Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
RuSoLiNhO
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Damian

widziany: 20.04.2015 15:07

  • pliki muzyczne
    134
  • pliki wideo
    110
  • obrazy
    13532
  • dokumenty
    39

13863 plików
28,72 GB

Miejsce urodzenia: Rhinebeck, Nowy Jork, USA
Data urodzenia: 1991-02-10
Prawdziwe nazwisko: Emma Rose Roberts

Filmografia:
Filmy:
2009: Hotel dla psów (Hotel for Dogs) jako Andi
2009: Winning Season, The jako Abby
2008: Lymelife jako Adrianna Bragg
2008: Wild Child jako Poppy
2007: Nancy Drew i tajemnice Hollywood (Nancy Drew) jako Nancy Drew
2006: Bras and Broomsticks
2006: Akwamaryna (Aquamarine) jako Claire
2006: Camp Couture
2004: Daisy Winters jako Daisy Winters
2003: Minkey detektyw (Spymate) jako Amelia
2002: Grand Champion jako siostra
2001: Blow jako młoda Kristina Jung
2001: BigLove jako Delilah
Seriale:
2004-2007: Nieidealna (Unfabulous) jako Piosenkarka Addie
2004-2008: Drake i Josh (Drake & Josh) jako Addie
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    19
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

19 plików
7,48 MB

cobcob

cobcob napisano 12.10.2014 12:16

zgłoś do usunięcia
stasio271

stasio271 napisano 16.10.2014 20:39

zgłoś do usunięcia
xxxx
magdalenka95

magdalenka95 napisano 28.11.2014 20:29

zgłoś do usunięcia
obrazek
tolorek

tolorek napisano 22.01.2015 14:00

zgłoś do usunięcia

Johnny38pl

Johnny38pl napisano 9.02.2015 13:14

zgłoś do usunięcia
Zapraszam do siebie, polecam m.in. film Sekret PL, muzyka klasyczna na zabawy, cały serial LOST - zagubieni PL i jeszcze parę ciekawych rzeczy by się u mnie znalazło
freeeeeeee

freeeeeeee napisano 9.02.2015 18:05

zgłoś do usunięcia

FREEEEE FILMY TYLKO U MNIE ZAPRASZAM!!!!!!!

NajnowszeFilmy-2015

NajnowszeFilmy-2015 napisano 5.04.2015 20:57

zgłoś do usunięcia
ZAPRASZAM!!!

ZAPRASZAM!!!

SYLWIACHO

SYLWIACHO napisano 26.04.2015 12:17

zgłoś do usunięcia
POZDRAWIAM
daniel5999

daniel5999 napisano 27.04.2015 16:21

zgłoś do usunięcia
Życzę miłego i spokojnego dnia. Pozdrawiam Daniel
anya.86

anya.86 napisano 31.08.2015 09:42

zgłoś do usunięcia
SERIALE 2015 FILMY NOWOŚCI 2015 ZAPRASZAM

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności