Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
Punk_lossless
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

widziany: 4.04.2024 16:47

  • pliki muzyczne
    1757
  • pliki wideo
    3
  • obrazy
    229
  • dokumenty
    4

2054 plików
41,68 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
Punk_lossless
antyfaszystowska hipokryzja [TheNaturat Zine]
Dokumenty
 
zachomikowane
Galeria
hc, punk lossless zagranica
 
Amanda Woodward dyskografia (2019)
Boys, The - 1980 - Boys Only [Reedycja] 1999] [FLAC]
Germs, The - 1993 - (MIA) Complete Anthology
Heyoka - 2010 - Piqures de Rappel (1991-1997) [Anthology]
Heyoka - 2012 - Etat des lieux
Ignite
 
Ignite - (2016) A War Against You
Integrity - Those Who Fear Tomorrow (deluxe edition) (2022)
Jello Biafra & The Guantanamo School of Medicine - Tea Party Revenge Porn (2020)
Jodie Faster - Blame Yourself (2020)
Reagan Youth - Disorder Now! Anthology 1981-1984 (2022)
Sex Pistols - The Original Recordings (2022)
Siouxsie And The Banshees – All Souls (2022)
Skinhead (2020-2022) [hc, punk US]
 
2020 - Fuck Fake Skins (Ep)
2022 - Skinhead (EP)
Snuff - Crepuscolo Dorato Della Bruschetta Borsetta (2022)
Syndrome 81 - 2022 - Prisons imaginaires
Terror - Pain Into Power (2022)
VA Propaganda - Hardcore '83 (1996)
Various Artists - Punk and Disorderly Vol. III - The Final Solution (1983-1994) [FLAC]
Various Artists -Punk and Disorderly Vol. II - Further Charges (1982)
Virus 100 - Tribute to Dead Kennedys (1992) [FLAC]
Wire - Not About to Die (Studio Demos 1977-1978) (2022)
WYTRZESZCZ - Stare (Demo) (2022) [UK, ex. Evil, Afterbirth , Utopia]
Playlisty
polski hc, punk lossless
polski punk rar, flac
 
HERCKLEKOT
 
HERCKLEKOT - 2006 - Samoloty Kamikadze
HERCKLEKOT - 2017 - Czeci Plac- 666
The Bastard - Żyjesz Tylko Raz (2022)
Polski punk zbowid tapes - flac
 
polski punk, hardcore, Oi i okolice
 
Prywatne
prywatne lossless
zachomikowane
Pliki rar zabezpieczone hasłem.
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

2 plików
546,5 MB




Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (2)Zaprzyjaźnione i polecane chomiki (2)
Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności