografie
● Dżem
● Moja Składanka
● Na Wspólnej II
● Odkurzone Nuty
● Pop
● Szansa na sukces
● X-Mix Dance 141 (2011)
● Zona de Exitos (2010)
●●Uwodziciel
◕Dzięki Bogu już weekend.część 1i2
●Myszorki na prerii
◘ Resident Evil 6 (2012) XBOX 360
⇒ ★ ! Ja Jestem ! ★ ⇐
⇒ Blask tęczy - Chomikuj
▌Dopóki piłka w grze
▌Wieczór panieński
█Teledyski
★POLSKA MUZYKA★
☊ Hiszpański dla początkujących
☊ Hiszpański dla początkujących(1)
☺ Aerie Duch Lasu
☺ Diamon Jones
☺ DreamWoods 2
☺ Eksperymentalna Wyspa Sary
☺ Jodie Drake and the World in Peril
☺ Offroad Racers
☺ Po drugiej stronie lustra
☺ Redneck Racing
☺ Yamaha Supercros
☺ Youda Farmer 2
♣ F.E.A.R Collection
♣ F.E.A.R. 3
♣ F.E.A.R.2 Project Origin
♣ Hellgate London
♣ Magicka Vietnam
♣ MAJESTY ANTHOLOGY
♣ Major League Baseball 2K11
♣ MASS EFFECT
♣ MASS EFFECT 2
♥♥♥ SERIAL CZARODZIEJKI ♥♥♥
♥♥Tylko Manhattan-lektor pl♥♥
♦ Bez recepty
♦ Gwiezdne Wojny
♦ X-Men (BluRay)
♦DANCE HITS
♦MIX & REMIX
♪♫♪MUZYKA SKŁADANKI♪♫♪
✰✰Aleja sław✰✰
✿Błogosławione Kłamstwo
✿Catalina i Sebastian
✿Daniela i przyjaciele
✿Ludzkie sprawy
✿Lynch
✿Manuela
✿Prawdziwa miłość odcinki w avi
✿Rajskie klimaty
✿Regina-polski serial✿
✿Rodzinka pl
✿Szmaciana lalka
•Remixy (nowości)•
⧫ Nieprawdopodobne, a jednak
⧫ Położne
⧫ W sieci monitoringu
⧫ X Faktor-sezon 3
⧫⧫Zagubione w życiu⧫⧫
⧫Ach, co to był za ślub⧫
⧫Idealna niania⧫
⧫Jaka ona jest⧫
⧫Na każdy temat⧫
001 - 010 Kiedy się uśmiechaz
001 - 010 MARIMAR
001 - 010ZEMSTA MOJA MILOSC
001-010 Esmeralda
01 - 10 Labirynt namiętności
01 - 10 PALOMA
011 - 020 Kiedy się uśmiechasz
011 - 020 MARIMAR
011 - 020 ZEMSTA MOJA MILOSC
011-020 Esmeralda
021 - 030 Kiedy się uśmiechasz
021 - 030 MARIMAR
021 - 030 ZEMSTA MOJA MILOSC
021-030 Esmeralda
031 - 040 Kiedy się uśmiechasz
031 - 040 MARIMAR
031-040 Esmeralda
041 - 050 Kiedy się uśmiechasz
041 - 050 ZEMSTA MOJA MILOSC
041 - 050MARIMAR
041-050 Esmeralda
0501 - 1000
051 - 060 Kiedy się uśmiechasz
051 - 060MARIMAR
051-060 Esmeralda
061 - 070 ZEMSTA MOJA MILOSC
061 - 070MARIMAR
061-070 Esmeralda
071 - 080 Kiedy się uśmiechasz
071 - 080(1)
071 - 080MARIMAR
081 - 090 KIEDY SIĘ UŚMIECHASZ
091 - 100 KIEDY SIĘ UŚMIECHASZ
11 - 20 PALOMA
11 - 20 Szalone serce
11 - 22 SWIAT CRISTINY O
11.11.11 - Chomikuj
1-10Zbuntowani1
1971 Narkomani chomikuj
1972 Ojciec chrzestny chomikuj
1973 Serpico chomikuj
1980 Zadanie specjalne chomikuj
1981 - In the Garden
1992 No Doubt
2011 (chomikuj)
21 - 30 Labirynt namiętności
21 - 30 PALOMA
21 - 30 Szalone serce
24 Godziny sezon 1
24 Godziny sezon 2
30 Minutes or Less
500 dni miłości (2009)
⑤Filmy
720p mp4
720p mp4(1)
A corazón abierto
Accordion
Ada! To nie wypada! - 1936
Aftelife - Afterlife 1995
Akcent-King_Of_Di sco-2007-SnS
Akcja - Sensacja
Akcja - Sensacja(1)
Akwen Eldorado.1988
albumy polskie
Albumy, dyskografie spakowane
Alchemik Sendivius - 1988
Alvin i Wiewiórki 3
Alvin i Wiewiórki 3(1)
Amerykanin w Paryżu 1951
Amerykanin w Paryżu 1951(1)
Amerykanin w Paryżu 1951(2)
Angielskie formuły konwersacyjne
Anioł nad morzem
Armada Trance Vol 13 (2011)
Arnold [2002]
Atak dinozaurów - Chomikuj
ATB - All the best
August.Rush.2007. PL.DVDRip.XViD-KJ TT
Aunque me cueste la vida - Za wszelką cenę
Bajki Andersena
Boże Narodzenie z Muppetami [1987]
Brygada ratunkowa s. 01 (1999 - 2000)
Brygada ratunkowa s. 02 (2000 - 2001)
Brygada ratunkowa s. 03 (2001 - 2002)
Brygada ratunkowa s. 04 (2002 - 2003)
Brygada ratunkowa s. 04 (2002 - 2003)(1)
Brygada ratunkowa s. 05 (2003 - 2004)
Hiszpanski
Hiszpański - Trening Błyskawiczny. Gramatyka
Lekcje hiszpańskiego
Pokazuj foldery i treści
● Język Hiszpański ▨ ATM 2012 ▨ Chłopczyca
▨ Ciotka kontra mafia ■ HISZPAŃSKI+ ▨ Holy Motors Napsiy PL 2012
▨ Jak po maśle Lektor PL ■ Melodramat, Romans ▨ Mordercze starcie Lektor
▨ Nieme wakacje 2011.PL ▨ Odzyskać córkę ▨ Officer Down 2013
▨ Paranormal Activity 4 PL 2012 ▨ Prezent ślubny 2012 Lektor ▨ Skyfall Lektor PL
▨ Słońce i miłość ▨ Spadaj tato 2012 ▨ StreetDance 2 3D Lektor
▨ Terytorium wroga Lektor ▨ The Avengers 2012 ▨ The Liability (2012) PL
▨ Tron syreny ▩ Uprowadzona 2 Lektor PL ▨ Uśpione dziecko
▨ Whisky dla aniołów Lektor ▨ Zakochani rywale ▨ Zatańcz ze mną 2004
▨ Zimne światło dnia ▨ Zjawa PL Lektor ▨ Złe kobiety
▨ Żona terrorysty ▨ Żona terrorysty(1) ▨▨Dyktator 2012 Lektor
▨▨Klip - Clip (2012) PL ▨▨Pusher 2012 ► 3 Świnki i dziecko
► Rozmowy w toku ► Sekrety Mądrej Niani ► Śpiewaj i Walcz
► Śpiewaj i Walcz(1) ► Świat Wg Dziecka ►Czesław Śpiewa - Solo Act
►Filmy - Barbara Carthland ►FILMY 3D CHOMIKUJ ►FILMY 3D CHOMIKUJ(1)
►FILMY ANIMACJE ►FILMY DOKUMENTALNE ►FILMY HD CHOMIKUJ
►FILMY KOMEDIE ►FILMY KOMIKSY ►Filmy Romantyczne◄
►FILMY TANECZNE, MUZYCZNE ►FILMY TANECZNE, MUZYCZNE(1) ◄◄ Alpha Dog(2006)
◄◄ Alpha Dog(2006)(1) ◄◄ Alpha Dog(2006)(2) ◄◄ American History X- Więzień Nienawiści lektor pl(1)
◄FILMY NOWOŚCI ► ◄FILMY NOWOŚCI ►(1) ◄KABARETY ►
◄KABARETY ►(1) ◈ Piraci! - Chomikuj ◈ Pocahontas - Chomikuj
◆ Sue Thomas Słyszące oczy FBI PL ◆Burza stulecia ● Bravo Hits
● Car Audio ● Club Sounds ● Compilation From Hell
● Dance Fan Mix ● Dance Hits ● Dance Power 18 (2010)
● Digital Dance 01.11 (2011) ● Dream Dance ● Dyskografie
● Dżem ● Moja Składanka ● Na Wspólnej II
● Odkurzone Nuty ● Pop ● Szansa na sukces
● X-Mix Dance 141 (2011) ● Zona de Exitos (2010) ●●Uwodziciel
◕Dzięki Bogu już weekend.część 1i2 ●Myszorki na prerii ◘ Resident Evil 6 (2012) XBOX 360
⇒ ★ ! Ja Jestem ! ★ ⇐ ⇒ Blask tęczy - Chomikuj ▌Dopóki piłka w grze
▌Wieczór panieński █Teledyski ★POLSKA MUZYKA★
☊ Hiszpański dla początkujących ☊ Hiszpański dla początkujących(1) ☺ Aerie Duch Lasu
☺ Diamon Jones ☺ DreamWoods 2 ☺ Eksperymentalna Wyspa Sary
☺ Jodie Drake and the World in Peril ☺ Offroad Racers ☺ Po drugiej stronie lustra
☺ Redneck Racing ☺ Yamaha Supercros ☺ Youda Farmer 2
♣ F.E.A.R Collection ♣ F.E.A.R. 3 ♣ F.E.A.R.2 Project Origin
♣ Hellgate London ♣ Magicka Vietnam ♣ MAJESTY ANTHOLOGY
♣ Major League Baseball 2K11 ♣ MASS EFFECT ♣ MASS EFFECT 2
♥♥♥ SERIAL CZARODZIEJKI ♥♥♥ ♥♥Tylko Manhattan-lektor pl♥♥ ♦ Bez recepty
♦ Gwiezdne Wojny ♦ X-Men (BluRay) ♦DANCE HITS
♦MIX & REMIX ♪♫♪MUZYKA SKŁADANKI♪♫♪ ✰✰Aleja sław✰✰
✿Błogosławione Kłamstwo ✿Catalina i Sebastian ✿Daniela i przyjaciele
✿Ludzkie sprawy ✿Lynch ✿Manuela
✿Prawdziwa miłość odcinki w avi ✿Rajskie klimaty ✿Regina-polski serial✿
✿Rodzinka pl ✿Szmaciana lalka •Remixy (nowości)•
⧫ Nieprawdopodobne, a jednak ⧫ Położne ⧫ W sieci monitoringu
⧫ X Faktor-sezon 3 ⧫⧫Zagubione w życiu⧫⧫ ⧫Ach, co to był za ślub⧫
⧫Idealna niania⧫ ⧫Jaka ona jest⧫ ⧫Na każdy temat⧫
001 - 010 Kiedy się uśmiechaz 001 - 010 MARIMAR 001 - 010ZEMSTA MOJA MILOSC
001-010 Esmeralda 01 - 10 Labirynt namiętności 01 - 10 PALOMA
011 - 020 Kiedy się uśmiechasz 011 - 020 MARIMAR 011 - 020 ZEMSTA MOJA MILOSC
011-020 Esmeralda 021 - 030 Kiedy się uśmiechasz 021 - 030 MARIMAR
021 - 030 ZEMSTA MOJA MILOSC 021-030 Esmeralda 031 - 040 Kiedy się uśmiechasz
031 - 040 MARIMAR 031-040 Esmeralda 041 - 050 Kiedy się uśmiechasz
041 - 050 ZEMSTA MOJA MILOSC 041 - 050MARIMAR 041-050 Esmeralda
0501 - 1000 051 - 060 Kiedy się uśmiechasz 051 - 060MARIMAR
051-060 Esmeralda 061 - 070 ZEMSTA MOJA MILOSC 061 - 070MARIMAR
061-070 Esmeralda 071 - 080 Kiedy się uśmiechasz 071 - 080(1)
071 - 080MARIMAR 081 - 090 KIEDY SIĘ UŚMIECHASZ 091 - 100 KIEDY SIĘ UŚMIECHASZ
11 - 20 PALOMA 11 - 20 Szalone serce 11 - 22 SWIAT CRISTINY O
11.11.11 - Chomikuj 1-10Zbuntowani1 1971 Narkomani chomikuj
1972 Ojciec chrzestny chomikuj 1973 Serpico chomikuj 1980 Zadanie specjalne chomikuj
1981 - In the Garden 1992 No Doubt 2011 (chomikuj)
21 - 30 Labirynt namiętności 21 - 30 PALOMA 21 - 30 Szalone serce
24 Godziny sezon 1 24 Godziny sezon 2 30 Minutes or Less
500 dni miłości (2009) ⑤Filmy 720p mp4
720p mp4(1) A corazón abierto Accordion
Ada! To nie wypada! - 1936 Aftelife - Afterlife 1995 Akcent-King_Of_Disco-2007-SnS
Akcja - Sensacja Akcja - Sensacja(1) Akwen Eldorado.1988
albumy polskie Albumy, dyskografie spakowane Alchemik Sendivius - 1988
Alvin i Wiewiórki 3 Alvin i Wiewiórki 3(1) Amerykanin w Paryżu 1951
Amerykanin w Paryżu 1951(1) Amerykanin w Paryżu 1951(2) Angielskie formuły konwersacyjne
Anioł nad morzem Armada Trance Vol 13 (2011) Arnold [2002]
Atak dinozaurów - Chomikuj ATB - All the best August.Rush.2007.PL.DVDRip.XViD-KJTT
Aunque me cueste la vida - Za wszelką cenę Bajki Andersena Boże Narodzenie z Muppetami [1987]
Brygada ratunkowa s. 01 (1999 - 2000) Brygada ratunkowa s. 02 (2000 - 2001) Brygada ratunkowa s. 03 (2001 - 2002)
Brygada ratunkowa s. 04 (2002 - 2003) Brygada ratunkowa s. 04 (2002 - 2003)(1) Brygada ratunkowa s. 05 (2003 - 2004)
Hiszpanski Hiszpański - Trening Błyskawiczny. Gramatyka Lekcje hiszpańskiego
« poprzednia stronanastępna strona »
  • 96,7 MB
  • 3 kwi 13 17:59

z chomika Chay555

  • 95,6 MB
  • 3 kwi 13 17:59

z chomika cele

  • 96,6 MB
  • 3 kwi 13 17:59

z chomika cele

  • 95,7 MB
  • 3 kwi 13 17:59

z chomika cele

  • 95,7 MB
  • 3 kwi 13 17:59

z chomika cele

  • 96,7 MB
  • 3 kwi 13 17:59

z chomika cele

  • 97,6 MB
  • 3 kwi 13 17:59

z chomika cele

  • 96,6 MB
  • 3 kwi 13 17:59

z chomika cele

  • 96,6 MB
  • 3 kwi 13 17:59

z chomika cele

  • 97,5 MB
  • 3 kwi 13 17:59

z chomika cele

  • 315,8 MB
  • 29 sty 13 19:05

z chomika Malgola-Telenowele

  • 314,0 MB
  • 29 sty 13 19:05

z chomika Malgola-Telenowele

  • 305,9 MB
  • 29 sty 13 19:03

z chomika Malgola-Telenowele

  • 319,2 MB
  • 29 sty 13 19:03

z chomika Malgola-Telenowele

  • 311,4 MB
  • 29 sty 13 19:03

z chomika Malgola-Telenowele

  • 312,9 MB
  • 29 sty 13 19:03

z chomika Malgola-Telenowele

  • 313,8 MB
  • 29 sty 13 19:02

z chomika Malgola-Telenowele

  • 312,1 MB
  • 29 sty 13 19:02

z chomika Malgola-Telenowele

  • 315,1 MB
  • 29 sty 13 19:02

z chomika Malgola-Telenowele

  • 313,9 MB
  • 29 sty 13 19:02

z chomika Malgola-Telenowele

  • 314,7 MB
  • 29 sty 13 19:01

z chomika Malgola-Telenowele

  • 313,5 MB
  • 29 sty 13 19:01

z chomika Malgola-Telenowele

  • 318,1 MB
  • 29 sty 13 19:00

z chomika Malgola-Telenowele

  • 319,8 MB
  • 29 sty 13 19:00

z chomika Malgola-Telenowele

  • 313,6 MB
  • 29 sty 13 19:00

z chomika Malgola-Telenowele

  • 314,3 MB
  • 29 sty 13 19:00

z chomika Malgola-Telenowele

  • 325,6 MB
  • 29 sty 13 18:59

z chomika Malgola-Telenowele

« poprzednia stronanastępna strona »
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    472
  • pliki muzyczne
    0

477 plików
137,77 GB

emdok

emdok napisano 17.12.2012 21:43

zgłoś do usunięcia
Zapraszam do mnie po świeża erotykę ponad 400 gb w jednym folderze łatwym do zachomikowania!!! mój upload/filmy/erotykaxxx/mixx
czarnulka99

czarnulka99 napisano 18.01.2013 20:26

zgłoś do usunięcia

! Zapraszam !

Gif Created on Make A Gif

& Do Mojego Chomika &

Gelet-Achad

Gelet-Achad napisano 23.08.2013 10:39

zgłoś do usunięcia
obrazek
b1ggdbi0

b1ggdbi0 napisano 29.12.2013 20:19

zgłoś do usunięcia

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności