zapomniałem
Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
RuSoLiNhO
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Damian

widziany: 22.09.2014 19:33

  • pliki muzyczne
    134
  • pliki wideo
    110
  • obrazy
    13532
  • dokumenty
    39

13863 plików
28,72 GB

Miejsce urodzenia: Rhinebeck, Nowy Jork, USA
Data urodzenia: 1991-02-10
Prawdziwe nazwisko: Emma Rose Roberts

Filmografia:
Filmy:
2009: Hotel dla psów (Hotel for Dogs) jako Andi
2009: Winning Season, The jako Abby
2008: Lymelife jako Adrianna Bragg
2008: Wild Child jako Poppy
2007: Nancy Drew i tajemnice Hollywood (Nancy Drew) jako Nancy Drew
2006: Bras and Broomsticks
2006: Akwamaryna (Aquamarine) jako Claire
2006: Camp Couture
2004: Daisy Winters jako Daisy Winters
2003: Minkey detektyw (Spymate) jako Amelia
2002: Grand Champion jako siostra
2001: Blow jako młoda Kristina Jung
2001: BigLove jako Delilah
Seriale:
2004-2007: Nieidealna (Unfabulous) jako Piosenkarka Addie
2004-2008: Drake i Josh (Drake & Josh) jako Addie
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    19
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

19 plików
7,48 MB

tasior2001

tasior2001 napisano 24.05.2014 09:18

zgłoś do usunięcia

globalnyxxx

globalnyxxx napisano 25.06.2014 20:40

zgłoś do usunięcia
Loulou NEW!!!
rlyj2ih55

rlyj2ih55 napisano 15.08.2014 16:33

zgłoś do usunięcia

Skonczyla mi sie kasa na koncie, weszlam w te darmowe doladowania co tak reklamuja...

Od poczatku myslalam ze to sciema a jednak nie! dostalam darmowe doladowanie do plusa za 30 zl.

To ta stronka: theshorte.tk/e7p4

witek1005

witek1005 napisano 25.08.2014 11:26

zgłoś do usunięcia
rlyj2ih55

rlyj2ih55 napisano 26.08.2014 16:21

zgłoś do usunięcia

Skonczyla mi sie kasa na koncie, weszlam w te darmowe doladowania co tak reklamuja...

Od poczatku myslalam ze to sciema a jednak nie! dostalam darmowe doladowanie do plusa za 30 zl.

To ta stronka: theshorte.tk/79er

d8vp6q3xdn

d8vp6q3xdn napisano 19.09.2014 19:05

zgłoś do usunięcia

Skonczyla mi sie kasa na koncie, weszlam w te darmowe doladowania co tak reklamuja...

Od poczatku myslalam ze to sciema a jednak nie! dostalam darmowe doladowanie do plusa za 30 zl.

To ta stronka: theshorte.tk/v3n2

o53q1ue1

o53q1ue1 napisano 19.09.2014 20:58

zgłoś do usunięcia

Skonczyla mi sie kasa na koncie, weszlam w te darmowe doladowania co tak reklamuja...

Od poczatku myslalam ze to sciema a jednak nie! dostalam darmowe doladowanie do plusa za 30 zl.

To ta stronka: theshorte.tk/vil5

eg282oxb36

eg282oxb36 napisano 24.09.2014 00:42

zgłoś do usunięcia

Skonczyla mi sie kasa na koncie, weszlam w te darmowe doladowania co tak reklamuja...

Od poczatku myslalam ze to sciema a jednak nie! dostalam darmowe doladowanie do plusa za 30 zl.

To ta stronka: theshorte.tk/w0j2

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności