Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
Krzys6805
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Krzysztof

widziany: 22.12.2014 00:53

  • pliki muzyczne
    4537
  • pliki wideo
    719
  • obrazy
    407
  • dokumenty
    1

6801 plików
395,54 GB

FolderyFoldery
Krzys6805
♫☺25 Lat Listy Przebojów Trójki (1982-2006)
01 - HammerFall - all - rar
08.Wet Cat - 1985
09.Kora-Pudelsi Bela Pupa - 1988
1977 - Eruption
1979 - Leave A Light
1980 -Fight Fight Fight
1981- Laid Back
1983 - Our Way
1994 -Gold 20 Super Hits
1995 - The Best Of Saragossa Band
1995- I Can't Stand The Rain
1996 - Bang Bang Bang
2000-Tonite
2001-Its Party Time
2003-Around The World
2005- Happy Dreamer
2007 - Cool Night
2008- Heart And Soul
21.Fale Dunaju - Marek Jackowski - 1995
23.Lozko - 1996
25.Rockandrolle - 1997
26.Kocham Cie Kochanie Moje - 2000
27.Hotel Nirwana - 2001
30.Znaki Szczególne - 2004
'85
'86
'87
'88
90s EurodanceNation vol.01
90s EurodanceNation vol.02
90s EurodanceNation vol.03
90s EurodanceNation vol.04
90s EurodanceNation vol.05
90s EurodanceNation vol.06
90s EurodanceNation vol.07
90s EurodanceNation vol.08
90s EurodanceNation vol.09
90s EurodanceNation vol.10
90s EurodanceNation vol.11
90s EurodanceNation vol.12
Accept
AC-DC
ACDC (31 CD 1975-2008)
Alice Cooper
Antologia 1969 - 1975
Antologia 1975 - 1976
Antologia 1976 - 1978
Antologia 1978 - 1979
Antologia 1979 - 1982
Antologia 1984 - 1985
Antologia 1987 - 1992
Antologia 1994 - 1995
Antologia 1995 - 1997
Antologia 1998 - 1999
Artrosis -pośród kwiatów i cieni
Asterix I Obelix Część 1-2-3-4-5-6-7-8-9 (FILMY)
Asterix na olimpiadzie
Babez For Breakfast (2010)
Bad Boys Blue 1985 - Hot Girls, Bad Boys
Bad Boys Blue 1986 - Heart Beat
Bad Boys Blue 1987 - Love Is No Crime
Bad Boys Blue 1988 - My Blue World
Bad Boys Blue 1989 - The Fifth
Bad Boys Blue 1989- Bad Boys Blue Best
Bad Boys Blue 1990- Game Of Love
Bad Boys Blue 1991 - House Of Silence
Bad Boys Blue 1992 - Totally
Bad Boys Blue 1993 - Kiss
Bad Boys Blue 1994 - Completely Remixed
Bad Boys Blue 1994 - To Blue Horizons
Bad Boys Blue 1998 - Back
Bad Boys Blue 1999 - Continued
Bad Boys Blue 1999 - Follow The Light
Bad Boys Blue 2003 - In The Mix
Bad Boys Blue 2009 - Rarities Remixed
Bajki Bolka i Lolka (13 odc. 1970-71)
Bajki z dzieciństwa
BAJM - The Very Best
Baltimora 1985 - Living In The Background
Baltimora 2010- The World Of Baltimora
BassHunter
Best of Scotch Disco Band
Blitzkrieg 2 Fall of the Reich
Bolek i lolek -sposób na wakacje (1986)
Bolek i Lolek na dzikim zachodzie (1986)
Bolek i Lolek -najwieksze przygody
Bolek i Lolek w Europie (1983-86)
Bolek i Lolek wśród górników (7 odc. 1980)
Bolek i Lolek wyruszają w świat (18 odc. 1968-70)
Boney M
Boney M-Gold
BRUCE LEE
Był sobie człowiek (hasło-markal)
Był sobie Kosmos
Był sobie Kosmos(1)
Byli sobie podróżnicy (odkrywcy)
Byli sobie podróżnicy (odkrywcy)(1)
Byli sobie wynalazcy
Byli sobie wynalazcy(1)
Było sobie życie
Było sobie życie(1)
Były sobie Ameryki
Były sobie Ameryki(1)
C.C. Catch
C.C. Catch `` Welcome To The Heartbreak Hotel`` (1986 rip vinyl)
CD1(2)
CD2(2)
CD3
CD3(1)
Chris Norman - Best Of (Starling)
Compilations
Death
Deep Purple (20 CD 1968-2003)
Deep Purple dyskografia
DEEP PURPLE Dyskografia(1)
DEF LEPPARD
Def Leppard (22 CD 1979-2008)
Deluxe Editions (2CD)
Den Harrow - ``Day by Day`` (1985)
Den Harrow - ``Day by Day`` (1985)(1)
Den Harrow - ``Lies`` (1988r.)
Den Harrow - ``Lies`` (1988r.)(1)
Disc 1
Disc 1(1)
Disc 2
Disc 2(1)
Discoteque Euro vol.01-52
DOKKEN
Dokumenty
DYSKOGRAFIA BUDKA SUFLERA
DYSKOGRAFIA SCORPIONS
Dżem - Muza
Dżem - Złoty Paw
Edguy
Edguy - 1995 - Savage Poetry
Edguy - 1997 - Kingdom Of Madness
Edguy - 1998 - Vain Glory Opera
Edguy - 1999 - Theater Of Salvation
Edguy - 2000 - The Savage Poetry
Edguy - 2001 - Mandrake
Edguy - 2001 - Painting On The Wall
Edguy - 2004 - Hellfire Club
Edguy - 2004 - King of Fools
Edguy - 2004 - Lavatory Love Machine
Edguy - 2005 - Superheroes
Edguy - 2006 - Rocket Ride
Europe (9 CD 1983-2006)
Fancy - Best Of 99
Fancy - best of fancy
Fancy - Contact
Fancy - fancy for fans
Fancy - Flames Of Love (1988r.)
Fancy - Lokomotion
Fancy - Runnig Man
FANCY 2011-The best of the best
Fancy-D.I.S.C.O 1999a
Fancy-Hit Party 1998
Fancy-I Love Fancy vol. 02 2004
Fancy-Strip Down 2000
Fancy-The Maxi Singles Collection CD1 1999b
Fancy-The Maxi Singles Collection CD2 1999b
Fancy-The Maxi Singles Collection CD3 1999b
Fancy-The Maxi Singles Collection CD4 1999b
Fancy-The Maxi Singles Collection1
Fancy-The Maxi Singles Collection2
Fancy-The Maxi Singles Collection3
Fancy-The Maxi Singles Collection4
FILM-Louis de Funes
Filmy o Żywych trupach
Galeria
GAMMA RAY
Gothick Rock
Gry wędkarskie
Gry Wędkarskie(1)
Gwiezdne wojny 1
Gwiezdne wojny 3
Gwiezdne wojny 4
Helloween dyskografia
I Love Disco Diamonds Collection Vol. 44
I Love Disco Diamonds Collection Vol. 45
I Love Disco Diamonds Collection Vol. 46
I Love Disco Diamonds Collection Vol. 47
I Love Disco Diamonds Collection Vol. 48
I Love Disco Diamonds vol. 01
I Love Disco Diamonds vol. 02
I Love Disco Diamonds vol. 03
I Love Disco Diamonds vol. 04
I Love Disco Diamonds vol. 05
I Love Disco Diamonds vol. 06
I Love Disco Diamonds vol. 07
I Love Disco Diamonds vol. 08
I Love Disco Diamonds Vol. 09
I Love Disco Diamonds Vol. 10
I Love Disco Diamonds vol. 11
I Love Disco Diamonds vol. 12
I Love Disco Diamonds Vol. 13
I Love Disco Diamonds Vol. 14
I Love Disco Diamonds Vol. 15
I Love Disco Diamonds Vol. 16
I Love Disco Diamonds Vol. 17
I Love Disco Diamonds vol. 18
I Love Disco Diamonds vol. 19
I Love Disco Diamonds vol. 20
I Love Disco Diamonds vol. 21
I Love Disco Diamonds vol. 22
I Love Disco Diamonds vol. 23
I Love Disco Diamonds vol. 24
I Love Disco Diamonds vol. 25
I Love Disco Diamonds Vol. 26
I Love Disco Diamonds vol. 27
I Love Disco Diamonds vol. 28
I Love Disco Diamonds vol. 29
I Love Disco Diamonds vol. 30
I Love Disco Diamonds vol. 31
I Love Disco Diamonds vol. 32
I Love Disco Diamonds vol. 33
I Love Disco Diamonds vol. 34
I Love Disco Diamonds vol. 35
I Love Disco Diamonds vol. 36
I Love Disco Diamonds vol. 37
I Love Disco Diamonds vol. 38
I Love Disco Diamonds vol. 39
I Love Disco Diamonds vol. 40
I Love Disco Diamonds vol. 41
I Love Disco Diamonds vol. 42
I Love Disco Diamonds vol. 43
I Love Disco Diamonds vol. 49
I Love Disco Diamonds vol. 50
Iron Maiden - dyskografia 320 kbps
Iron Maiden dyskografia
ITALO DISCO FOREVER COLLECTION !!!!!!
ITALO DISCO FOREVER COLLECTION !!!!!!(1)
JANOSIK
JEAN MICHEL JARRE Dyskografia
JUDAS PRIEST
Judas Priest(1)
Kabarety Cezarego Pazury
koncert w trójce
Laid Back 1983 - Keep Smiling
Laid Back 1985 - Play it straight
Laid Back 1987 - See You In The Lobby
Laid Back 1990 -Hole in the Sky
Laid Back 1993 -Why Is Everybody in Such a Hurry
Laid Back 1995- Laidest Greatest
Laid Back CD1
Laid Back CD2
Lee Marrow - Best Of Lee Marrow
Maanam - Znaki szczególne (2004)
MAX BEST OF DANCE COLLECTION VOL.001
MAX BEST OF DANCE COLLECTION VOL.002
MAX BEST OF DANCE COLLECTION VOL.003
MAX BEST OF DANCE COLLECTION VOL.004
MAX BEST OF DANCE COLLECTION VOL.005
MAX BEST OF DANCE COLLECTION VOL.006
MAX BEST OF DANCE COLLECTION VOL.007
MAX BEST OF DANCE COLLECTION VOL.008
MAX BEST OF DANCE COLLECTION VOL.009
MAX BEST OF DANCE COLLECTION VOL.010
Melange
Metallica - dyskografia (320 kbps)
Modern talking dyskografia
Motorhead (2003) Stone Deaf Forever
Motorhead 1983-Another Perfect Day
Motorhead Best of-Compilation
Motorhead Studio
Muza 80 Vol.01
Muza 80 Vol.02
Muza 80 Vol.03
Muza 80 Vol.04
Muza 80 Vol.05
Muza 80 Vol.06
Muza 80 Vol.07
Muza 80 Vol.08
Muza 80 Vol.09
Muza 80 Vol.10
Muza 80 Vol.11
Muza 80 Vol.12
Muza 80 Vol.13
Muza 80 Vol.14
Muza 80 Vol.15
Muza 80 Vol.16
Muza 80 Vol.17
Muza 80 Vol.18
Muza 80 Vol.19
Muza 80 Vol.20
Muza 80 Vol.21
Muza 80 Vol.22
Muza 80 Vol.23
Muza 80 Vol.24
Muza 80 Vol.25
Muza 80 Vol.26
Muza 80 Vol.27
Muza 80 Vol.28
Muza 80 Vol.29
Muza 80 Vol.30
Muza 80 Vol.31
Muza 80 Vol.32
Muza 80 Vol.33
Muza 80 Vol.34
Muza 80 Vol.35
Muza 80 Vol.36
Muza 80 Vol.37
Muza 80 Vol.38
Muza 80 Vol.39
Muza 80 Vol.40
Muza 80 Vol.41
Muza 80 Vol.42
Muza 80 Vol.43
Muza 80 Vol.44
Muza 80 Vol.45
Muza 80 Vol.46
Muza 80 Vol.47
Muza 80 Vol.48
Muza 80 Vol.49
Muza 80 Vol.51
Muza 80 Vol.52
Muza 80 Vol.53
Muza 80 Vol.54
Muza 80 Vol.55
Muza 80 Vol.56
Muza 80 Vol.57
Muza 80 Vol.58
Muza 80 Vol.59
Muza 80 Vol.60
Muza 80 Vol.61
Muza 80 Vol.62
Nueva carpeta
Odc 1-30
Odc 31-60
Olimpiada Bolka i Lolka (13 odc. 1983-84)
Omd - The Best Of Omd (Full Album)
Oszukać przeznaczenie 1-4
OZZY OSBOURNE Dyskografia
Playlisty
Prywatne
Quiet Riot
Quiet Riot 1995 - Down To The Bone (320)
Quiet Riot 1999 - Alive And Well (320)
Quiet Riot 2001 - Guilty Pleasures (320)
Quiet Riot 2006 - Rehab (320)
Radiorama - Desires And Vampires
Radiorama - Fire
Radiorama - The World Of Radiorama
Radiorama - Vampires (single)
Rammstein
Ranczo - serial polski sezon 5
RAR
RATT
ROD STEWART Dyskografia
RUNNING WILD
Running Wild Dyskografia
Running Wild LP
Saragossa and 2007-Megamix
Saragossa Band CD1
Saragossa Band Megamix CD2(1)
Savage Greatest Hits CD 2
SAXON
Scooter Single
Scorpions 2011 Comeblack 320 Kbps 1
Scorpions dyskografia
smerfne hity
Smerfy - Smerfne Hity 08
Studio and Live - Japan Press
SUZI QUATRO - The Wild One-The Greatest Hits
Terminator 1-5
Terminator 4 - Ocalenie
TWISTED SISTER
UDO
UDO(1)
VA - I Love Disco Vol.1 (CD1) (1998) + cover
VA - I Love Disco Vol.1 (CD2) (1998)
VA - I Love Disco Vol.1 (CD3) (1998)
VA - I Love Disco Vol.2 (CD1) (1999)
VA - I Love Disco Vol.2 (CD2) (1999)
VA - I Love Disco Vol.2 (CD3) (1999)
VA - I Love Disco Vol.3 (CD1) (2000) + cover
VA - I Love Disco Vol.3 (CD2) (2000)
VA - I Love Disco Vol.3 (CD3) (2000)
Various - I Love Italo Disco Legends Vol.1
Various - I Love Italo Disco Legends Vol.2
Various – I Love Italo Disco Legends Vol.3
Various – I Love Italo Disco Legends Vol.4
Various – I Love Italo Disco Legends Vol.5
Vol. 01
Vol. 01(1)
Vol. 02
Vol. 03
Vol. 04
Vol. 05
Vol. 06
Vol. 07
Vol. 08
Vol. 09
Vol. 10
Vol. 11
Vol. 12
Vol. 13
Vol. 14
Vol. 15
Vol. 16
Vol. 17
Vol. 18
Vol. 19
Vol. 20
Vol. 21
Vol. 22
Vol. 23
Vol. 24
Vol. 25
Vol. 26
Vol. 27
Vol. 28
Vol. 29
Vol. 30
Vol. 31
Vol. 32
Vol. 33
Vol. 34
Vol. 35
Vol. 36
Vol. 37
Vol. 38
Vol. 39
Vol. 40
Vol. 41
Vol. 42
Vol. 43
Vol. 44
Vol. 45
Vol. 46
w imie nocy
WASP
WASP(1)
WASP-kopiowane
WHITESNAKE
Wielka podróż (1977)
zachomikowane
Pokazuj foldery i treści
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    1
  • pliki muzyczne
    0

1 plików
419,59 MB

selfdifer3743

selfdifer3743 napisano 17.05.2013 07:06

zgłoś do usunięcia

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności