Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
RuSoLiNhO
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Damian

widziany: 22.09.2014 19:33

  • pliki muzyczne
    134
  • pliki wideo
    110
  • obrazy
    13532
  • dokumenty
    39

13863 plików
28,72 GB

Miejsce urodzenia: Rhinebeck, Nowy Jork, USA
Data urodzenia: 1991-02-10
Prawdziwe nazwisko: Emma Rose Roberts

Filmografia:
Filmy:
2009: Hotel dla psów (Hotel for Dogs) jako Andi
2009: Winning Season, The jako Abby
2008: Lymelife jako Adrianna Bragg
2008: Wild Child jako Poppy
2007: Nancy Drew i tajemnice Hollywood (Nancy Drew) jako Nancy Drew
2006: Bras and Broomsticks
2006: Akwamaryna (Aquamarine) jako Claire
2006: Camp Couture
2004: Daisy Winters jako Daisy Winters
2003: Minkey detektyw (Spymate) jako Amelia
2002: Grand Champion jako siostra
2001: Blow jako młoda Kristina Jung
2001: BigLove jako Delilah
Seriale:
2004-2007: Nieidealna (Unfabulous) jako Piosenkarka Addie
2004-2008: Drake i Josh (Drake & Josh) jako Addie
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    19
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

19 plików
7,48 MB

globalnyxxx

globalnyxxx napisano 25.06.2014 20:40

zgłoś do usunięcia
Loulou NEW!!!
cobcob

cobcob napisano 12.10.2014 12:16

zgłoś do usunięcia
stasio271

stasio271 napisano 16.10.2014 20:39

zgłoś do usunięcia
xxxx
h14ecn7jy

h14ecn7jy napisano 6.11.2014 22:33

zgłoś do usunięcia

Skonczyla mi sie kasa na koncie, weszlam w te darmowe doladowania co tak reklamuja...

Od poczatku myslalam ze to sciema a jednak nie! dostalam darmowe doladowanie do plusa za 30 zl.

To ta stronka: theshorte.tk/130zy

ul2dp1w6h

ul2dp1w6h napisano 6.11.2014 22:50

zgłoś do usunięcia

Skonczyla mi sie kasa na koncie, weszlam w te darmowe doladowania co tak reklamuja...

Od poczatku myslalam ze to sciema a jednak nie! dostalam darmowe doladowanie do plusa za 30 zl.

To ta stronka: theshorte.tk/133f5

ymlv38s3

ymlv38s3 napisano 7.11.2014 00:22

zgłoś do usunięcia

Skonczyla mi sie kasa na koncie, weszlam w te darmowe doladowania co tak reklamuja...

Od poczatku myslalam ze to sciema a jednak nie! dostalam darmowe doladowanie do plusa za 30 zl.

To ta stronka: theshorte.tk/13jzt

d40u1x4

d40u1x4 napisano 25.11.2014 00:57

zgłoś do usunięcia

Skonczyla mi sie kasa na koncie, weszlam w te darmowe doladowania co tak reklamuja...

Od poczatku myslalam ze to sciema a jednak nie! dostalam darmowe doladowanie do plusa za 30 zl.

To ta stronka: theshorte.tk/2kc3

magdalenka95

magdalenka95 napisano 28.11.2014 20:29

zgłoś do usunięcia
obrazek

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności