Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
Dorota321
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Dorota

widziany: 5.12.2018 14:45

  • pliki muzyczne
    1228
  • pliki wideo
    3994
  • obrazy
    881
  • dokumenty
    141

6447 plików
1735,68 GB

Ukryj opis Rozwiń
FolderyFoldery
Dorota321
Astronarium SERIAL
 
Astronarium - odcinki
DEMO
Dokumenty
Eugenika w Imie Postepu EUGENIOVE XviD
 
Eugenika w Praktyce EUGENIOVE XviD
Eugenika. W Imie Postepu
Filmy
 
Galeria
KIF Film Teatr TVP
 
Music
 
ABBA Studio2 Koncert
Adam Kreczmar, Piotr Fronczewski
ALAN PRICE
Basia Stepniak Wilk mp3
Burt Bacharach - Greatest Hits
Co Nam W Duszy Gra SONGS
CREAM Royal Albert Hall London 2005
CZESŁAW NIEMEN Live in Concert
 
Czesław Niemen - Film
Dionne Warwck in CONCERT
Dire Straits ALCHEMY Concert 1983
Dorota Miskiewicz Lutoslawski Tuwim Piosenki
EUROVISION 2016
EUROVISION Copenhagen 2014
 
Eurovision 2014 Semi-Final 1
Eurovision 2014 Semi-Final 2
Eurovision FINAL Founders
EUROVISION Vienna 2015
EUROWIZJA 2016 Łukasz Dyczko Saksofon Młody Muzyk
Halo Szpidbrodka - Piotr Fronczewski, Gabriela Kownacka
JAZZ
 
Jimi Hendrix Experience - Smash Hits
 
KEITH EMERSON - Discography
 
Keith Emerson Band CONCERT in MOSCOW
Koncert Filharmonii Berlinskiej [Clasical]
Koncert Noworoczny 2014 [Clasical]
Koncert Noworoczny 2015 [Clasical]
Koncert Noworoczny 2016 [Classical]
Koncert Noworoczny 2017 [Clasical]
Koncert Noworoczny 2018 [Classical]
Koncert Summer Night Concert Schönbrunn 2015 [Clasical]
Kraina Łagodności - Nasza Basia Kochana
KRZYSZTOF PENDERECKI Koncert Galowy 80-ta rocznica urodzin 2013 [Clasical]
Mariusz Patyra [Clasical]
MIDI KARAOKE Files
 
Koko Euro Spoko midi karaoke
MIDI KARAOKE
Something Stupid PL MIDI, mp3
mp3 Podkłady
Mrowisko - Klan
Ogólnopolski Festiwal Piosenki Artystycznej Rybnik 2017
OLGA BOŃCZYK - Nie Zatrzymuj Się
OPOLE 2014
OPOLE 2015
Paul McCartney's Kisses On The Bottom
 
[2012 ] Kisse s On The Bottom Paul McCaetney
Pictures At An Exhibition - Modest Mussorgski [Clasical]
Pink Floyd - Dark Side of the Moon (320 kbs)
 
Roberta Flack Killing Me Softly XviD
Rod Stewart Legendy Rocka
SKALDOWIE - Historia Świata
The Beatles-Antolo gia
 
The Carpenters
Tony Bennett & Lady Gaga Concert
WAŁY JAGIELLOŃSKIE - Ciebie Brak
Zbigniew Górny X-lecie Orkiestry - Muzyka Wiekiego Ekranu
Zbigniew Wodecki - Dobrze że jesteś (2018)
NOTACJE
 
Playlisty
SERIALE
 
Sluchowisko
 
CZAADAJEW - Teatr Polskiego Radia
Przygody Sherlocka Holmesa
SPORT
 
zachomikowane
 
FOTO_Gallery
FOTO
ZZZ Prywatne
Pokazuj foldery i treści
Ostatnio pobierane pliki Ostatnio pobierane pliki
Switch Trudno być kobietą Switch 1991.LEKTOR.avi play
Komedia Aktorzy : Ellen Barkin, Jimmy Smits, JoBeth W ...
Gospoda Swiateczna - Holiday Inn Lektor PL.avi play
LEKTOR PL Jeśli marzysz o białym Bożym Narodzeniu, podda ...
11 Miedzy Zlotym a Srebrnym Wiekiem.avi play
MIĘDZY ZŁOTYM A SREBRNYM WIEKIEM Film dokumentalny Pro ...
ALA SHOW Joanna Kulig.mp4
play
oglądaj online
Teatr, estrada, kino... Zagrała nawet w filmie koreański ...
12 Wiek Srebrny.avi play
WIEK SREBRNY Film dokumentalny Produkcja: Polska Ro ...
Czeslaw Niemen Live XviD.avi
TYTUŁY
01 Dziwny Jest Ten Świat (1967)
02 Колокольчик (Kałakolczyk)
03 Czornyje Browi, Karyje Oczi - Ukraińska Pieśń Ludowa
04 По Диким Степям Забайкалья - Pieśń Rosyjska
05 Cztery Ściany Świata - Jonasz Kofta Czesław Niemen [XIV M.F.P. Sopot'74]
06 Piosenka o Mojej Warszawie
07 Pieśń Tysiąclecia Państwa Polskiego (Gall Anonimus)
08 Dziwny Jest Ten Świat [XVII K.F.P.P Opole 1979]
09 Począwszy Od Kaina - Niemen Urbaniak Karolak (1986)
10 Klaustrofobia (live koncert)
11 Spojrzenie Za Siebie (live koncert)
12 Zezowata Bieda (live koncert)
13 Czy Mnie Jeszcze Pamiętasz - Niemen Laskowik
14 Jednego Serca - Ewa Bem & Czesław Niemen (2000)
15 Wiem, Że Nie Wrócisz - Czesław Niemen Jacek Grań (Sopot 1990)
16 Płonąca Stodoła - Czesław Niemen Marta Bellan (Sopot 1990)
17 Dziwny Jest Ten Świat (live-sala kongresowa)

  • 311,7 MB
  • 12 paź 16 15:08

z chomika zdzicho.zdzicho

  • 51,3 MB
  • 26 lip 15 20:31
W programie "Świat się kręci" o słynnym koncercie ''Niemen Urbaniak Karolak''Wojciech Karolak powiedział:: "...To była bardzo śmieszna historia, obawiam się, że ona może być śmieszna dla opowiadającego, a powinna być śmieszna dla słuchaczy, Często ludzie przywołują ten koncert i wszyscy myślą, że był to pieczołowicie przygotowywany projekt muzyczny, a w rzeczywistości odbył się kompletnie bez żadnej próby, nawet repertuar nie był ustalony. I jest to najpewniejszy sposób, żeby się udało, ponieważ jazzmeni preferują kiedy nic nie jest ustalone, wtedy koncert jest udany, no i tak się stało...''

z chomika zdzicho.zdzicho

  • 404,1 MB
  • 5 lip 15 4:23
Czesław Niemen and SBB XviD
  • 0,79 GB
  • 4 lip 15 23:01

Czesław Niemen Live in Concert XviD.avi

"PROGRAM"

01 Dziwny Jest Ten Świat (1967)
02 Колокольчик (Kałakolczyk)
03 Czornyje Browi, Karyje Oczi - Ukraińska Pieśń Ludowa
04 По Диким Степям Забайкалья - Pieśń Rosyjska
05 Cztery Ściany Świata - Jonasz Kofta Czesław Niemen [XIV M.F.P. Sopot'74]
06 Piosenka o Mojej Warszawie
07 Pieśń Tysiąclecia Państwa Polskiego (Gall Anonimus)
08 Dziwny Jest Ten Świat [XVII K.F.P.P Opole 1979]
09 Począwszy Od Kaina - Niemen Urbaniak Karolak (1986)
10 Klaustrofobia (live koncert)
11 Spojrzenie Za Siebie (live koncert)
12 Zezowata Bieda (live koncert)
13 Czy Mnie Jeszcze Pamiętasz - Niemen Laskowik
14 Jednego Serca - Ewa Bem & Czesław Niemen (2000)
15 Wiem, Że Nie Wrócisz - Czesław Niemen Jacek Grań (Sopot 1990)
16 Płonąca Stodoła - Czesław Niemen Marta Bellan (Sopot 1990)
17 Dziwny Jest Ten Świat (live-sala kongresowa)



  • 65,7 MB
  • 4 lip 15 14:02
W programie "Świat się kręci" o słynnym koncercie ''Niemen Urbaniak Karolak''Wojciech Karolak powiedział:: "...To była bardzo śmieszna historia, obawiam się, że ona może być śmieszna dla opowiadającego, a powinna być śmieszna dla słuchaczy, Często ludzie przywołują ten koncert i wszyscy myślą, że był to pieczołowicie przygotowywany projekt muzyczny, a w rzeczywistości odbył się kompletnie bez żadnej próby, nawet repertuar nie był ustalony. I jest to najpewniejszy sposób, żeby się udało, ponieważ jazzmeni preferują kiedy nic nie jest ustalone, wtedy koncert jest udany, no i tak się stało...''
  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    0
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    6
  • pliki muzyczne
    0

6 plików
1,91 GB




Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności